.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Корем - Проблем |-(

Абе хора имам един проблем с корема.. Значи не е нищо страшно, но дразни... Значи преди бях пълен, но отслабнах нали и следователно като свалих преблизително 20 кг. и почнах да тринирам ( в къщи ), и сигурно в продължение на 9 месеца правих упражнения във къщи и преди 1 месец почнах сериозно да ходя на фитнес, та относно проблема... Когато съм във изправено състояние корема ми е добре, стегнат така, плочки се виждат (уж), но когато река да се наведа и корема като че ли се сбръчква, имам предвид като седя например и се появяват все едно бръчки ли мазнини ли, не знам какво, но просто все едно съм дебел в тази област .. Направо шокиращо... Какво да направя? Предложения? Благодаря ви за отговорите!

П.С На 15 години съм.

Ами аз имам много стегнат корем и релефен ама като седна и се сбръчква, това показва,че нямаш много подкожни мазнини ако имаще щеше да стои като една надута топка

Проблема ти е в мозъка!
    Хубаво си отслабнал,хубаво си се стегнал,но лошо си се вманиачил.Нищо ти няма,карай го по-спокойно и не се вглеждай толкова подробно във всичко!Добре си си ,просто се отпусни!

Нормално е.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Нормално е.
    Оправя ли се със възрастта и продължителните тренировки?

Я се замисли малко. Ако корема ти беше изпънат и когато си наведен, как тогава ще се изправиш? Кожата на прегъвките на пръстите ти не е ли нагъната като е изправен пръста и изпъната като го свиеш? Малко мислене иска...
    Audio ergo sum

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Я се замисли малко. Ако корема ти беше изпънат и когато си наведен, как тогава ще се изправиш? Кожата на прегъвките на пръстите ти не е ли нагъната като е изправен пръста и изпъната като го свиеш? Малко мислене иска...
    Каквото той каза

Боже, перфекционисти...

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Каквото той каза
    Да, но по принцип, някои хора като седнат и гънките просто са им по малко и във седнало положение пак си личи, че имат хубав корем, а при мен е по нагънат така как да го обясня... .. Мисля, че с времето и продължителни тренировки ще си го стегна и ще се оправи

Мега фен Аватара на EarthShaker
    просто кожата ти е поотпусната... и моята е така

Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    Пробелма ти е в мозъка Вманиечен си
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Бе кажи им, че са жени и не ги обиждай повече
    Шегувка

Цитирай Първоначално написано от Stani46
    Пробелма ти е в мозъка Вманиечен си
    +1

Цитирай Първоначално написано от Neadekvatnia
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Нормално е.
    Оправя ли се със възрастта и продължителните тренировки?
    При всеки е индивидуално, а и не можеш да си идеално плосък. Непостижимо е. И това не е защото си мислиш, че си дебел, а такава е природата.
    С възрастта - не мисля.
    С тренировките - ще разбереш след време, ако продължиш да тренираш.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    София
    Нормално е, просто някой хора имат по-дебела кожа, други по-търка, а това си е природно с никакви тренировки не можеш да го промениш.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Корем - Проблем |-(

Абе хора имам един проблем с корема.. Значи не е нищо страшно, но дразни... Значи преди бях пълен, но отслабнах нали и следователно като свалих преблизително 20 кг. и почнах да тринирам ( в къщи ), и сигурно в продължение на 9 месеца правих упражнения във къщи и преди 1 месец почнах сериозно да ходя на фитнес, та относно проблема... Когато съм във изправено състояние корема ми е добре, стегнат така, плочки се виждат (уж), но когато река да се наведа и корема като че ли се сбръчква, имам предвид като седя например и се появяват все едно бръчки ли мазнини ли, не знам какво, но просто все едно съм дебел в тази област .. Направо шокиращо... Какво да направя? Предложения? Благодаря ви за отговорите!

П.С На 15 години съм.
    много ми е интересно Баща ти как гледа на тези опасни практики?!?!?!

нищо няма да правиш!

ако е коректно и вярно описаното от теб - след време козметчният дефект ще изчезне.

Re: Корем - Проблем |-(

Цитирай Първоначално написано от batkodoki

П.С На 15 години съм.
    много ми е интересно Баща ти как гледа на тези опасни практики?!?!?!

нищо няма да правиш!

ако е коректно и вярно описаното от теб - след време козметчният дефект ще изчезне.
    Благодаря.

ако казваш че като си изправен е релефен и си свалил наистина 20кг (евала) е невазможно да го стегнеш като си сгънат...
    ТОВА Е КОЖА БЕ!!!!! разтегне ли се веднъж край.... до там... неможеш да я свиеш освен да я напомпиш с мн мускули или отново 20-то кг. мазнини затова мислете докато сте малки за фигурата си не после... както и да е.. дано да съм помогнал

Цитирай Първоначално написано от Vali0
    ако казваш че като си изправен е релефен и си свалил наистина 20кг (евала) е невазможно да го стегнеш като си сгънат...
    ТОВА Е КОЖА БЕ!!!!! разтегне ли се веднъж край.... до там... неможеш да я свиеш освен да я напомпиш с мн мускули или отново 20-то кг. мазнини затова мислете докато сте малки за фигурата си не после... както и да е.. дано да съм помогнал
    Ти не можа да ме разбереш.. Няма нищо общо с твоите неща, които говориш! Според тебе ако ми беше разтегната кожата на корема щеше ли да ми е релефен в изправено състояние? .. Просто като съм отслабнал с толкова и се предполага, че самия корем ии не само корема, но и тялото трябва да го стегна с някви спортове. Все пак ходя на фитнес, играя футбол, както и тенис.. На 15 години съм не мога да имам корем-мечта .. Всичко с времето си, пак дано стане!

Напълно нормално, няма как да не стане така, защото това е кожата която в изправено състояние е изпната по тялото, а когато се сгънеш площта намалява, а тя не.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    OMFG ... Злетаци Помислете малко с главите си що сте така мутирали
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си