- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъп "проблем"
Ами искам да ви попитам какво бихте направили на мое място .
Много пъти на различни места съм се засичала с едно момче МНОГО красиво , сладко..... на външен вид си е направо прекрасен ! Един ден той ме намери в импулс , пойска ми скайпа и аз бях на седмото небе , докато не разбрах , че той е турчин , продължих да си пиша с него и разбрах че е много мил и добър , той ми призна че ме харесва и двамата в момента сме сами без партньори . Сега нещата вървят на там той да ми предложи , но мен ме спира това че е турчин , имам приятели турци , но никога не сем ходила с такъв , някак си кофти ми е , немога да го обесня с думи - вие ме разбирате . Как бихте постъпили на мое място ?
П.П.
Аз съм на 13 той на 18![]()
Наистина...тъп "проблем". Като видях накрая и възрастта, "тъп" придоби повече смисъл.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Той е мил,добър,красив с една дума е идеален и теб те спира факта, че е турчин, което има значение на тази възраст понеже...?
Слушай това, което сърцето ти приказва. Няма значение какъв е по народност или религия, важното е какво чувстваш. Аз също не обичам турците, но не мога да забраня на сърцето да приказва. Плюс това, какво те спира? Това, че е обрязан? Или мюсулманин? Той няма да те кара да му приемеш вярата (нядавам се), или пък си длъжна да правиш секс с него... Направи го за първи път, когато си готова за това и с подходящият, разбира се... Може би си мислиш, че ако ваще разберат, няма да го приемат... Там не знам вече...
+Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Не съм расистка, но определено турци и роми не мога да понасям.... пък и мисля, че си малка за него..
![]()
![]()
Ти мислиш ли?По-добре изтрезней и после пиши.Какви чувства на 13 години всички знаеме от какво се влекат децата на 13 години...от хормоните.Първоначално написано от Tokra
Иначе другите неща които написа са вярни попринцип.
По темата:
Не на расизма!
Моля? Т'ва, което виждаш при 13 годишните, не се отнася за всички! Вярно, пере ги хормонът, но ако едно момче знае какво да прави, то тя няма да направи нещо. Аз, признавам си, приятелката ми е на 14, аз на 18 (3 месеца до 19 год,), тя ми е първата и какво? Нито ми е изневерила, нито нищо. Щях да я усетя! Всичко зависи от възпитанието (дали ще стане ку*ва, или не). И к'во, виновен ли съм по дяволите, че се влюбих в нея? Когато виждам, че е по-отраснала (на физическо и психическо равнище) от връстниците си, когато мога да я спася от курвенските изпълнения? Когато знае, че не съм способен да изневеря, тъй като ми е първата? Знам какви са другите, за това ги мразя...
^ момче за примерПървоначално написано от Tokra
![]()
Да!Нека всички да си хванеме по едно момиче на 13 за гадже и да ги спасим от изпростяване!Напълно те подкрепям ти си моят идол!GO GO GO !Първоначално написано от ivana0895
aaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaA НЕ НЕ НЕ не на турците.Кажи му да си ходи в турция да си хване някоя туркиня и да се гледат там.ВЪН ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ тази измет.Аз съм от поколението на промените в България ние или обичаме до болка родината или останалите си заминават за чужбина отричайки се от нея.Твърдо съм против турците може да ми е набито в главата,но това е правилния път.Всички знаем защо лично аз ги мразя!!!!!!!!!!!Сега за постовете след мен,в който очаквам да пише "какво ти е направило това момче,за да го мразиш.той е мил и добър".Хайде помислете сега това добро момче дали няма да ви взема работата като пораснете,защото е турчин и някой ще го бутне нали малцинствата трябва да се тулерират турците в България се ползват с повече привилегии от колкото един българин ФАКТ!.Освен това в политическо отношение турци,цигани и пенсионери определят съдбата на младите хора в страната ни.Факт е,че държавата турция е забранила двойното граждансвто изключение правят турските българи?Защо?Защото искат вечно да се бъркат в нашите дела и да ни създават проблеми.Ако давате път на тези хора в нашето общество и да ги толерирате скоро ще се казваме БУЛГАРИСТАН и българите ще сме малцинство контролирани от турци на всички нива !!!!!!!!!?????!!!!!!Ще позволите ли това да се случи или не ви пука за бъдещето и за ваще деца!Тогава за нас няма да има никакво толериране!ГАРАНТИРАНО!ДАВ АЙТЕ ИМ ЛЮбов да се чувствак като у дома си ......... ,това ли е тяхната земя или нашата.Изчезнаха ли милите добри и красиви българи???????Турците ли са най-най !?!?!?!?
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Точно пък авторката е от тея, дето я пере хормона. Толкова я сърби, че две не вижда. И все на големи(вече) мъже налита. Сигурно, докато пише колко били "красиви, сладки и прекрасни" се подмокря n-пъти. Мразя да ставам толкова брутална, ама не се спря, да му се невиди. Все едно си избира обложка за албум, а не човек до себе си.
Ако моята дъщеря, при това малолетна, дори само се "зарибява" с турчин, тесен ще й се стори света. Сама си вади изводите.
Ае що сички използвате тая думичка зарибяваПървоначално написано от mArMaLaDkA
дедазнам звучи ми тъпо.Стига с тоя жаргон използвайте думи като флиртува,сваля се.Избери Българското!
ПП.тая сутрин ме бие яко сачмата дедазнам сиг щот не съм спал почти![]()
'Бе и аз не съм спала никак и изобщо, но не се оправдавам с това.![]()
Взехте да изпростявате все повече и повече...
Токра - по добре да си мълчиш и да те мислим за тъп, щото сега вече няма никакви съмнения... Жалко че си на 19...
Авторке - връщай се в пясъчника да си играете![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Tokra
Виж сега .. Не е до възпитание. По-скоро зависи от хората, от които е заобиколено момичетоЗащото те родителите може да се опитват да и налеят акъл в главата, но тя като си знае своето малко трудно ше стане
Ти ако ще и най-свестния и най-моногамния да си .. за курволяка няма спасение, нали се усещаш?
Иначе .. все пак поздравления, че си си намерил такова момиче
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тъп в какво? Я ми кажи, родителите ти един набор ли са? На другите посерковци също ли? Защо за тях е нормално, а за мен не? Не си мисли, че правя нещо с нея, тъй като и аз разбирам възрастта и и я пазя! Пак питам, виновен ли съм, че съм се влюбил в нея? Едно е да ходиш с 13-14 годишна за единия тъп секс, друго е когато имаш чувства към нея!Първоначално написано от valdesbg
Priceless, родителите могат да контролират обкръжението и.
Sh@d0w, ей, не мислих, че трябва да се карам в този форум, ама ще ти кажа. Ти тъп ли си? Къде видя да ви агитирам да тръгнете с такива? По-добре да я предпазя от такива работи, като това, че като израстне, да не и е лепнато името курва, заедно с трите и имена. И повярвай, резултат има, гледайки връстниците и. На тебе ако не ти пука за твоята половинка, прав ти път и не ме занимавай...
Родителите НЕ могат да контролират обкръжението й. Родителите имат контрол над нея, докато си е вкъщи. Когато тя излезе вече прави каквото си иска![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Рязаните не си дават момичетата за нищо на света, пък шибат българки като за световно...
^
Казах ти - спри да се излагаш пред толкова много хора. Последен пост в темата
Лили, ти не разбираш токра е нашия пътеводител в любовта...![]()
Dr. Gregory House
Пак казвам, родителите могат да контролират обкръжението и (ако знаят с к'ви се шматка едно наказание е достатъчно).Първоначално написано от Priceless
valdesbg, прост си признавам го... Аргументирай се? Докажи ми, че не е правилно? Като пълен идиот тъпчиш на място, като дори и с едно нещо не си подкрепил тезата си. Кой е идиотът сега? :>
лолПървоначално написано от Tokra
и такива момчета били останали !
![]()
Браво,браво !!![]()
ами приницпно това че е турчин кво означава.. чее е някъв по различен че няма сърце .. и т.н?Аз незнам за кво се чудиш при положение че ти си на 13 едва ли си готова за нещо сериозно и т.н. (макар че в днешно време.. :х) Той е на 18 може да иска нещо по-сериозно.. незнам.. ти си решаваш..
Всички се раждаме еднакво,живеем еднакво,обичаме еднакво и накаря всеки го ядът червейте.
Какво значение е произходът и религията?Нима вече делите хората по потеклото?Какво е виновен той,че е турчин?
Ако беше англичанин?Нима и той не е човек и не испитва обич,състрадание,вина,стра и тн?
Кой е по-жалък те или ние които им,забраняваме двама да се обичат,защото единия е различен?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Държиш да пиша - окей. Сам си го направи
Глупости на търкалета. Къде ти отива разума мой човек? Викаш да мсе безмозъчни глупаци и накъдето ни отвее вятъра на любовта натам да ходим.Първоначално написано от Tokra
Тъй ли..ми лови се за китайка тогава. Да видим как ще се справиш с техните традиции.Първоначално написано от Tokra
Ти имаш някакъв комплекс с това сърце...100 пъти го повтаряш във всичките си постове.Първоначално написано от Tokra
Сигурен ли си? Колко пъти си имал вземане-даване с мюсЮлмани?Първоначално написано от Tokra
Като не знаеш, къде се буташ...Първоначално написано от Tokra
Ахаа твойта е хубава, ама другите са паплач викаш.Първоначално написано от Tokra
И какво те кара да си убеден че утре няма да стане с г*за на горе и да ти се изрепчи? (друг е въпроса за акъл у 14 годишните де, ама...и за чий разделяш нея от всички останали? с повече уши ли е, нещо и липсва, или си има в повече?)Първоначално написано от Tokra
Вика му се педофилияПървоначално написано от Tokra
Въй, то почва да мирише като изневериш, така ще се окаже накраяПървоначално написано от Tokra
Щом се усеща. 24/7 ли си с нея бе мой човек?
Сигурен съм че наркоманите са били възпитани така от родителите си. Убийците същоПървоначално написано от Tokra
Поздравления за мислите, драги
Е аз ли те сгаджосах с нея?Първоначално написано от Tokra
Ти ли си Спасителя? Я ела и мен ме спаси.Първоначално написано от Tokra
А така, мойто гардже е най-хубаво, на другите "мама ви..."Първоначално написано от Tokra
Отделно че си се набутал яко в шамарите с първата реплика
2 години разилка имат. Баща ми е починал.Първоначално написано от Tokra
И на другите "посерковци" същоПървоначално написано от Tokra
По горе ти казах - педофилияПървоначално написано от Tokra
Викаш изземваш ролята на баща иПървоначално написано от Tokra
Ахъ. Бог ли ви е събрал иначе и ви е наложил да сте заедно?Първоначално написано от Tokra
Сериозно....Аз си мислех че двете са съвместимиПървоначално написано от Tokra
![]()
Dr. Gregory House
Владо,колкото и да уважавам мнението ти не мога да се съглася напълно с начина ти на мислене в ситуацията...
Евала на Торка,че не е с мацката за единия секс-явно има чувства момчето![]()
![]()
Че разликата е голяма не споря,но ако я обича ккаво му пречи...
![]()
По темата-това,че е турчин да не ти дреме....щом момчето е свестно и се харесвате-вземайте се![]()