Всеки ден се случва едно и също...сякашш повтарящ се епизод от сериал...таа става въпрос за майка ми...прибира се..и започва да ми вика крещи..от дълго време не сме се карали така както днес.Писна ми...просто не издържам не издържа и психиката ми.Каза, че ме мрази,че за първи път мрази толкова силно детето си ,че неможе да ме понася..срамува се от мен била съм най-голямата кучка в града, курва какво ли не.Причина...НЕЗНАМ.Просто от малка съм наранявана по този начин и съм си свикнала.Сестра ми не е така..не и мълчи.Правя се, че не чувам,но как?!? Как като ме боли..плаче ми се не издържамм..искам да съм силна...немога сърцето ми плаче.С годините мислих че ще се промени.. ще промени и държанието си към мен..напразно.Днес не издържах и й казах че не искам повече да съм и дъщеря,че не искам повече да ме търси ии получавам отговор - Отказвай се от училище още утре .. не ми трябват храненици тука...започвай работа.Както и да е...ще го преживея някак си...все още имам приятели.Просто исках да споделя.Дано съм постъпила правилно..