- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За хамстерите :D
Не знам дали мястото на темата е тук .. нно не намереих къде другаде . . .Амм имам едно въпросче за хамстерите ... Ако някой знае къде в СОФИЯ има зоомагазин с яки ангорски хамстерчета плс да ми каже кой е ...
![]()
мии имам в нас...искаш ли да дойдеш да си вземеш...ама дай пик![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
абе дай скайп направо..кфо ше си играеме![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ами аз зн че в люлин има мн магазини и мн ми хвалят някъф и нз мисля да ида и ще ти кажа дали има сладки хамстерчетааа![]()
щото и аз си търся
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ангорски хамстер? Я покажете снимка нещо, че не си спомням да съм виждал такова![]()
Иначе успех с търсенето, надали в София няма![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
що ме блокна ма?![]()
Току виж си си намерила и "онлайн гадженце" докато си търсиш хамстер.
Your pseudo sunshine I don't need.
тая е некфа смотана
Първоначално написано от emityyyyyyyyyyyyy
Mъ v3рну лii? Аз мi!сл!iх, че 3 Пенкъ, мъ!i!i![]()
Това лично ли трябваше да го приемам?Първоначално написано от Momchence
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
С извинение, но авторката е неква спрела.
Time is all I got
търси си непълнолетни момиченца за сексПървоначално написано от emityyyyyyyyyyyyy
![]()
emityyyyyyyyyyyyy,
А ти кво правиш в Български форум. Нямаш какво да правиш тук, гледайки начина, по който пишеш. Марш на о-вите Бикини да береш теменужки!
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
оо само тфа ли знаетее wee мърловци , батии зубарите сте сичкии кфо глеате кой как пише и кфо пишее .. не истина .. зубарчетаа![]()
хуу баннете ме наете ли колко ме ебеее
:P
Ако още се интересуваш ходи до зоомагазина на Околовръстното ( м/у Суходол и Овча Купел 2 )...той е някакъв голям и може би ще има![]()