.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

"Обичам те" ?????

на колко човека сте казвали "Обичам те" ??Не мислите ли че това означава супер много и че е нещо което не се казва а се доказва?как бихте реагирали ако на 1вия месец некаф мухльо ви каже "обичам те" или там ти го пише на смссссс
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Мега фен
    Град
    <3
    Казвала съм го само на 1 човек в очите и продължавам да го казвам и чувствам.
    Инече ако някой ми напише/признае в смс че ме обича,ще го помисля за несериозен с несериозни чувства и намерения. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Определено "Обичам те" означава много ... и най-вече се доказва тва че обичаш.. но мисля че в днешно време "Обичам те" се казва като "Здравей" което е супер тъпо.. ама..

Супер фен Аватара на Di
    само на едно момиче..

Такаммм,казвам го на семейството,приятеля си и най-добрата ми приятелка и го казвам уверено,но си признавам,че понякога го казвам без да съм сигурна,че трябва да го кажа,но работя по въпроса за това излишно "Обичам те" ..
    А относно това,ако на първия месец от връзката започнат с това "Обичам те"...амии,чесно казано,то е типично за първа връзка,така си мисля аз,защото тогава за първи път изпитваш нещо по-силно и си мислиш,че обичаш,но ако аз лично го чуя на първия месец,няма да повярвам на това,а и особено ако е в смс или скайп,адски е тъпо това !
    А и най-важното,за да съм сигурна,че един човек ме обича,трябва да ми го докаже,така,както го направи приятеля ми..така,както и аз съм му го доказала..

Мама Иии на заека ми,ама той не е човек.И на хамстера също

не съм го казвала досега на гадже и гадже не ми го е казвал досега може би защото най дългата ми връзка с момче е била един месец
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Казвам на приятелите си на семейството .. а на гадже не съм го казвала ... занимавам се с едно момче и той постоянно ми го казва.. но тва не означава че му вярвам чак пък толкова ...

Подкрепям ама аре да не се правим сички на инетересни в смисъл такъв кво ще ми кажете че не сте казвали обичам те на човек с който сте от скоро кво искате да ми кажете че тря ходите с някой половин година и тогава му казвате Обичам те.. Вярно е тва че е супер тъпо ж началото да се казват такива силни думи но от друга страна понякога дори и да ходиш с някой от месец.. се надяваш той да го каже.. или най-малкото от вътре ти се иска да му го кажеш така че.. Иначе всички са прави че ей така не се казва обичам те..

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Подкрепям ама аре да не се правим сички на инетересни в смисъл такъв кво ще ми кажете че не сте казвали обичам те на човек с който сте от скоро кво искате да ми кажете че тря ходите с някой половин година и тогава му казвате Обичам те.. Вярно е тва че е супер тъпо ж началото да се казват такива силни думи но от друга страна понякога дори и да ходиш с някой от месец.. се надяваш той да го каже.. или най-малкото от вътре ти се иска да му го кажеш така че.. Иначе всички са прави че ей така не се казва обичам те..
    пф ти добре ли си ?не става въпрос за половин година или там за месец.вСичко си опира до чувства ама исках да кажа чеее вече изобщо на никой не му пука чувства лии не чувства лии което е най тъпото ...
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

не бе човек аз ти казвам пример само.. : ) да тъпо е че много хора си го казват ей така ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Само на едно момче .. ии беше в очите ... на със смс ...

само да един човек
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На 4 момчета съм го казвала, но май 2 пъти не беше истинско
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    На двама.Ама на бившия се оказа,че не е трябвало да го казвам,защото не са биле чувствата ми такива,каквито съм мислела.
    И втория е сегашния ми приятел.Чаках доста време докато му го кажа,но пък бях уверена,че е истинско поне този път.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Казвал съм го като хората само веднъж... на последната си приятелка и все още съм убеден, че е било правилно!

А относно това кога трябва да го кажеш... смятам, че повечето хора робуват на някви предразсъдъци, че не трябва да избързват и дори и да усещат, че обичат някого не го казват само защото "така е прието"... Според мен това е супер глупост - чувства не трябва да се крият!

Мега фен
    еми аз не съм го казвала на момче, точно защото не съм го почувствала.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Подписа ти друго говори..

Мега фен Аватара на babity
    Много пъти. Даже почти винаги. Не, не почти, направо винаги съм го казвала. Дори и на такива, с които не съм ходила. Не се притеснявам какво ще си помисли отсрещния. Аз го казвам за да убедя себе си, а не него. И понеже говорите как въпросните думички са се изпразнили от смисъл... Точно затова няма да реагирам ако някой ми го каже на първия, третия или който и да е месец. Толкова са се обезценили тези думи, че разчитам не да ми ги кажат, а (колкото и изтъркано да звучи) да ми ги докажат. Момчето, с което се виждам понякога също ми е казвало, че ме обича. И двамата знаехме, че го казва, защото иска нещо. Просто му обясних, че не е нужно да ме лъже, защото така или иначе за момента няма да му помогне, той се разсърди и... сега пак се виждаме. Без да си го казваме.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Подписа ти друго говори..
    подписа ми е едно базикче с 1 момче от форума ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

на един, не вярвам да повторя тая грешка...

Аз се плаша от тия две думи
    Аз съм 0409

и аз..

Аз пък съм казвала на 3ма човека че ги обичам ... Не за друго защото на първите двама бях прекалено малка и много влюбчива натура (: ИиИ неможех да направа разлика между любов и привързаност... А иначе когато се запознах със сегашния ми приятел.... На седмия час осъзнах че го обичам... (: След 1 седмица той ми каза че ме обича и ето вече сме доста време заедно и сме си доказали любовта ни един към друг... Така че това което си писала е много относително... Не всички са под общ знаменател и смятам че ти знаеш това, няма значение кога ти го казва, важно е да ти го докаже защото на думи всичко е по- лесно (:

Град
    столицата
    Абе какво се правите.Със сигурност използвате тази дума за здрасти и чао.Повечето момичета,които познавам,ама ПОСТОЯННО ми говорят тези тъпотии,гледа ме,разтваря си ръцете,тръгвайки да ме прегръща и ми вика обичам те.Аз викам - "Бегай от тука!" ,тя нещо ми се мръщи.Много ме дразнят.Тези думички се превръщат в клише заради безсмислената им употреба.Аз това им и казвам,че на всеки говорят така (което е така),те ми викат,че не било вярно и само на тези,които обичат говорили така.Ебах аз тази обич.Значи нещо много любвеобвилни били.Не може да обичате всички.Стегнете се малко.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си