Цитирай Първоначално написано от Forester
DanceGirl, кажи какво куче горе-долу искаш, какъв характер? Не можем да ти изберем така кученце, защото предполагам всеки ще си казва любимите породи...

Твоя начин на живот какъв е? Ще имаш ли време да го разхождаш навън повечко, или нямаш такова желание? Искаш ли да става за пазач? Имаш ли амбиции за състезания, изложби? По колко време ще можеш да му отделяш за възпитание, разходки...?

Ако си от по-голям град може да се позаитересоваш ако има училище за кучета и да отидеш за да поговориш с по-добри кучкари, които ще те насочат към някои породи!

Може да разгледаш и този сайт - www.dog.bg

Успех!
Ами не искам някое кученце,което да е така да се нарече много сериозно,искам по-игриво Ще мога да го разхождам около 1 час сутрин и вечер,когато съм на училище.Иначе през уикендите ще имам повече време за разходката му.Не го търся за изложби или за пазач Търся го за мое удоволствие,за удоволствието да имаш малък верен приятел,да го разхождаш,да му се радваш и да се грижиш за него В близост до дома ми има голям парк,където мисля,че ще е много доволно да се разхожда.Относно възпитанието не знам доколко ще мога да се справя с това...въпреки че съм имала кученце не мисля,че аз съм човека,който го възпита.Може би то придоби по-голямата част от навиците си,когато се примести при баба ми.И аз си мисля,че ще е хубаво да се посети такова училище,но не съм чувала в моят град да има такова.Аз съм от Велико Търново.Знам за хотел,но за училище...

П.П : Мерси за сайта ще го разгледам