.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

медикаменти подтискащи ерекцията?

Рових доста из гугъл, но из нашите форуми (българските) неможах да намеря нищо. Четох по някви чужди, че антидепресантите вършели работа, но не ми се стига до крайности.

Та случаят е следният. На 22 съм и от доста време не съм имал сериозна връзка основана на любовта между партньорите. От 1 година съм с едно момиче и дори си мисля, че вече го обичам, обаче съм си казал и сме си говорили с нея, че ще сме повече от приятели, но нищо повече. До сега сме излизали доста, аз съм спал у тях няколко пъти но никога не сме правили секс. Не са ни такива взаимоотношенията. И на нея и допада това. Проблема обаче е... че аз съм си момче. При всяка по-нежна ласка и започва да ми става. Дори само ако започнем да танцуваме заедно и се вдървявам, което е мнг смущавашо. След няколко дни ще ходим на море, чисто приятелски и незнам как ще мога да скривам възбудата си, когато тя е около мен.

Не казвам, че има нещо лошо да ме възбужда, тя е мнг хубаво момиче, но не искам да започне да си мисли, че искам само секс от нея. А и е дразнещо да ти става по 20на пъти на ден.

Има ли нещо, което бихте препоръчали за да не се налага да си взимам студен душ или да излизам от стаята всеки път.

P.S. знам, че алкохола помага, но не смятам цяла седмица да съм пиян и да мизерствам.

мерси предварително на отзовалите се

Кога последно си правил секс или си мастурбирал? Може това да е отговорът на "проблема ти"!

Град
    София
    Посягай си по-често и мацката няма нищо да си помисли. Даже ще й е приятно, че се възбуждаш от нея. Вярно е, че е неприятно, но пък е важно, че я харесваш. А и тя го знае! Да знаеш, че няма нищо лошо в това!
    Don't tell me what I can or can't do !

секс не ми липсва. точно това е проблема. мислех че една бърза сутрин ще реши проблема, ама явно е по-сериозно.

P.S. да се надяваме че си прав Boyd.

P.S. бахти, гадно нещо е това любовта

Супер фен
    Проблемът ти има само едно решение-редовен секс.Лекарствата могат те направят импотентен.Задай тоя въпрос към специалиста по мъжки проблеми батко Доки.
    Вариант е да ходиш на фитнес и блъскаш железата.Тогава няма да имаш сили името си да кажеш,камо ли да го вдигнеш .Можеш да си внушиш,че ти е като сестра и нямаш интерес към нея.Може едновременно да ходиш и с друга заради секса.

млад мъж си, без здравословни проблеми, и си навит да пиеш медикаменти, които да подтискат нормалния режим и работа на организма ти? ще се повредиш, повярвай ми. не виждам кво се смущаваш, че получаваш ерекция? момче си, това е напълно естествено. не се занимавай в лекарства и глупости.

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    ...Може едновременно да ходиш и с друга заради секса.
    не съм казал, че не го правя. както споменах - секс не ми липсва. ама явно ще подходя по най-естественият начин - няма да се крия пък каквото ще да мисли

Цитирай Първоначално написано от plmn
    не виждам кво се смущаваш, че получаваш ерекция?
    Поне за мене е, защото сега през лятото с тия леки панталони се чувствам като дърво с одрязан клон. Адски смущаващо е да се вдървявам пред хората.

Не се срамувам от себе си.. но все пак всичко си има граници

Мерси на всички, ще му мисля на морето..

P.S. дано няма дупка в кърпата за плажа като се прибера

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Хрумна ми една идея. Като я виждаш нея си представяй, че виждаш Азис да видим как ще го вдигнеш тогава.

Супер фен
    Ясно.На тая възраст от 17 до 25-26 години при момчетата често се случва една хиперсексуалност.Можеш да опиташ с билков чай.Продават ги пакетирани в магазините,мента,маточина. одтискат нервната възбуда,отпускат.Някои съдържат и хмел,който подтиска сексуалната превъзбуда.С него се внимава,съдържа естрогени.Вероятно това е една от причините за бирените кореми на пиячите.
    Друго което можеш да направиш е да обуеш по-тесни гащета отдолу от неразтеглива материя-хасе,коприна там или друго.Обаче не е за препоръчване за повече от час-два.Притискат се тестисите и може се получи стерилитет след някое време.

аз не ти прочетох мненията само ми са наби на очи по 20 пъти на ден да ти се дига или нещо такова..та ако искаш да не ти става хапвай шоколад, по бавно ще свършваш и няма особенно много да се възбуждаш..с две думи ще ти помогне..
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ОоООоООоОооооОооОо .... АААААААААААААААААААааа не ... Бааахти ... Ти мъж ли си к'во си бе ... Защо ти са медикаменти бе човек ... Т'ва си е нормално , даже 20 пъти да го дигнеш е малко ... Айде почвай със секса , че да не ни излагаш мъжете ...! Какво ти пука за другите бе ... Въй аз по цял ден ще ходя надървен , ама ко ... Да гледат , да гледат!
    Станислава

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: медикаменти подтискащи ерекцията?

Цитирай Първоначално написано от WayWeGo
    Рових доста из гугъл, но из нашите форуми (българските) неможах да намеря нищо. Четох по някви чужди, че антидепресантите вършели работа, но не ми се стига до крайности.

Та случаят е следният. На 22 съм и от доста време не съм имал сериозна връзка основана на любовта между партньорите. От 1 година съм с едно момиче и дори си мисля, че вече го обичам, обаче съм си казал и сме си говорили с нея, че ще сме повече от приятели, но нищо повече. До сега сме излизали доста, аз съм спал у тях няколко пъти но никога не сме правили секс. Не са ни такива взаимоотношенията. И на нея и допада това. Проблема обаче е... че аз съм си момче. При всяка по-нежна ласка и започва да ми става. Дори само ако започнем да танцуваме заедно и се вдървявам, което е мнг смущавашо. След няколко дни ще ходим на море, чисто приятелски и незнам как ще мога да скривам възбудата си, когато тя е около мен.

Не казвам, че има нещо лошо да ме възбужда, тя е мнг хубаво момиче, но не искам да започне да си мисли, че искам само секс от нея. А и е дразнещо да ти става по 20на пъти на ден.

Има ли нещо, което бихте препоръчали за да не се налага да си взимам студен душ или да излизам от стаята всеки път.

P.S. знам, че алкохола помага, но не смятам цяла седмица да съм пиян и да мизерствам.

мерси предварително на отзовалите се

Чикия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си