- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те" ?????
На един ..
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
казвала съм го само на роднините и приятелите си
не съм
но са ми го казвали веднъж
и веднъж 'обичкам те',ама не го приемам![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
трудно казвам тези думички![]()
love is gone!
Казвала съм го на най-добрите си приятели, към които наистина го чувствам. А ако става дума за любов съм го казвала само на едно момче и несъжалявам за което.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На приятели много пъти.Особенно на най-скъпите ми и верно хора до мен. А спрямо м0мче-чувства = Само на едно! Несъжалявам за казаните от мен думи, но ми стана гадно от неговото пренебрежение..и от това че не би се променил заради никое момиче и по -точно заради нейните чувства.... Но тва е друга тема. : ))
DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *
и аз такаПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Само на една гадна, мазна, дебела, оръфана, незадоволена, запряна, грозна, объркана KУРВA![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
На мама![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
На семейството ми..
На момче не съм...Просто не съм готова да го кажа на глас
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Моя приятел ми го каза на 1-вата седмицаПървоначално написано от Marrisa
Аз все не вярвах... и хоп, още сме заедно.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ама като се замисля колко пъти съм я казвала тая думичка без да я мисля и чувствам .. (: Всички сме така..що за любов е тази на 15 -годишнитее ;;д роффл
Oбожавам простите удоволсвия - те са последното убежище на сложните натури .. ;]] ..![]()
(: търся нещо отвъд тихото постоянство на мечтата ! (*)
Казвам го само на роднините си ..
Освен на родителите ми и на най -добрата ми приятелка .Не вярвам на хора , които ми го казват просто ей така.. явно не знаят колко много значи това "обичам те" ..
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Аз пък ще си призная,че съм го казвала на няколко момчета,с които дори и месец не сме ходили,защото тогава ми беше неудобно да чуя "обичам те" и аз нищо да не кажа..и затова.Естествено всичко си беше една глупост,детски истории.За щастие този път аз избрах да кажа първа "Обичам те" и го казах след доста време,но беше и още е искрено.И да,вече смятам и знам,че ако някое момче ми каже,че ме обича още на първия месец значи или не знае какво е обич или просто иска да ме изпозлва.
На кратко:казвам го на нашите и на гаджето ми.
До сега не съм го казвала и не бих го казала без да го чувствам![]()
Казвала съм го само на един човек и още го казвамПо принцип ми е много трудно да ги изреча тия две думички и това е причината да го казвам само на него, може би..
If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !
няколко момчета са ми казавали че ме обичат и винаги се измъквам .. и аз . хх просто за мен това са прекалено силни думи и даже и да го мисля не знам дали ще го кажа.. ;]]]
378509348709 тема за "Обичам те". Толкова ли е трудно да го казваш на този, към когото го изпитваш? Доказването е друга работа.
Мноо сте глупави,може да се влюбиш в някого и за една седмица,къде пише ,че любовта се измерва в период от време?!![]()
казвала съм го в очите на само едно момче но то скъса с менслед повече от половин година не съм намерила правилния човек за тази дума
но чувствата ми към него остават-след това не съм имала други момчета-обичам те- за мен значи много и трябва наистина да го изпитваш това... не съм го казала напразно
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...