Цитирай Първоначално написано от MartyParty
Каква точно информация искаш?Или ти просто да си затвърдиш представите?
Добра подготовка по езика,макар че последните два заешки випуска са пълен провал.Тази,който сега ще са девети клас,учителите казват,че ще се видят в чудо. Особено руските паралелки били нещо ужасно,но пък Костова и по-специално НЕШЕВА (това име ще го научиш и ще го запомниш за цял живот)се зарекоха от тази година да гонят за щяло и нещяло.
Дисциплината може да ти се стори в повечко,но ще е така само докато се научш да си прикриваш добре простотиите. Не,бъзик-за предпочитане е да не правите мизерии изобщо.
Ако слушаш учителите,ще научиш много неща.Сред тях има много интелигентни и еродирани хора,които се интересуват от учениците си и не преподават сух материал,колкото да мине часът.
ПП:Десети клас тази година.
Офтопик: Пърпъл,недей да се сърдиш на зайците.Знаеш,че всяка година има неудържима еуфория около приема след 7-ми клас.И вероятно винаги ще я има.
ХАХАХАХАХА аз съм от руските паралелки,няма да казвам кой клас ще съм,но мога да кажа,че успеха на руските паралелки като цяло е висок Иначе за самото даскало какво да ти кажа?! Яко е...ьаресвами да уча там и мога да споделя,че никой няма да те набие ей така без причина,както някой беше споменал по-горе.. Ае приятни 5 години в даскало!