- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъп "проблем"
нищо против турците,ама на 13 години да ходиш с такъв си е опасно (все тая колко старовремски звучи) но това е моето мненние.. все пак има и голяма възрастова разлика,ноо както си решиш.![]()
Докато не стигнах до възрастите ви бях За да си с него , но вече не мисля така!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
+1Първоначално написано от ShtrudeL
Познавам мъж и жена,с 10г разлика и са с 2 деца.
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от IndependentGirl
мхм така е![]()
точно.. докато тя е на 13 , той на 18.. кой знае той кво иска от нея.. то така е лесно хубав е сладък е ала бала... ами другото ако започне да я притиска кво ше прай .. ще пита пак в сайта кво да правя ала бала.. и се пак това си е лично мое мнение..и казвам "ако"..Първоначално написано от kindergarden
Дали е свестен тя си го знае.Но ако е такъв нищо не и пречи да е с него,ние само можем да предполагаме какво ще стане.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Какво значение има какъв е ,когато се харесвате?!???
Ако аз бях на твое място бих прекратила всичко това. Първо,не понасям турци,второ,ти си твърде малка за него.Зарежи цялата ситуация и изчакай поне малко да узрееш и да прецениш дали наистина си заслужавт подобни връзки.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Абе то и оззи яде пилешки главички на коцертите,ама си е легенда.Първоначално написано от sexy_for_you
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Ми никой не иска да се кара,явно ти си го втълпяваш.Сам си го просиш като започваш да обиждаш наляво надясо "тъп ли си...прост ли си".Нито аз,нито валдес сме.Не опира до това въпроса.Явно щом виждаш че няма какво да кажеш и веднага почваш да нагрубяваш.Хубаво мен не ми пречи.Първоначално написано от Tokra
Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.
Радко, айде само да си единтнеш поста, щото сега илзиза че аз приказвам простотиите за 13 годишните![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
[quote="Sh@d0w"]ПЪ чи хубу мнение имаш мъ остави и другите да искажат тяхното бре!Първоначално написано от Tokra
Ся като се различава от твоето трябва да тръгнеш да ги обеждаваш,че си прав ли аре беги от тука
пп
шъ станиш духовен лидер на талибаните в тоя дух
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Ретард,научи се да пишеш първо после ми прави забележки.Ти за дискусия чувал ли си?Бахти хората вече не можеш да постнеш без да ти направят забележка...аман от хейтъриПървоначално написано от producenta
![]()
ПП.Владо кое точно не ти хареса в поста ми![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
бахти дискусията къртиш китари
ама хубу прав си аре млъквам ся отивай си легнеш доволен от себе си
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Копирай го така. И забележи разликатаКод:Ми никой не иска да се кара,явно ти си го втълпяваш.Сам си го просиш като започваш да обиждаш наляво надясо "тъп ли си...прост ли си".Нито аз,нито валдес сме.Не опира до това въпроса.Явно щом виждаш че няма какво да кажеш и веднага почваш да нагрубяваш.Хубаво мен не ми пречи. Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.[/quote]Първоначално написано от Tokra
А продуцента да ходи да снима еФтини п0рно филми.
Dr. Gregory House
Копирай го така. И забележи разликатаПървоначално написано от valdesbg
А продуцента да ходи да снима еФтини п0рно филми.[/quote]
ти кво мислиш че правя по цял ден![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
тия са се спазарили майПървоначално написано от haritov
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
100% съм на тфа мнение!Първоначално написано от PePeLePew
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Благодаря на всички за мнениата и съветите ! Вижте не съм безмозъчна пикла която иска само секс ! - аз съм на 13 и нямам намерение да правя секс на тези години ! Не съм казала че ще спа с него , не съм казала и че ще приема да сме заедно . Просто попитах какво бихте направили на мое място . А и по лично мое мнение на момчетата на моите години им си Е*Е повече от колкото на някой на 18 .![]()
![]()
![]()
БъркашПървоначално написано от ivana0895
![]()
Dr. Gregory House
Възможно ! Но човек се учи от грешките сиПървоначално написано от valdesbg
![]()
Ти може да казваш,че няма да спиш с него,но той с теб ще спи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!