.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Сега накъде?

Бях луднал по едно момиче и то много, и тя също ме харесваше, но я разочаровах и дори не разговаряше с мене.Но леко-полека се оправиха уж нещата пишем си чуваме се, но не сме се виждали от 6 месеца, и сега аз не съм в нейния град, но скоро ще се прибирам.И дали да и звънна да се видим, не че не искам, даже и казах преди, че я обичам и не можах да я забравя, проблема е там че тя се вижда с някой сега и не знам???

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    На твое място не бих се занимавал...щом ще си ходиш невиждам смисъл, освен ако не търсищ летния флирт

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bmwsasho
    На твое място не бих се занимавал...щом ще си ходиш невиждам смисъл, освен ако не търсищ летния флирт
    не си хванал темата, баце ;д

авторе, щом си й казал, че я обичаш и т.н. според мен вече нямаш шанс. що бързате да се обяснявате, бе? тя излиза с друг, ти й казваш, че я обичаш- къде е логиката?! а ако си й казал, че я обичаш, преди да почне да се среща със егашния, и тя все пак е тръгнала с него, сам си прави изводите колко й пука кво си й казал.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не си хванал темата, баце ;д

авторе, щом си й казал, че я обичаш и т.н. според мен вече нямаш шанс. що бързате да се обяснявате, бе? тя излиза с друг, ти й казваш, че я обичаш- къде е логиката?! а ако си й казал, че я обичаш, преди да почне да се среща със егашния, и тя все пак е тръгнала с него, сам си прави изводите колко й пука кво си й казал.
    Какво не съм хванал!??

По темата, на мнение съм, че няма смисъл в това да я търси...Първо тя си има друг второ той щял да си тръгва...Айде в най-добрия случай да се получат нещата и после като си тръгне какво !? Ще мисли за нея и само ще се тормози...затова мисля, че няма смисъл да се захваща

Мега фен Аватара на Hilary_
    Потърси я ако не искаш после да се чудиш какво би станало ако я беше потърсил .. пък тя ще прецени дали иска да те види или не ... щом я обичаш се бори за нея!!

И двамата не сте схванали, казах че се прибирам в нейния град и аз там живея и също казал съм и че я обичам много преди да се вижда с това момче, но оклепах тогава нещата

Мега фен
    той пише, че сега не е в нейния град, но скоро ще се прибере, тоест с момичето са от един град
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Еее в такъв случай се бори за нея няма какво да изгубиш...УСпех

Еее в такъв случай се бори за нея няма какво да изгубиш...УСпех
    Сега малко ми е странно, ако и кажа хайде на кафе то всеки така може да и каже

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Според мен не я закачай щом вече си има друг.. Какво очакваш? Да го зареже и да тръгне с теб? Щом не го е направила когато си й казал, че я обичаш, едва ли сега ще го направи. Най-много пак да страдаш и т.н.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Според мен се пробвай ако откаже - откаже , но ако се съгласи и се видите пак може да пламне искрата . Нямаш нищо за губене . И естествено не я кани с намерението да я разделяш от приятеля и защото така още повече ще се отдръпне . Остави я тя да води нещата за да я разбереш по-добре .[/b]

Цитирай Първоначално написано от ravita
    Според мен се пробвай ако откаже - откаже , но ако се съгласи и се видите пак може да пламне искрата . Нямаш нищо за губене . И естествено не я кани с намерението да я разделяш от приятеля и защото така още повече ще се отдръпне . Остави я тя да води нещата за да я разбереш по-добре .[/b]
    Честно казано, аз не знам дали има наистина приятел, само ми казаха, че се вижда.А и нямам намерение да я разделям само искам да я видя, че доста време мина

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от hitriq
    Честно казано, аз не знам дали има наистина приятел, само ми казаха, че се вижда.А и нямам намерение да я разделям само искам да я видя, че доста време мина
    Ми виж я,поговорете си но не си храни празни надежди Изпуснал си времето когато е трябвало да я спечелиш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аман от льольовци....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Аман от льольовци....

И какво ще оставиш момичето да ти се изплъзне, само щото " ся се вижда с някой" ли ? Ебахти .. ми направи нещо, за да си с нея
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

+1

мисля че щом си я разочаровал 100 % си я наранил..то от разочарованието боли.. Сега тя е продължила.. вижда се с друг ала бала.. и мисля че ако я потърсиш пак ще му объркаш мислите и живота на момичето Аама ти си знаеш..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    да,не е късно (предполагам) не я изпускай,може да стане нещо (дано)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си