...оф оф оф (колко драматично) (както и да е...просто се дразня мъничко на всеобщото, клиширано, банално мнение на средностатистическия тийн (не само по този въпрос,но наистина както и да е. ^^) По темата...

Какво ви е мнението за израза - "Нека бъдем просто приятели."
Как мислите...защото хората го казват? За да разкарат по-мило някой или действително искат да са просто приятели?
Знам,че не можеш да си просто приятел с някой който обичаш...че винаги когато излезете просто приятелски ще имаш и други мисли в главата и ще гледаш на него по различен начин от "просто приятел"...знам и че именно за това повечето се дразнят когато някой им съобщи радостната новина "искам да бъдем просто приятели".....
НО...замисляли ли сте се,че действително човека който ви го казва може да иска наистина да сте приятели...че може да иска да сте в добри отношения... Оо И защо когато ви кажат нещо такова го "зарязвате" един вид...ако толкова харесвате някой какво пречи наистина да сте приятели? Оо Може би много от вас ще кажат и "приятели няма,има само познати"......еми хубаво...и с познати излизате,забавлявате се,общувате си...бъдете познати ако не друго... Оо

П.П Не,не пускам темата от личен опит/моментно състояние/депресия/и ред други лични глупости. Просто се дразня (мъничко ^) от общо възприетото мнение по този въпрос. Оо Забелязала съм го и в други теми и за това пускам моята.

Едит: Ако изпитвате чувства към някой и Ви каже "Искам да сме просто приятели,какво бихте си помислили и бихте ли се опитали да сте такива действително?
Или...Ако някой изпитва чувства към вас,но вие към него не...но просто го харесвате като човек и искате да сте просто приятели бихте ли се опитали също да бъдете такива или ще го кажете само за да го разкарате?