- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- След почистване на лице
не откривам особена разлика още ,всмисъл такъв имам още доста пъпки или поне така изглежда ,а козметика уж ми изчисти цялото лице.. или то така е попринцип в началото и трябва сега да се мажа с други лосиони о кремове?
Мажи се след като си почистиш лицето с гел със някакъв хидратиращ крем.![]()
Аз лично използвам Арома краставичен,много е добър![]()
От 1 път на козметик не очаквай ефект, особено ако имаш пъпки, а не само черни точки. Освен това кожата непосредствено след е доста раздразнена (червенини, подутини) и може да отнеме 1-2 дена да се успокои. На всеки му понася различно, а и не на последно място ефектът зависи и от кадърността на козметика![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Лицето се почиства всеки ден с тоник без значение дали си имала грим или не,защото вредните емисии от въздуха също запушват порите.
Всяка седмица ексфолирай лицето и след това нанасяй подходящ хидратиращ крем.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
не съм момиче > не нося гримПървоначално написано от rachel_billson
иначе за тоя тоник счита ли се Гарниер и как всеки ден с него като пише че на 2 дни трябва а и козметика ми каза така
Е щом си момче е друго...за тоника не виждам нищо лошо ако го ползваш всеки ден,ти си решаваш.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
ами всмисъл козметика ми каза че ако го ползвам всеки ден ще си изсуша кожата ..Първоначално написано от rachel_billson
А Тоник-а - това напитката ли е или е марка крем?Първоначално написано от Bender
Това е течност ( като спирт, но има и такива които не съдържат спирт ), с която си почистваш лицето.Първоначално написано от xterm
Има милиони марки.
да защото е със спирт и изсушава вземи си ето това - > http://www.ivis-bg.com/images/garnie...kin%20copy.jpgПървоначално написано от Bender
и слагай тоника два пъти седмично както са ти казали а горното поне по веднъж на ден може и сутрин и вечер
+1Първоначално написано от heiress
Евтина е и може да се използва като тоник.