- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те" ?????
На семейството.
На някои от най-близките ми приятели (но момичетата много по-често се смущават и не ми отговарят. хах а и как да отговориш на т'ва като не го чувстваш, като не ти пука за тоя човек.) - съмнявам се на повече от 1-2 от тези "приятели" да кажа обичам те вече.
На едно момче. Грешка, но го чувствах/м.
Вие на хероин ли сте бе?
На две и съжалявам ,че го казах на едната - изхабени думи........
Човек може да се влюби за части от секундата само ако види подходящият човекАз съм казвала само на 2ма тези думи
![]()
На двама, само че едва когато се влюбих във втория осъзнах, че първия изобщо не съм го обичала![]()
На две момичета, с които съм бил.
Но се старая да го показвам на всички, на които рядко го казвам.
Ако може едно малко отклонение от тематаА как всъщност разбирате, че наистина обичате някой? Имам предвид как това чувство се разделя от понятието влюбване? След като имаш на лице следните фактори: мислиш в буквалния смисъл през 5 мин за другия, просто го искаш нон стоп при теб, не виждаш никакви негови недостатъци, би направил абсолютно всичко за него дори и да го пуснеш като знаеш, че ти не можеш да го направиш щастлив и много други. Какво е това - влюбване или обич? Опишете как вие чувствате, че обичате някой. И ДА ЗНАМ, че това много относително и трудно се описва с думи и всеки го чувства по различен начин.
хмм и аз тЪйПървоначално написано от ko6mar4e
![]()
NA EDIN 4OVEK I SAM UBEDENA 4E E TO4NIQ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Блазе ви... Аз откога искам да ми кажат в очите обичам те,ама не казват.
Аз един път го казах и съжалих. Мацката скъса с мене след седмица. Тъпо а?
естествено, че "Обичам те" означава много
Просто аз
Не бих си позволила да кажа толкова силни думи без да са верни...казвала съм "обичам те" само на приятеля ми ,с който сме вече близо 2 години заедно.А ако някой ми го каже още на 1-я месец при полужение че за това време дори не може да ме опознае бих му се изсмяла![]()
Ами.. аз много лесно заобиквам хората..не се гордея никак с това![]()
но казвам на човека.. когато наистина го чуствам
As wicked as you are, you're beautiful to me.
You're the darkest burning star, you're my perfect disease..
На мен бившото ми гадже след като го скъсах ми написа смс и ми каза че много ме обичалПървоначално написано от Marrisa
а не ми го беше казвал...
![]()
Не съм казвала на много хора Обичам те ,но щом съм казала на тези на които съм казала Обичам те значи е било искрено! ... Попринцип никога не казвам на човек ,че го обичам след само прекарани с него примерно 2 дена[/b]
tAke a dIrty pIcture![]()
Само една кифла го заслужи за толкоз години, ма толкова лъскава опаковка... и не само... и тестотооо и пълнежа...абе всичко си е първокласно швейцарско изпълнение ))
Казвала съм "Обичам те" на трима мъже до сега в живота ми. Всъщност на 4-ма, но после ще поясня.
Първия беше, първата ми голяма любов и съм сигурна, че беше искрена любов и чиста, непокътната от лоши мисли, но си беше една неосъществена любов, несподелена, и тя не успя да ми даде нищо, единствено чувството, а то в днешния момент си давам сметка, че не е никак достатъчно.
Втория беше първия мъж, който ми показа, че може някой да ми обърне по-сериозно внимание и да види в мен човека и душата ми, а не само лицето и тялото ми. И на него му го написах в едно писмо след раздялата ни, че го обичам, но сега си давам сметка, че след като съм го написала, защо не съм могла да го кажа и в очите, при положение, че ние си се виждахме. Надявам се разбирате, както и аз разбрах за себе си, колко несериозно е било и може би изглеждало "написаното".
Третия, на който го казах е сегашния ми приятел, с който сме заедно повече от 2 години и през това време живеем заедно. Сега вече съм убедена, че няма странични фактори, които да ме подтикват да го казвам и е наистина искрено. Също така ми прави впечатление, че е едно да "обичаш" някой е така за себе си, защото той няма нужда от тази любов, и съвсем друго - да обичаш и да даваш, но да знаеш, че е оценено и че от другата страна човека изпитва същото, амбицира те, пали те... И е много хубаво...
Четвъртия мъж, на който съм го казвала, е най-добрия ми приятел, с който никога не съм имала никакви интимни и каквито и да било други отношения, извън приятелски. И на него винаги му го казвам искрено, защото знам, че винаги е до мене и винаги мога да се облегна на рамото му, когато имам нужда от нещо.
казвала съм обичам те само един път на човекът които е до мен :P
ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !
1.Това е името на човека,в който наистина си влюбен
2.Ако си избрала.................
червено-ти си жив и изпълнен с любов
черно-ти си скромен и агресивен
зелено-твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие
син-ти си човек със спонтанен характер
жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора
3.Ако инициалът ти е
А-К-имаш много приятели и любов в живота си
Л-Р-опитваш се да се наслаждаваш на живота и любовтати скоро ще раэцъфти
С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро
4.Ако си роден през
Януари-Март-годината ще е добра и ще разбереш,че си се влюбил в човек,който не си очаквал
АПРИЛ-ЮНИ-ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго
ЮЛИ-СЕПТЕМВРИ-ще имаш незабравима година с много проблеми
ОКТОМВРИ-ДЕКЕМВРИ-годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа
5.Ако избереш............
ЧЕРНО-живота ти ще тръгне в различна посока,ще имаш много промени но посли ще се радваш на тях
БЯЛО-ще намериш приятел,който ще ти се доверява ще направи всичко това но може и да не го разбереш
6.Това е най-добрият ти приятел
7.Това е броя на близките приятели,които ще имаш в живота си
8.Ако избереш.......
КАЛИФОРНИЯ-обичаш приключенията
ФЛОРИДА-романтична душа си
9.Ако избереш..............
ЕЗЕРО-верен си на приятелите си,но си малко разсеян
ОКЕАН-ти си спонтанен и обичаш места с хора
10.Желанието ти ще се сбъдне,ако пуснеш това в друг форум в рамките на 1 час