.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    На един ..
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

казвала съм го само на роднините и приятелите си

Град
    Wonderland
    не съм

но са ми го казвали веднъж
    и веднъж 'обичкам те',ама не го приемам
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Голям фен
    трудно казвам тези думички
    love is gone!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Казвала съм го на най-добрите си приятели, към които наистина го чувствам. А ако става дума за любов съм го казвала само на едно момче и несъжалявам за което.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

На приятели много пъти.Особенно на най-скъпите ми и верно хора до мен. А спрямо м0мче-чувства = Само на едно! Несъжалявам за казаните от мен думи, но ми стана гадно от неговото пренебрежение..и от това че не би се променил заради никое момиче и по -точно заради нейните чувства.... Но тва е друга тема. : ))
    DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Емм като изключим мамаето и тате и приятелки и всички на които редовно си им казвам. . на две момчета. . бивчия и настоящия xD
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Казвала съм го на най-добрите си приятели, към които наистина го чувствам. А ако става дума за любов съм го казвала само на едно момче и несъжалявам за което.
    и аз така

Супер фен Аватара на fenasf
    Само на една гадна, мазна, дебела, оръфана, незадоволена, запряна, грозна, объркана KУРВA
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Near To Hell
    На мама
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

На семейството ми..
    На момче не съм...Просто не съм готова да го кажа на глас
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: "Обичам те" ?????

Цитирай Първоначално написано от Marrisa
    на колко човека сте казвали "Обичам те" ??Не мислите ли че това означава супер много и че е нещо което не се казва а се доказва?как бихте реагирали ако на 1вия месец некаф мухльо ви каже "обичам те" или там ти го пише на смссссс
    Моя приятел ми го каза на 1-вата седмица Аз все не вярвах... и хоп, още сме заедно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Казвала съм го в очите само на сегашното ми гадже. Това са думи, които много трудно изговарям и ги казвам само, когато наистина го чувствам и мисля.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Казвала съм го само на 1 човек в очите и продължавам да го казвам и чувствам.
    Инече ако някой ми напише/признае в смс че ме обича,ще го помисля за несериозен с несериозни чувства и намерения. ^
    me too

Ама като се замисля колко пъти съм я казвала тая думичка без да я мисля и чувствам .. (: Всички сме така..що за любов е тази на 15 -годишнитее ;;д роффл
    Oбожавам простите удоволсвия - те са последното убежище на сложните натури .. ;]] ..
    (: търся нещо отвъд тихото постоянство на мечтата ! (*)

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Казвам го само на роднините си ..

Освен на родителите ми и на най -добрата ми приятелка . Не вярвам на хора , които ми го казват просто ей така.. явно не знаят колко много значи това "обичам те" ..
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

1 момче
    и естествено на приятели

Аз пък ще си призная,че съм го казвала на няколко момчета,с които дори и месец не сме ходили,защото тогава ми беше неудобно да чуя "обичам те" и аз нищо да не кажа..и затова.Естествено всичко си беше една глупост,детски истории.За щастие този път аз избрах да кажа първа "Обичам те" и го казах след доста време,но беше и още е искрено.И да,вече смятам и знам,че ако някое момче ми каже,че ме обича още на първия месец значи или не знае какво е обич или просто иска да ме изпозлва.
    На кратко:казвам го на нашите и на гаджето ми.

Град
    гр. Пловдив
    До сега не съм го казвала и не бих го казала без да го чувствам

Казвала съм го само на един човек и още го казвам По принцип ми е много трудно да ги изреча тия две думички и това е причината да го казвам само на него, може би..
    If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !

няколко момчета са ми казавали че ме обичат и винаги се измъквам .. и аз . хх просто за мен това са прекалено силни думи и даже и да го мисля не знам дали ще го кажа.. ;]]]

378509348709 тема за "Обичам те". Толкова ли е трудно да го казваш на този, към когото го изпитваш? Доказването е друга работа.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Мноо сте глупави,може да се влюбиш в някого и за една седмица,къде пише ,че любовта се измерва в период от време?!

казвала съм го в очите на само едно момче но то скъса с мен след повече от половин година не съм намерила правилния човек за тази дума но чувствата ми към него остават-след това не съм имала други момчета-обичам те- за мен значи много и трябва наистина да го изпитваш това... не съм го казала напразно

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си