Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от Tokra
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Да де...но да не говорим само за зарязване...
например ако момчето и момичето не са имали нищо общо...т.е не са били двойка...но единия от двамата изпитва чувства към другия...Този който изпитва чувствата,не може да знае какво ще е ако е с другия човек и би било по-лесно предполагам...
Ако се замисля, човекът, който е влюбен няма да мисли какво ще стане после, той ще се опита да свикне или да опита да промени нещо, от което и двамата ще са доволни, иначе разделят се... В една връзка се правят компромиси, но всичко зависи от способностите... Това, което искам да кажа е - Не му пука какво ще стане после, важното е да са заедно! Ако мислиш какво ще стане после, то тогава шанс нулев да сполучиш... И въобще защо ще се влюбваш и в последнствие да се обвържеш ако си с таква нагласа?
Ама не говорим за връзка...
Последното ти изречение малко не го разбрах,но както и да е...
Защо да не мисли за после? Ето тук е тъпото...че ако кажеш на някой че искаш да сте само приятели,а той си помисли именно че искаш да го разкараш и не се съгласи...ако не е обмислил варианта за евентуално падение/отрязване,излиза че не му пука толкова за теб и че не те харесва толкова колкото твърди...
Не знам дали обясних добре... Оо
Е да де? Или те оставя, защото се чувства отхвърлен от човека, когото харесва, или не може да изтърпи такова бреме (да е влюбен/а, а нищо не може да направи..).

ПП: Аз съм пиян донякъде и ако нещо не разбираш к'во ти казвам, то значи аз съм виновен и утре ще ти обясня на трезво.