.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

За n-ти път-Коса

Такааам..
    Никога не съм имала хубава,бляскава,жива коса.
    На всичкото отгоре сега се появи и косопад.Срещу него вземам някакви мерки(дано да помогнат,че много съм се изплашила),но искам да питам за друго-Как косата ми да стане бляскава,жива,мека?
    Изобщо.. Искам да ми препоръчате всичко,което знаете,но моля да отговарят само тези,които са пробробвали даден продукт... ааа нее по някакви слухове.

Искам да се преборя и с пърхута,но уви..засега не съм намерила решение.
    Омазнява се бързо.

Направоо...
    Искам съвети.

Само не говорете за Стимуланта на Икаров и Тривитаминол.
    Благодаря.

Повече от фен Аватара на plamka
    Косопада е от сезона, мисля.
    А за другото използвай балсам за коса, но със отмиване щом ти се омазнява бързо. На мен ми допадат на Пантен за изтощена коса, Garnier fructis пак за изтощена коса.. Мога да ти препоръчам една маска на Lorys с чесън мен ми направи косата ужасно мека, даже повече от колкото искам И въобще не е скъпа 1 кило е - 7 лв

Град
    Стара Загора
    Ами....ще помагаме
    Ползвай маска за коса(подхранваща) на плодова или билкова основа. Не ти препоръчвам много домашни маски, защото много омазняват косата.
    Има подхранващи продукти за коса(на Gliss - пробвала съм), които са за след къпане(слагат се на влажна коса), а има и един спрей, който е с пчелно млечице(пак на Gliss) - и той е хубав(така ми казаха ), ползва се преди лягане за омекотяване и олекотяване на косата.
    За къпането - шампоан за ежедневна употреба или бебешки шампоан - правят коста по-мека
    За косопада - ампули
    А за блясък можеш да ползваш кристали(ама не слагай много и
    в корените, защото омазняват косата) или пак има специални спрейове(не знам марка обаче, не съм ползвала).
    Ако се сетя още нещо пак ще пиша и...дано съм помогнала малко

Катранен шампоан! Забрави всички прехвалени, скъпи, рекламирани и боклучави марки! В катранения шампоан е истината!
    Косата става ужааааасно мека, хубава, гладка, без косопад, пърхот и така нататък. И е супер евтин.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Катранен шампоан! Забрави всички прехвалени, скъпи, рекламирани и боклучави марки! В катранения шампоан е истината!
    Косата става ужааааасно мека, хубава, гладка, без косопад, пърхот и така нататък. И е супер евтин.
    Съжелявам че не е по темата много ама....какво представлява 'катранен' шампоан

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Съжелявам че не е по темата много ама....какво представлява 'катранен' шампоан
    +
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Значи,може да ти прозвучи налудничаво,но когато ползвам хининовата вода на "кокона",косата ми става по-мека и блестяща.Пърхотът ми изчезна.Всъщност не съм сигурна дали причината за последното е това или шампоана ми Head&Shoulders.Не знам дали хининовата вода влияе на косопада,но на описанието пише,че е така.Аз си я купих от аптеката за около 1,50лв.Пробвай и дано ти помогне.

Хининова вода съм пробвала..ама нещо не беше както трябва.
    А относно шампоана Head&Shoulders - Лелеее,той по-точно трябва да е 'За пърхут',а не против него.
    Не знам 'що толкова го рекламират(всъщност..както се казва- най-рекламираното е най-некачествено).Аз не съм доволна от него изобщо.

Град
    чикаго
    Има едни спрейове,който рекламират отскоро..пък то отдавна си ги има ..

аз го използвам отскоро и като я изправям си го слагам (щото само когато се изправям си реша косата иначе е мн къдрава) ии като я разреша става супер мека и един такъв блясъккк супер е! има за различни видове коса,избери си най-подходящия пък за косопада,то май е от сезона щото и на мен и на мн приятелки им падат косите

Е,да..Сигурно е от сезона,просто на мен ми пада изключително много и затова се шашнах.

Град
    София
    Керастас - мн добри. най съм доволна от тях

Пи някои хора пърхотът се получава от недоизмита коса,т.е. сложил си си примерно шампоан и не си го изплакнал напълно.

Голям фен Аватара на joannalof
    Shauma Q10 ми се отразяваше добре за блясъка
    Clear за косопада и пърхута
    Както каза
    plamka - 1кг маска на Lorys за 7лв, много мека ми става косата ако те интересуват цените, call me : D
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Тука едно момиче ожесточено ми препоръчва Джонсън бейби..Просто бил хубав.
    Мнение?

Re: За n-ти път-Коса

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Такааам..
    Никога не съм имала хубава,бляскава,жива коса.
    На всичкото отгоре сега се появи и косопад.Срещу него вземам някакви мерки(дано да помогнат,че много съм се изплашила),но искам да питам за друго-Как косата ми да стане бляскава,жива,мека?
    Изобщо.. Искам да ми препоръчате всичко,което знаете,но моля да отговарят само тези,които са пробробвали даден продукт... ааа нее по някакви слухове.

Искам да се преборя и с пърхута,но уви..засега не съм намерила решение.
    Омазнява се бързо.

Направоо...
    Искам съвети.

Само не говорете за Стимуланта на Икаров и Тривитаминол.
    Благодаря.
    Значи виж сега аз какво ще ти кажа. Ще ти наиша един режим на действие, който до максимум 2 седмици ще подобри състоянието на косата ти:
    1-ви ден- Вечерта, преди да си легнеш мажеш косата обилно със зехтин, като добавяш 4-5 капки йод. Слагаш хавлиена кърпа и шапка за баня например отгоре, за да може каосата ти да попие зехтина докато спиш без да омажеш всичко.
    2-ри ден- Сутринта масажираш главата като движенията трябва да са кргообразни. Изчакваш още 30 минути и влизаш в банпта. Измиваш косата с шампоан, така че зехтина напълно да се отмие. НЕ ползваш балсам. След измиването със шампоана поливаш косата с хладка, не много студена вода. След което заливаш вече измитата коса с преди това преварени корени от коприва. НЕ отмиваш прецедената вода от копривата. Не сушиш със сешоар.
    3-ти ден - почика. Никакво третиране на косъма.
    4-ти ден- ----||-----
    5- ти ден- Правиш маска със зехтин и жълтък, като добавяш мед, хума. Изчакваш минимум час и половина, след което измиваш и отново повтаряш процедурата с копривата.

Повтаряш паралелно 2-те процедури със зехтина и маската, като задължително между миенето трябва да има 2 дни почивка. Това ще подобри значително състоянието на косата ти.
    Относно пърхута най- доброто средство според мен е освен маската с мед да използваш и шампоан Низорал.

Надявам се да съм помогнала. Успех. И ако решиш да опиташ надявам се да споделиш резултата.

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    и аз имах пърхут..ама използвах шампоан Clear и ми се оправи сякаш..като свърши шишенцето и ме домързя да си купя друг Clear и май май пак ми се появи пърхут..

Не знам, но аз съм пробвала ужасноо много шампоани и балсами и когато си купих Шаума ( тъмно кафевия с кокос) косата ми стана многоо мекаи бляскава , а ако си купиш и балсам става страхотно , но и само с шампоан се получава ефекта .. нищо друго не ми направи така косата както тази Шаума.. опитай я , няма да съжеляваш Сега си купих и Шаума Q10 с балсам, надавам се и той да е такъв добър, но просто по-добър резултат от Шаума с кокос не бях виждала.. и след това косата ми мирише много ама много хубаво ;д

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз съм маниячка на тема коса,моята съм я мазала с всевъзможни неща
    За пърхута можеш да си вземеш Низорал на таблетки помага адски много от първият път,добавя се към шампоан
    За косопада и блясъка маската с газ определено е супер + кокосово масло и отвара от коприва,всичко това го казвам от личен опит
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    морската столица
    Ако е хубав нямаше да е евтин.Пък по-добре се къпете нормално и няма да имате коса като гръмнала тонколона

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

А този катранен шампоан катран ли съдържа И не прави ли косата да изглежда по-тъмна?

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    А този катранен шампоан катран ли съдържа И не прави ли косата да изглежда по-тъмна?
    Със сигурност не прави косата по-тъмна.. Шампоана е за пърхот и мазна коса.. Струва някъде 2-3 лева, ако не и по-малко.. за миризматаа...няма да коментирам...;xX аама свиква се

Какво против стимуланта имаш?Нали искаш нещо изпробвано-е,казвам ти от личен опит,действа.Взимай си неща за суха коса,не просто шампоана и балсама,които грабнеш.Маска също ще ти трябва,те са по-концентрирани от балсамите.
    Между другото и на мен Шаумата с кокос ми харесваше.И катранен шампоан съм ползвала-на Алгопикс,супер е за мазни коси,но не мисля,че може да направи косата по дължината по-хубава,не му е това предназначението.За това,както вече казах-купена маска,не домашни бъркочи.

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    хума...баба, мама, леля, абе вобще цялато рода ми приказваше как едно време са се мили с хума и косите им били здрави, с обем, блясък, не пада, абе просто е супер. Мммм реших да пробвам и наистина е така =) Прави косата много силна. Само че се измива малко по- трудно, а ако косата ти е по-дълга - ужас. Ще стоиш в банята 1 час като мене Но си заслужава
    Също така мога да ти възстановяваща маска "Миозотис"
    И тя е супер. 500мл. около 9 лева.

Хумата изсушава косата!И освен това сега не е едно време,в днешно време хората ползват сешоари,бои,условията на живот са различни...

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Какво против стимуланта имаш?
    Изпробван е-на мен не действа.На Икаров нещата са хубави,просто този път нещо не подейства както трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си