.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    има време,спокойно не бери грижа за това,има хора по света имат далеч по-сериозни проблеми.Замисли се малко!
    Можеше да си глух,куц,сляп и какво ли още не ,a е малко смешно да се оплакваш само защото си нямаш гадже.Всичко с времето си!
    ми давай сега всички да седнем да мислим колко по- зле има от нас, колко сме щастливи, колко нищо повече не ни е нужно, да зациклим на едно място, без да се развиваме и да чакаме от небето да ни падне нещо. тъпо е тва ''чакай, то момичето ще дойде''. къде да чака, кво да чака, кога ще дойде? хаха
    момче, излизай навън! ако нямаш компания, потърси си. вгледай се в себе си, оправи нещата, които не ти харесват- говоря и за външен и вид и за характер, като започнеш от външния вид. работи върху себе си и недей се оставя на ''за всеки влак си има пътници''. не може само да седиш и да се жалваш. а на тия, дето те успокояват със заучени фрази, не им се връзвай, че накрая ще останеш с пръст в уста. и бтв има доста такива теми, можеше да се разровиш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Както казаха, всеки влак си има пътници... Не се тревожи, аз, например, си намерих първата приятелка миналата година (17 год. бях, почти 1, но не съжелявам. Много съм скромен и срамежлив, не заговарям момичета, сега дори въобще. Обаче намерих си я моята и въобще не съжелявам! Тя окри скритото в мен, и така. И сега сме много щастлива двойка.

Супер фен Аватара на Amateur
    Промени външния си вид,напълнеи ако си слаб или отслабни ако си дебел.Малко повечко самочувствие,повече контактуване с момичета и ще стане !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Стой си у вас и цъкай WoW. \m/
    По възможност не лъскай на тази игра ...
    Марио

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    има време,спокойно не бери грижа за това,има хора по света имат далеч по-сериозни проблеми.Замисли се малко!
    Можеше да си глух,куц,сляп и какво ли още не ,a е малко смешно да се оплакваш само защото си нямаш гадже.Всичко с времето си!
    ми давай сега всички да седнем да мислим колко по- зле има от нас, колко сме щастливи, колко нищо повече не ни е нужно, да зациклим на едно място, без да се развиваме и да чакаме от небето да ни падне нещо. тъпо е тва ''чакай, то момичето ще дойде''. къде да чака, кво да чака, кога ще дойде? хаха
    момче, излизай навън! ако нямаш компания, потърси си. вгледай се в себе си, оправи нещата, които не ти харесват- говоря и за външен и вид и за характер, като започнеш от външния вид. работи върху себе си и недей се оставя на ''за всеки влак си има пътници''. не може само да седиш и да се жалваш. а на тия, дето те успокояват със заучени фрази, не им се връзвай, че накрая ще останеш с пръст в уста. и бтв има доста такива теми, можеше да се разровиш.
    Напълно съм съгласен с теб. А пък и аз съм на 16 и половина и още съм си нямал приятелка и какво от това,правя си кефа с компанията А пък много сериозни връзки на тея години не ни трябват.Така че спокойно
    Get what you can and never get back

не се притеснявай толкова. Каквото е такова. Може да е банално обаче всичко с времето си . Живей си сега живота и толкова не се замаряй с такива неща..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си