.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Повече от фен

тъп "проблем"

Ами искам да ви попитам какво бихте направили на мое място .

Много пъти на различни места съм се засичала с едно момче МНОГО красиво , сладко..... на външен вид си е направо прекрасен ! Един ден той ме намери в импулс , пойска ми скайпа и аз бях на седмото небе , докато не разбрах , че той е турчин , продължих да си пиша с него и разбрах че е много мил и добър , той ми призна че ме харесва и двамата в момента сме сами без партньори . Сега нещата вървят на там той да ми предложи , но мен ме спира това че е турчин , имам приятели турци , но никога не сем ходила с такъв , някак си кофти ми е , немога да го обесня с думи - вие ме разбирате . Как бихте постъпили на мое място ?

П.П.
    Аз съм на 13 той на 18

Мега фен
    Град
    <3
    Наистина...тъп "проблем". Като видях накрая и възрастта, "тъп" придоби повече смисъл.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Той е мил,добър,красив с една дума е идеален и теб те спира факта, че е турчин, което има значение на тази възраст понеже...?

Слушай това, което сърцето ти приказва. Няма значение какъв е по народност или религия, важното е какво чувстваш. Аз също не обичам турците, но не мога да забраня на сърцето да приказва. Плюс това, какво те спира? Това, че е обрязан? Или мюсулманин? Той няма да те кара да му приемеш вярата (нядавам се), или пък си длъжна да правиш секс с него... Направи го за първи път, когато си готова за това и с подходящият, разбира се... Може би си мислиш, че ако ваще разберат, няма да го приемат... Там не знам вече...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Наистина...тъп "проблем". Като видях накрая и възрастта, "тъп" придоби повече смисъл.
    +

Не съм расистка, но определено турци и роми не мога да понасям.. .. пък и мисля, че си малка за него..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Tokra
    Слушай това, което сърцето ти приказва...
    Ти мислиш ли?По-добре изтрезней и после пиши.Какви чувства на 13 години всички знаеме от какво се влекат децата на 13 години...от хормоните. Иначе другите неща които написа са вярни попринцип.

По темата:

Не на расизма!

Моля? Т'ва, което виждаш при 13 годишните, не се отнася за всички! Вярно, пере ги хормонът, но ако едно момче знае какво да прави, то тя няма да направи нещо. Аз, признавам си, приятелката ми е на 14, аз на 18 (3 месеца до 19 год,), тя ми е първата и какво? Нито ми е изневерила, нито нищо. Щях да я усетя! Всичко зависи от възпитанието (дали ще стане ку*ва, или не). И к'во, виновен ли съм по дяволите, че се влюбих в нея? Когато виждам, че е по-отраснала (на физическо и психическо равнище) от връстниците си, когато мога да я спася от курвенските изпълнения? Когато знае, че не съм способен да изневеря, тъй като ми е първата? Знам какви са другите, за това ги мразя...

Повече от фен
    Моля? Т'ва, което виждаш при 13 годишните, не се отнася за всички! Вярно, пере ги хормонът, но ако едно момче знае какво да прави, то тя няма да направи нещо. Аз, признавам си, приятелката ми е на 14, аз на 18 (3 месеца до 19 год,), тя ми е първата и какво? Нито ми е изневерила, нито нищо. Щях да я усетя! Всичко зависи от възпитанието (дали ще стане ку*ва, или не). И к'во, виновен ли съм по дяволите, че се влюбих в нея? Когато виждам, че е по-отраснала (на физическо и психическо равнище) от връстниците си, когато мога да я спася от курвенските изпълнения? Когато знае, че не съм способен да изневеря, тъй като ми е първата? Знам какви са другите, за това ги мразя...
    ^ момче за пример

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    ^ момче за пример
    Да!Нека всички да си хванеме по едно момиче на 13 за гадже и да ги спасим от изпростяване!Напълно те подкрепям ти си моят идол!GO GO GO !

Град
    pz city
    aaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaA НЕ НЕ НЕ не на турците.Кажи му да си ходи в турция да си хване някоя туркиня и да се гледат там.ВЪН ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ тази измет.Аз съм от поколението на промените в България ние или обичаме до болка родината или останалите си заминават за чужбина отричайки се от нея.Твърдо съм против турците може да ми е набито в главата,но това е правилния път.Всички знаем защо лично аз ги мразя!!!!!!!!!!!Сега за постовете след мен,в който очаквам да пише "какво ти е направило това момче,за да го мразиш.той е мил и добър".Хайде помислете сега това добро момче дали няма да ви взема работата като пораснете,защото е турчин и някой ще го бутне нали малцинствата трябва да се тулерират турците в България се ползват с повече привилегии от колкото един българин ФАКТ!.Освен това в политическо отношение турци,цигани и пенсионери определят съдбата на младите хора в страната ни.Факт е,че държавата турция е забранила двойното граждансвто изключение правят турските българи?Защо?Защото искат вечно да се бъркат в нашите дела и да ни създават проблеми.Ако давате път на тези хора в нашето общество и да ги толерирате скоро ще се казваме БУЛГАРИСТАН и българите ще сме малцинство контролирани от турци на всички нива !!!!!!!!!?????!!!!!!Ще позволите ли това да се случи или не ви пука за бъдещето и за ваще деца!Тогава за нас няма да има никакво толериране!ГАРАНТИРАНО!ДАВ АЙТЕ ИМ ЛЮбов да се чувствак като у дома си ......... ,това ли е тяхната земя или нашата.Изчезнаха ли милите добри и красиви българи???????Турците ли са най-най !?!?!?!?
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Точно пък авторката е от тея, дето я пере хормона. Толкова я сърби, че две не вижда. И все на големи(вече) мъже налита. Сигурно, докато пише колко били "красиви, сладки и прекрасни" се подмокря n-пъти. Мразя да ставам толкова брутална, ама не се спря, да му се невиди. Все едно си избира обложка за албум, а не човек до себе си.
    Ако моята дъщеря, при това малолетна, дори само се "зарибява" с турчин, тесен ще й се стори света. Сама си вади изводите.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ако моята дъщеря, при това малолетна, дори само се "зарибява" с турчин, тесен ще й се стори света. Сама си вади изводите.
    Ае що сички използвате тая думичка зарибява дедазнам звучи ми тъпо.Стига с тоя жаргон използвайте думи като флиртува,сваля се.Избери Българското!

ПП.тая сутрин ме бие яко сачмата дедазнам сиг щот не съм спал почти

'Бе и аз не съм спала никак и изобщо, но не се оправдавам с това.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Взехте да изпростявате все повече и повече...

Токра - по добре да си мълчиш и да те мислим за тъп, щото сега вече няма никакви съмнения... Жалко че си на 19...

Авторке - връщай се в пясъчника да си играете

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

Виж сега .. Не е до възпитание. По-скоро зависи от хората, от които е заобиколено момичето Защото те родителите може да се опитват да и налеят акъл в главата, но тя като си знае своето малко трудно ше стане Ти ако ще и най-свестния и най-моногамния да си .. за курволяка няма спасение, нали се усещаш?
    Иначе .. все пак поздравления, че си си намерил такова момиче
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Взехте да изпростявате все повече и повече...

Токра - по добре да си мълчиш и да те мислим за тъп, щото сега вече няма никакви съмнения... Жалко че си на 19...

Авторке - връщай се в пясъчника да си играете
    Тъп в какво? Я ми кажи, родителите ти един набор ли са? На другите посерковци също ли? Защо за тях е нормално, а за мен не? Не си мисли, че правя нещо с нея, тъй като и аз разбирам възрастта и и я пазя! Пак питам, виновен ли съм, че съм се влюбил в нея? Едно е да ходиш с 13-14 годишна за единия тъп секс, друго е когато имаш чувства към нея!

Priceless, родителите могат да контролират обкръжението и.
    Sh@d0w, ей, не мислих, че трябва да се карам в този форум, ама ще ти кажа. Ти тъп ли си? Къде видя да ви агитирам да тръгнете с такива? По-добре да я предпазя от такива работи, като това, че като израстне, да не и е лепнато името курва, заедно с трите и имена. И повярвай, резултат има, гледайки връстниците и. На тебе ако не ти пука за твоята половинка, прав ти път и не ме занимавай...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Родителите НЕ могат да контролират обкръжението й. Родителите имат контрол над нея, докато си е вкъщи. Когато тя излезе вече прави каквото си иска
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Рязаните не си дават момичетата за нищо на света, пък шибат българки като за световно...

Град
    В мислите на хората
    ^
    Казах ти - спри да се излагаш пред толкова много хора. Последен пост в темата

Лили, ти не разбираш токра е нашия пътеводител в любовта...

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Родителите НЕ могат да контролират обкръжението й. Родителите имат контрол над нея, докато си е вкъщи. Когато тя излезе вече прави каквото си иска
    Пак казвам, родителите могат да контролират обкръжението и (ако знаят с к'ви се шматка едно наказание е достатъчно).

valdesbg, прост си признавам го... Аргументирай се? Докажи ми, че не е правилно? Като пълен идиот тъпчиш на място, като дори и с едно нещо не си подкрепил тезата си. Кой е идиотът сега? :>

лол и такива момчета били останали !
    Браво,браво !!

ами приницпно това че е турчин кво означава.. чее е някъв по различен че няма сърце .. и т.н?Аз незнам за кво се чудиш при положение че ти си на 13 едва ли си готова за нещо сериозно и т.н. (макар че в днешно време.. :х) Той е на 18 може да иска нещо по-сериозно.. незнам.. ти си решаваш..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Всички се раждаме еднакво,живеем еднакво,обичаме еднакво и накаря всеки го ядът червейте.

Какво значение е произходът и религията?Нима вече делите хората по потеклото?Какво е виновен той,че е турчин?
    Ако беше англичанин?Нима и той не е човек и не испитва обич,състрадание,вина,стра и тн?
    Кой е по-жалък те или ние които им,забраняваме двама да се обичат,защото единия е различен?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    В мислите на хората
    Държиш да пиша - окей. Сам си го направи

Слушай това, което сърцето ти приказва.
    Глупости на търкалета. Къде ти отива разума мой човек? Викаш да мсе безмозъчни глупаци и накъдето ни отвее вятъра на любовта натам да ходим.
    Няма значение какъв е по народност или религия, важното е какво чувстваш.
    Тъй ли..ми лови се за китайка тогава. Да видим как ще се справиш с техните традиции.
    Аз също не обичам турците, но не мога да забраня на сърцето да приказва.
    Ти имаш някакъв комплекс с това сърце...100 пъти го повтаряш във всичките си постове.
    Плюс това, какво те спира? Това, че е обрязан? Или мюсулманин? Той няма да те кара да му приемеш вярата (нядавам се), или пък си длъжна да правиш секс с него...
    Сигурен ли си? Колко пъти си имал вземане-даване с мюсЮлмани?
    Направи го за първи път, когато си готова за това и с подходящият, разбира се... Може би си мислиш, че ако ваще разберат, няма да го приемат... Там не знам вече...
    Като не знаеш, къде се буташ...
    Моля? Т'ва, което виждаш при 13 годишните, не се отнася за всички!
    Ахаа твойта е хубава, ама другите са паплач викаш.
    Вярно, пере ги хормонът, но ако едно момче знае какво да прави, то тя няма да направи нещо.
    И какво те кара да си убеден че утре няма да стане с г*за на горе и да ти се изрепчи? (друг е въпроса за акъл у 14 годишните де, ама...и за чий разделяш нея от всички останали? с повече уши ли е, нещо и липсва, или си има в повече?)
    Аз, признавам си, приятелката ми е на 14, аз на 18 (3 месеца до 19 год,), тя ми е първата и какво?
    Вика му се педофилия
    Нито ми е изневерила, нито нищо. Щях да я усетя!
    Въй, то почва да мирише като изневериш, така ще се окаже накрая Щом се усеща. 24/7 ли си с нея бе мой човек?
    Всичко зависи от възпитанието (дали ще стане ку*ва, или не).
    Сигурен съм че наркоманите са били възпитани така от родителите си. Убийците също Поздравления за мислите, драги
    И к'во, виновен ли съм по дяволите, че се влюбих в нея?
    Е аз ли те сгаджосах с нея?
    Когато виждам, че е по-отраснала (на физическо и психическо равнище) от връстниците си, когато мога да я спася от курвенските изпълнения?
    Ти ли си Спасителя? Я ела и мен ме спаси.
    Когато знае, че не съм способен да изневеря, тъй като ми е първата? Знам какви са другите, за това ги мразя...
    А така, мойто гардже е най-хубаво, на другите "мама ви..." Отделно че си се набутал яко в шамарите с първата реплика
    Тъп в какво? Я ми кажи, родителите ти един набор ли са?
    2 години разилка имат. Баща ми е починал.
    На другите посерковци също ли?
    И на другите "посерковци" също
    Защо за тях е нормално, а за мен не?
    По горе ти казах - педофилия
    Не си мисли, че правя нещо с нея, тъй като и аз разбирам възрастта и и я пазя!
    Викаш изземваш ролята на баща и
    Пак питам, виновен ли съм, че съм се влюбил в нея?
    Ахъ. Бог ли ви е събрал иначе и ви е наложил да сте заедно?
    Едно е да ходиш с 13-14 годишна за единия тъп секс, друго е когато имаш чувства към нея!
    Сериозно....Аз си мислех че двете са съвместими

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Владо,колкото и да уважавам мнението ти не мога да се съглася напълно с начина ти на мислене в ситуацията...
    Евала на Торка,че не е с мацката за единия секс-явно има чувства момчето Че разликата е голяма не споря,но ако я обича ккаво му пречи...
    По темата-това,че е турчин да не ти дреме....щом момчето е свестно и се харесвате-вземайте се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си