.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Двете думички "обичам те" днес не значат нищо. Използва ги всеки, за всичко, по всякакъв повод, винаги и навсякъде. Използва се, за да те вкара в леглото, за да ти се извини, за да ти подобри настроението, за да те възбуди, за да си покаже чувствата, ей така за да ти каже нещо... Същото е като "сори"...

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Re: "Обичам те" ?????

ами на мама .. като изключим нея на едно момче ..
    ммда мисля, че тва преди да се каже трябва да се почувства ..
    а ако някъв "мухльо" ми каже обичам те на първия месец доста ще си помисля дали да остана с него .. все пак трябва да се почувства, а не да се каже просто ей така .. трябва време

Град
    Островът на изкушението
    Казвала съм го на един човек и продължавам да го казвам.Първият път когато го казах бях убедена какво чувствам и знаех защо го казвам.Днес 2 години и половина по - късно може да го повтарям ей така пред 5 минути,но то не означава,че не обичкам съкровището си.

Град
    kazanlak
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Двете думички "обичам те" днес не значат нищо. Използва ги всеки, за всичко, по всякакъв повод, винаги и навсякъде. Използва се, за да те вкара в леглото, за да ти се извини, за да ти подобри настроението, за да те възбуди, за да си покаже чувствата, ей така за да ти каже нещо... Същото е като "сори"...
    точно...тъкмо днеска гледах този филма на тиѝновете иии там Явор повтори около 100 пъти на приятелката си ''обичам те'' за д а ѝ се извини...та искам да кажа,че не се влага почти никакво чуство в тези думи,аз за сега съм го казвала само на едно момче иии е било наистина от сърце
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

Само на един и то, когато наистина почувствах, че имам нужда да му го кажа.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

uFf..az mislq 4e lub0w nqma..! mn0y e qko da obichash nqko0i s cqloto si surce i sled twa da budesh zarazqn napra0y keF ... obichala sum ama mislq che ne si zaslujawa.. :X
    I kazvat,4e 4ovek vednuj obi4a ot cqloto surce,ot vsi4kata si plut.Ti be 4ovekut,koito az obi4ah,no i 4ovekut koito mi oburna grub.Bez teb se u4a da jiveq i tursq na4in da ne me boli,bez teb se u4a da kopneq i da prevurna vsi4kite sulzi v me4ti...!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от eliTyful
    uFf..az mislq 4e lub0w nqma..! mn0y e qko da obichash nqko0i s cqloto si surce i sled twa da budesh zarazqn napra0y keF ... obichala sum ama mislq che ne si zaslujawa.. :X
    Тъпо мислиш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Казвала съм "Обичам те" на роднините ми,на 3-ма бивши,на един наш съфорумник,който значеше адски много за мен,на още един съфорумник,когото нямам търпение да видя и на две мои приятелки Винаги съм го мислила и не съжелявам,че съм го казвала
    Относно това "обичам те" през първия месец от връзката - ако човек го чувства не виждам причина да не го каже,докаже и т.н.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    На семейството и на приятелите си съм го казвала.На момче все още не.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Определено "Обичам те" означава много ... и най-вече се доказва тва че обичаш.. но мисля че в днешно време "Обичам те" се казва като "Здравей" което е супер тъпо.. ама..
    +2 !!! наистина е супер тъпо и си мноооого много прав/а
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    blg
    на всеки можеш да кажеш обичам те за 1 2 3 месеца едва ли се създава може би по скоро влюбване и привързаност това не е обич няма обич
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Само на един :P

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Казвала съм го само на един човек..

По горе имаше пост в който един съфоромник каза,че обичам те е като здравей.. Да наистина,бившия ми приятел,10 - 15 мин след като се запознахме ми каза че ме обича.. седмица по късно тръгнахме..ходихме седмица и през това време ме ''обичаше'' ..

Негов фр. ходи с моя приятелка 3 дни на 2рия ден я обича.. на 3тия тя го къса.. и той и казва ОБИЧАХ ТЕ
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ще цитирам подписа си:

Ако някой ти каже, че те обича, не му вярвай. Защото истинската любов не се казва, а се показва !
    Това е.Не си падам много по прказките,а по действията

Супер фен Аватара на Amateur
    Казвал съм го на 1 човек,и това беше най-голямата грешка в живота ми!!!Не мисля че ще го кажа някога на друг,надявам се да не го кажа!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Казвал съм го на 1 човек,и това беше най-голямата грешка в живота ми!!!Не мисля че ще го кажа някога на друг,надявам се да не го кажа!
    Ако знаеш колко комплекси ще си отгледаш стая нагласа....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

m0jebi..no winagi sa me naranqwali...
    I kazvat,4e 4ovek vednuj obi4a ot cqloto surce,ot vsi4kata si plut.Ti be 4ovekut,koito az obi4ah,no i 4ovekut koito mi oburna grub.Bez teb se u4a da jiveq i tursq na4in da ne me boli,bez teb se u4a da kopneq i da prevurna vsi4kite sulzi v me4ti...!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от eliTyful
    m0jebi..no winagi sa me naranqwali...

Не си избивай комплекси

И пиши на кирилица забога...ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

Казвала съм "обичам те" само на един човек... Но с него не провървя. Не съвалявам, че съм му го казала, защото наистина го мислех.
    Няма опiiicaнiiiэ. xD

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Само на един човек съм го казвала

Мм то е много относително това изреченийце, някой хора го казват без да го мислят.

Понякога го казваме просто да задържим човека до нас
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Повече от фен Аватара на LDto
    пхахах "обичам те" съм го казала на един а той ми обърна гръб от тогава проклинам тези думи и който ми ги каже просто му казвам истината не ме трогват тези думи защото те просто в днешно време значат искам да те чукам

Само на един единствен съм го казвала,но повече няма да я повторя тази грешка.(: Никое момче не заслужава да го чуе апък и в днешно време думата "Обичам те " се използват на харабия.Вече почти са загубили смисъла си .. "Обичам те " е само игра като всичко останало..хората често се лъжат така.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Аз лично съм казвал само на един човек обичам те първо в skype после в очите ама ви съветвам да не го казвате още в skype

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си