- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хайде момчета, кажете си :D
Какво най - напред ви прави впечатление в едно момиче? Не говоря за външния вид - лице, гърди, задник и т.н.Говоря за поведение, държание, характер. Какво ви грабва най - много, и обратното
И по какво решавате, че с даденото момиче бихте искали да имате нещо повече от познанство (връзка примерно... :P )
Поздравления за откритието, че момичетата имат и характер, и качества на тоя характер![]()
Мммммм.... скромност, доброта, невинност, определена хитрост, да знае какво иска и как да го постигне, ерудиция.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Не говори само разни простотии,интересува се от мен и желанията ми.Скромна и не се фука,но не и прекалено срамежлива.
1.Да не е надута, че това направо ме вбесява.
2.Нежен глас
3.Чувство за хумор (или поне да схваща някоя друга шега).
4.Да има собствено мнение и да знае как да го защитава.
Не съм ги наредил по важност.
До тук разбирам, че не харесвате надутите, а по - скромните момичета, което леко ме учудва. Винаги съм мислила, че по - отраканите са по - котирани...
По-отраканите се предпочитат, 'щото са глупави и няма с к'во друго да изпъкват, затова се бият в гърдите.
Глупаво=лесно манипулируемо.
и поечето са лесни за еане за това се предпочитатПървоначално написано от mArMaLaDkA
madafaka
малко съм бавенПървоначално написано от mArMaLaDkA
а за човека преди мен-имаше една фраза:
Винаги ще се намери най-тъпия и ще каже най-тъпото![]()
madafaka
Първоначално написано от w0lf
![]()
![]()
![]()
![]()
Е не е много тъпо,виждаш човека и го харесваш след това имаш желание да го опознаешако не ти е направил добро впечатление във визията си няма да искаш да го опознаеш
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
това което каза е абсолютно вярно но прочети внимателно първия пост в темата и ще разбереш кво имам предвид.Първоначално написано от rozovsluncho
madafaka
Очите... Страшно обичам да гледам очите на едно момиче ако са хубави. Те са и първото нещо, което гледам.![]()
ми скромността...да не е надута, но и да не е много скромна....интелекта...искре носта...честността...и да е мила и добродушна
Всички пишете доброта дъра бъра..брех защо не съм срещнала до ся такова момче![]()
![]()
мисля, че винаги първо е външния вид .. а за характера момчетата ще кажат![]()
Да не е надута , да разбира от майтап, и най-важното да знае какво иска
ех ако имаше едно такова момиченце за мен
щях да бъда най-щастливото момче
![]()
Vin diesel RULZZZZ
Сори моя грешкаПървоначално написано от w0lf
![]()
![]()
Всеки ден ли ще пускате такива теми?То бива да кажеш че търсачката небачка,обаче другата е 3 теми по-надолу....![]()
те тука се правят, щото всъщност и те не знаят или по- точно не могат да си признаят кво им се харесваПървоначално написано от rozovsluncho
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Щото сме плашещи горски зверове.Първоначално написано от rozovsluncho
![]()
no problemoПървоначално написано от rozovsluncho
![]()
madafaka