- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Просто приятели?!"
както каза има 2 варианта-или човека да се опитва да ти каже по възможно най-милия начин,че не изпитва същите чувства и връзка не е възможна или наистина да те е харесал ,но нещо да го възпира и затова да е решил,че си му прекалено ценен,за да те загуби ...и така пак се стига до приятелството...
всъщност то в повечето случаи е най-важното...нали,за да е стабилна една връзка тя се гради на приятелство също![]()
Но ,че е трудно за този,който изпитва повече от приятелски чувства-да,трудно е,но с времето минава![]()
Ще има положение,където е искрено да си останете приятели,другото е да се разкара.Има и положение обаче,както Щруделчето каза , едната страна да е искрена,а другата да разбере,че късат.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ако лично ако искам да съм приятелка с някого, означава, че не го харесвам достатъчно, за да тръгнем![]()
НО има хора, които просто не искат да рискуват и са си изпатили много от любовта, за това не искат да изгубят този човек..
Ама като цяло според мен в повечето случаи това е оправдание... просто няма логика да ти е толкова скъп някой, че да не искаш да имаш нещо с него![]()
"Щруделче - това определено е най-милия вариант да те разкарат. Общо взето означава: "Бе не те харесвам достатъчно, голям си мухъл, ама добре ще пием по едно кафе един два пъти в седмицата ако искаш"
Вариант да иска наистина да сте приятели няма. Щото ако е така..няма да се измъкваш по тоя долен начин от ситуацията. "
Защоо да е най-милия вариант да те разкарат...ех...И защоо да означава точно това... Имах ситуация в която едно момче (свястно,добро момче) ме харесваше...каза ми че е влюбен в мен... Но аз нямаше как да съм с него... Оо Бях искрена и му казах,че не може да стане нищо м/у нас и че наистина искам да сме приятели,да си останем в добри отношения...Като не съм искала изобщо да се измъквам от ситуацията...както казах бях искрена с него,не с глупави оправдания...
Все пак мисля,че едно приятелство с момче е 100 пъти по-добро от това с момиче... Оо Лично аз винаги съм искала да имам за най-добър приятел - момче... Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^^
Може и да е по-хубаво,но определено е доста трудно да се постигне приятелство с противоположния пол.Но най-трудните неща постигнати носят най-много наслада.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Щото щруделче, ако трябва да си директен трябва да кажеш един куп неприятни неща. Т.е. причините поради които не искаш да сте заедно. А това е болна тема за всеки.
Отказала си му - точно защото не си го харесвала достатъчно(или изобщо) в противен случай щеше да направиш и невъзможното за да сте заедно.(под достатъчно имам впредвид наистина достатъчно)
Хубаво е че си била искрена, ама пак си го отрязала нали? Затова говоря.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не. Оо Харесвам го като човек. И няма как да направя и невъзможното да сме заедно понеже си имам приятел който наистина обичам.Първоначално написано от valdesbg
И вярно,че да си директен означава да кажеш куп неща...но по някога така е по-добре. Защо да те разиграват и накрая да ти кажат,че не става като можеш да си го кажеш направо. Вярно,че ще нараниш човека...но ако го разиграваш той ще хлътне още повече по теб и накрая ще му е още по-гадно...
4XCOKИ
Харесваш го като човек, но недостатъчно че да тръгнеш с него. това имам впредвид под недостатъчно. А това че имаш приятел не важи. Случвало ли ти се е да ти завъртят главата така че да не можеш да мислиш за друго. И да знаеш че това е точния човек за тебЯвно не
Ми що не каза на човека дето е бил влюбен в теб директно всичко?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ахъм. Ужасно е.Първоначално написано от valdesbg
Казах му го. Даже знаеше,че си имам приятел и че няма да го оставя.Първоначално написано от valdesbg
4XCOKИ
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
4XCOKИ