- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно интересно проучване (момичета ме интересуват)
Все повече започвам да чета разни стереотипни темички (и тук включително) и изказвания на всевъзможни мадами от типа на "тоя ми е твърде нисък" или "трее да е поне 1.80". Много хубаво,ама съм виждал хора (и себе си включително) да са отрязани заради такъв фактор неведнъж.
Това ме навежда към мисълта,че трябва да проуча нещата. Бива ли такова нещо.
Не става дума за фалшиво или прекомерно агресивно държание,но имайки в предвид,че и без това не е честно спрямо по-ниските мъжки в тая сфера на живота, поне да знам какво да правя,та да "компенсирам".
Аз лично винаги първо се интересувам от човека,пък после от циците й или задника й,затова ми е крайно обидно,като принципно свестни момичета ми го извъртят тоя номер.
П.С. Това е проучване. Интересуват ме мненията,за да мога да сравня и разбера горе-долу - какво би ви накарало да предпочетете и да се чувствате желаещи да сте с по-нисък мъж от вас пред някой по-висок?
еми аз съм високо момиче и не бих си харесала някой,който е по-нисък от мен нз чувствам се тъпо...все едно аз съм мъжа в къщата ама е глупаво смисъл ако наистина харесвам някой няма да ми дреме...
ами аз съм доста ниска и нямам проблем с височината на момчето...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ммм това е кофти .. смисъл прието и наложено е момчето да е по-високо иии голяма част от момичетата предпочитат това (и нека си призная и аз съм така) ... НО ако момчето наистина много ми харесва и искам да бъда с него може би бих го преодоляла ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Никога не съм си избирала приятел ,по ръста муНе смятам ,че това е най-въжното ,висока съм и разбира се ,добре е да е поне колкото мен, но съм ходила и с малко по-ниски момчета ,така че ,не ме вълнува ръста
Ако си попадал все на патки ,за които е важен само външният вид - това е друга тема
![]()
Това,че ти изглеждат принципно свестни,съвсем не ги прови такива.Първоначално написано от kroasandvi4
Имаш още да натрупваш опит.Ако някой ти каже,че не гледа външния вид,бъди сигурен,че 100% лъже.Ако някоя ти каже,че тя е най-подходящата за теб,също лъже на 100%.Най-добри са хората,които познаваме най-малко.
Първоначално написано от DevilWish
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Един - два, пет сантиметра не са болка за умиралка, обаче ако да кажем, че пича е една глава под мен... няма шанс. В най - добрия случай да ми стане приятел. Не съм придирчива към външния вид на момчето просто ако е такава фрапираща разлика във височината хората ще ни зяпат, ще се чувствам странно и т'ва ще убие химията помежду ни. А без химия... нищо не става.
Абсолютно по никакъв начин не може да ме привлече момче 1.60-5 високо. Аз искам момче до себе си, не тапа.
По-високите момчета/мъже ми изглеждат по-мъжествени.
Случвало се е да харесвам момче 1.68-70, както и 1.85.
Но просто наистина 1.60-5 момче, не би ме привлякло.
Ми аз не съм висока,но ми се е случвало да ме харесва по ниско момче и именно поради тази причина да не тръгна с него.Ако искате ме наричайте повърхностна и т.н.Просто не ми е приятно да съм по-висока от момчето до мен.Дори колко е по-висок толкова по добре за мен.Хубаво ми е като застана до него и да съм най-малко половин глава по-ниска.
ако има момче, което толкова да ми допада по характер, но да е по- ниско от мен, ще ми стане приятел. просто за да ми стане гадже, трябва да има и привличане, а ако той е по- нисък, такова ще липсва, тъй като ще гледам на него като на по- малък брат примерно ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ако момчето наистина ми допадне като човек и излъччване изобщо няма толкова да му гледам ръста..пък и в моя случай по-скоро да отрежа заради прекомерна височина-1 и60 съм все пакнякка си с 2 метров тип до себе си не си се представям
![]()
имах такъв случай с момче, което беше високо до гърдите ми. В началото ми беше странно, но постепенно свикнах, само че той постоянно ме зяпаше в гърдите, а това никак не ми беше приятно. Незнам как бих постъпила, ако пак ми се случи, но все пак важен е и характера. Аз лично имам проблем и с по-високите момчета, по-малкия ми брат отдавна ме надрасна и определено не мога да преживея някой да ме гледа от високо (в буквалния смисъл) докато говоря с него, а не е приятно и да съм от другата страна, така че предпочитам момчето да е малко по-високо от мен. Все пак съм съгласна, че външния вид оказва някакво влияние, малко или много. Не може някой да е с човек, с когото не се чувства комфортно. Колкото и грубо и директно да е, това си е самата истина.![]()
![]()
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
Това е.... тъпо?! Наистина ли има момичета, определящи момчетата по тяхната височина?Ама че примитивно ниво сме достигнали тогава.Да не ние да трябва да определяме момичетата по техния бюст?Тогава всички с под "90" да не ми говорят![]()
Не ми се ясно, що някой трябва да се комплексира, ако ще и да е 1.55 примерно.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
5-6 см не са проблем, но по принцип предпочитам да е по-висок
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хаха стига бе, за какво ми е някой висок към 190 и да сме като Крачун и малчо . При положение че аз съм 163см не ми трябва особенно висок приятел, моя сега е към 174-5 и ми е супер. Не мисля че височината е определящия фактов в една връзка.Най-елементарния пример е с моята сестра която е към 177 а приятеля и е по-нисък от нея,но това не им пречи - вече са една година заедно и нямат такива проблеми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
принципно за мен ниските момчета са по сладки, в смисъл или да са по- ниски от мен, или да са с 1-2см по високи.. намирам ги за по сладички... на някой би му се сторило тъпо, ма мразя мн високи момчета.. аз кфо с оная работа му ли да се гушкам или с него...1,68см съм и не би ми харесал някой жираф 1,85 или 1,90 и отгоре...
![]()
за тая работа си има определено времеПървоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
madafaka
И аз съм доста ниска, но не мисля, че някога е било фактор за развитието на някоя от връзките ми. Замислял ли си се, че може би това е просто оправдание и проблема е другаде?Първоначално написано от PurpleDream
по-принцип искам момчето да е по-високо от мен, защото предпочитам да се чувствам сигурна. обаче това не означава, че ниските момчета не са хубави. има много големи чаровници, но са ми като по-малък брат![]()
п.с. обичам волейболисти![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
м някак си не мога да възприема момчето да е по-ниско от мен....до сега не ми се е случвало и дано не ми се случва![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg