.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Интересно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Nepovtorima_93
    wow страхотно!
    Благодаря!

Град
    Варна
    Не бих го нарекла чак "страхотно", защото има много за доизглаждане в изказа и в ритъма на произведението. Но за сметка на това е доста увлекателно и е поднесено лесно-смилаемо. Имайки предвид крехката ти възраст, мисля, че ще излезе нещо много добро от теб.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от Optimistichno
    Дано не ви омръзне.
    И на шега не го казвай. Както каза LadyDi e поднесено лесно смилаемо, което ни кара да го четем без за миг да ни омръзне и да се втурваме с радост да четем продълженията.
    Благодаря ти за творбата, която ме отнесе и успех нататък.

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Дано не ви омръзне.
    И на шега не го казвай. Както каза LadyDi e поднесено лесно смилаемо, което ни кара да го четем без за миг да ни омръзне и да се втурваме с радост да четем продълженията.
    Благодаря ти за творбата, която ме отнесе и успех нататък.
    А аз ти благодаря за хубавите думи! Хора като теб са моят стимул да пиша!
    LadyDi, повестта е лесносмилаема, защото не мога да я напиша по претинциозен начин... Не знам дали някога ще пиша съвършено интересно, правилно и с перфектен изказ. Ако подобря нивото си, ще се радвам! Но...не ми се вярва много. Доста книжки ще трябва да прочета! Дори и да не се доусъвършенствам ще си остана с удоволствието от съчиняването на случки!

Град
    Варна
    LadyDi, повестта е лесносмилаема, защото не мога да я напиша по претинциозен начин... Не знам дали някога ще пиша съвършено интересно, правилно и с перфектен изказ. Ако подобря нивото си, ще се радвам! Но...не ми се вярва много. Доста книжки ще трябва да прочета! Дори и да не се доусъвършенствам ще си остана с удоволствието от съчиняването на случки!
    Omg, никой не е казал, че трябва да пишеш претенциозно. Дори напротив, начинът ти на изразяване е добър, лек е, не затормозява и точно това е най-хубавото в историята ти.
    Говорех за изказ, за подреждане на изречения. Това се постига точно с четене на книги, с обогатяване на езика. За това имах предвид, че в тази крехка възраст се справяш повече от добре. С течение на времето ще се доусъвършенстваш.
    И "лесносмилаема" съвсем не е обида, дори напротив. Малко автори успяват да поднесат произведенията си така, че да бъдат разбрани от всички.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Omg, никой не е казал, че трябва да пишеш претенциозно. Дори напротив, начинът ти на изразяване е добър, лек е, не затормозява и точно това е най-хубавото в историята ти.
    Говорех за изказ, за подреждане на изречения. Това се постига точно с четене на книги, с обогатяване на езика. За това имах предвид, че в тази крехка възраст се справяш повече от добре. С течение на времето ще се доусъвършенстваш.
    И "лесносмилаема" съвсем не е обида, дори напротив. Малко автори успяват да поднесат произведенията си така, че да бъдат разбрани от всички.
    Да, но все ми се струва, че ако искам хората да харесват творбите ми, трябва да пиша по по-различен начин... Сега малко се успокоих, като прочетох мнението ти. Ще си пиша както си знам, ще си чета книжки и... да се надяваме изказът ми да се подобри!

Град
    Варна
    Да, но все ми се струва, че ако искам хората да харесват творбите ми, трябва да пиша по по-различен начин... Сега малко се успокоих, като прочетох мнението ти. Ще си пиша както си знам, ще си чета книжки и... да се надяваме изказът ми да се подобри!
    Нима не виждаш, че творбите ти вече се харесват
    И изказът ти ЩЕ се подобри. Това е естествен процес, просто трябва наистина доста странички да се прочетат
    Но... keep up the good work.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Тоя писък накрая на главата много ме заинтригува... Сигурна съм, че е майката на Светла ама по какъв повод крещи си нямам на идея.

Чакам още! :P
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Тоя писък накрая на главата много ме заинтригува... Сигурна съм, че е майката на Светла ама по какъв повод крещи си нямам на идея.

Чакам още! :P
    Писъкът нарочно го вмъкнах-за да е по-вълнуващо! Дано да останете изненадани!

Много е добро. Аз по принцип не харесвам повести в такъв стил, но това ме грабна продължавай да пишеш

а кога да очакваме следващата част?
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си