.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ем предпочитам по-висок от мен
    просто не мога да си представя той да е по-нисък от мен .. смешно е някак си .. ся не говоря за сантиметър-два ми примерно с една глава под мен ..
    ако е така може да сме приятели, но да тръгна с момче, което ми стига до рамото ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ммм това е кофти .. смисъл прието и наложено е момчето да е по-високо иии голяма част от момичетата предпочитат това (и нека си призная и аз съм така) ... НО ако момчето наистина много ми харесва и искам да бъда с него може би бих го преодоляла ...
    +1

Аз с моите 1.52 нямам притенции.. Ама имам една фр,която веднъж като си говорехме и каза:Охх **** е готин ама трябва да порасне с 6 см,щото ми е нисък...Според мен тва си е малко тъпичко,щото ти ако се влюбиш в някой няма да те инт дали е 1.50 или 1.80...Амаааа....

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Нали трябва да има някакво привличане преди всичко?? А аз не мисля, че някога ще бъда привлечена от момче, което ще го бъркат с по-малкото ми братче (примерно).
    inSane_baby, едно е да си ниско момиче, друго е да си ниско момче. Момчетата (или мъжете) трябва да са силни, да карат момичетата (или жените) да се чувстват защитени. Не виждам как някой с една-две глави по-нисък от мен би могъл да ми вдъхне такова чувство.
    Към автора - сега е момента да кажеш точно колко е ръста ти. Относно въпроса с какво можеш да компенсираш височината, зависи от много неща, но най-вече от това колко е разликата между нас. Ако е няколко см, бих могла да си затворя очите, но ако е повече, колкото и да си забавен, умен и т.н., някак си ще ми е неудобно... не знам. Но отново казвам, че зависи от много неща.

Алчна работа!!!! (swear)(swear) Аз съм потресен.

Супер фен
    Много други неща могат да ме привлекат на първо място и от там няколко си сантиметра нямат никакво значение. То и аз съм височка,така че ... Моя приятел е с 1,2 см. по-нисък...то не че се забелязва кой знае колко,но така или иначе това не променя нищо в отношенията ни Истински важните и определящи за една добра връзка неща се намират другаде ...

Да ... аз съм 1.72..като сложа 10 см ток става 1.82 .. как да тръгна с момче по-ниско от това...не ме привличат просто харесвам по-едри мъже и това си е.

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    За мен няма голямо значение.Харесвала съм момчета в двете крайности - единия беше малко по-нисък,докато другия...бях му точно до раменете и когато си мрънках под носа той се навеждаше беше смешна гледката,ама нали ме кефеше

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ми аз не съм висока,но ми се е случвало да ме харесва по ниско момче и именно поради тази причина да не тръгна с него.Ако искате ме наричайте повърхностна и т.н.Просто не ми е приятно да съм по-висока от момчето до мен.Дори колко е по-висок толкова по добре за мен.Хубаво ми е като застана до него и да съм най-малко половин глава по-ниска.
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на galu6a
    аз съм момиче и съм ниска ,но на мен това не ми пречи ,но мисля ,че за едно момче може би би му пречело
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    София
    Момче съм и все пак мисля, че е редно момчето винаги да е по-високо поне с половин глава. Много ми е странно като видя момичето да е по-високо от момчето.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз съм 1 и 75.Не нося ток над 4-5 санта.Винаги съм си падала по по-височите,ноооо и аз мисля,че височината не е кой знае колко важна.Ако трябва да съм чесна в момента си падам по един,който е 1 и 73 (даже и личната карта му прибарах и там така пишеше) Като си обуя високите цчехли и хоп-стана разлика от 5-6 санта.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен
    По принцип е доста трудно да се намери някой по-нисък от мен на моите години (аз съм 1.5 Иначе трябва да съм адскииии влюбена в някой по-нисък от мен, за да тръгна с него.. даже ми се струва доста невъзможно Вярно, че височината не е най-важното, но аз лично няма да се чувствам комфортно някак си..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз преди все си харесвах по-дребнички от мен момчета. Обаче сега не е така, не знам защо. Едно момче не може да ме привлече физически ако не е високо..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Wonderland
    ами аз съм ниска и не ме интересува колко е висок мъжа.
    стига да не е по-нисък (което ... 1.57 съм)
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Град
    My empire of Dirt.
    Един познат се жалва, че си е харесал момиче колкото мен високо... той горкия е 1.70, тя е 1.80. Дано да стане между тях, пожелавам им го.

аз съм висока 1.70 ,това е нормален ръст според мен
    Като се замисля за сладките високе баскетболести и широки рамене и силни ръце направо потръпвам,просто всяко момечу го блазни мисълта да потъне в прегръдките на един силен пренц от преказкете,който да я защитатава от злите вълци... Но някакси вънаги се оказвам привлечена от виски сладури със страхотно излъчване. Всичко си е до човек

Град
    My empire of Dirt.
    Аз съм 1,80 и все пак не съм обект на момичешки ахкания и охкания. х)

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Аз по принцип не харесвам ниските момчета и ако ме бяхте питали преди 2 години щях категотично да кажа,че няма как да ми хареса и привлече ниско момче....Но преди година и половина някъде си харесвах едно момченце,ама наистина си беше момченце...2 години по-малък от мене(а това е значителна разлика след като аз бях 8,а той 6 клас )и разбирасе беше си и по-нисък...Ама толкова много го харесвах..леле..изтръпвах като го видех ..по характер ми беше много приятен и направо се побърквах....ноо не исках да тръгвам с него,защото беше малък и не взимаше нищо насериозно...може би това че съм се спирала да тръгна с него ме е карало да го харесвам още повече...Въпреки това бяхме приятели и си разменяхме "приятелски" прегръдки,при не една от които той се е опитвал да ме целуне.....бррр направо ме е срам от себе си....Така че няма невъзможни неща...според нен възрастта и ръста не са от значение..ето преди съм харесвала малкото"момченце" а от 1 година съм с "баткото" - 5 години по-голям от мене....Човек не може да настрои чувствата си и да харесва точно определен вид хора...И при все повечето момичета наистина предпочитат по-високи от тях момчета,но защо трябва да се отчайваш?Мисля че броя на дребните момичета и момчета е сравнително равен така че...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    В момента харесвам такова момче,/а вероятно и той мен /.Та той е висок колкото мен 1.70. Преди обръщах по- голяма внимание на ръста, но сега вече не. Стига момчето да си струва това няма значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си