- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Убийство за фон
Интересно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Благодаря!Първоначално написано от Nepovtorima_93
Не бих го нарекла чак "страхотно", защото има много за доизглаждане в изказа и в ритъма на произведението. Но за сметка на това е доста увлекателно и е поднесено лесно-смилаемо.Имайки предвид крехката ти възраст, мисля, че ще излезе нещо много добро от теб.
И на шега не го казвай. Както каза LadyDi e поднесено лесно смилаемо, което ни кара да го четем без за миг да ни омръзне и да се втурваме с радост да четем продълженията.Първоначално написано от Optimistichno
Благодаря ти за творбата, която ме отнесе и успех нататък.![]()
А аз ти благодаря за хубавите думи! Хора като теб са моят стимул да пиша!Първоначално написано от Axe_vs_Sword
LadyDi, повестта е лесносмилаема, защото не мога да я напиша по претинциозен начин... Не знам дали някога ще пиша съвършено интересно, правилно и с перфектен изказ. Ако подобря нивото си, ще се радвам! Но...не ми се вярва много. Доста книжки ще трябва да прочета! Дори и да не се доусъвършенствам ще си остана с удоволствието от съчиняването на случки!
Omg, никой не е казал, че трябва да пишеш претенциозно. Дори напротив, начинът ти на изразяване е добър, лек е, не затормозява и точно това е най-хубавото в историята ти.Първоначално написано от Optimistichno
Говорех за изказ, за подреждане на изречения. Това се постига точно с четене на книги, с обогатяване на езика. За това имах предвид, че в тази крехка възраст се справяш повече от добре. С течение на времето ще се доусъвършенстваш.
И "лесносмилаема" съвсем не е обида, дори напротив. Малко автори успяват да поднесат произведенията си така, че да бъдат разбрани от всички.
Да, но все ми се струва, че ако искам хората да харесват творбите ми, трябва да пиша по по-различен начин... Сега малко се успокоих, като прочетох мнението ти. Ще си пиша както си знам, ще си чета книжки и... да се надяваме изказът ми да се подобри!Първоначално написано от LadyDi
![]()
Нима не виждаш, че творбите ти вече се харесватПървоначално написано от Optimistichno
И изказът ти ЩЕ се подобри. Това е естествен процес, просто трябва наистина доста странички да се прочетат
Но... keep up the good work.
Тоя писък накрая на главата много ме заинтригува...Сигурна съм, че е майката на Светла ама по какъв повод крещи си нямам на идея.
![]()
Чакам още! :P
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Писъкът нарочно го вмъкнах-за да е по-вълнуващо! Дано да останете изненадани!Първоначално написано от stefity
Много е добро. Аз по принцип не харесвам повести в такъв стил, но това ме грабнапродължавай да пишеш
![]()
а кога да очакваме следващата част?![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...