.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на bloodymirror
    нищо против турците,ама на 13 години да ходиш с такъв си е опасно (все тая колко старовремски звучи) но това е моето мненние.. все пак има и голяма възрастова разлика,ноо както си решиш.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Докато не стигнах до възрастите ви бях За да си с него , но вече не мисля така!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Наистина...тъп "проблем". Като видях накрая и възрастта, "тъп" придоби повече смисъл.
    +1

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Познавам мъж и жена,с 10г разлика и са с 2 деца.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    ама са мъж и жена

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Наистина...тъп "проблем". Като видях накрая и възрастта, "тъп" придоби повече смисъл.
    +

Не съм расистка, но определено турци и роми не мога да понасям.. .. пък и мисля, че си малка за него..

мхм така е

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    ама са мъж и жена
    точно.. докато тя е на 13 , той на 18.. кой знае той кво иска от нея.. то така е лесно хубав е сладък е ала бала... ами другото ако започне да я притиска кво ше прай .. ще пита пак в сайта кво да правя ала бала.. и се пак това си е лично мое мнение..и казвам "ако"..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Дали е свестен тя си го знае.Но ако е такъв нищо не и пречи да е с него,ние само можем да предполагаме какво ще стане.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Какво значение има какъв е ,когато се харесвате?!???

Голям фен Аватара на producenta
    Ако не мисли с оная си работа зимай го!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ако аз бях на твое място бих прекратила всичко това. Първо,не понасям турци,второ,ти си твърде малка за него.Зарежи цялата ситуация и изчакай поне малко да узрееш и да прецениш дали наистина си заслужавт подобни връзки.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Ако аз бях на твое място бих прекратила всичко това. Първо,не понасям турци,второ,ти си твърде малка за него.Зарежи цялата ситуация и изчакай поне малко да узрееш и да прецениш дали наистина си заслужавт подобни връзки.
    Абе то и оззи яде пилешки главички на коцертите,ама си е легенда.
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Tokra
    Sh@d0w, ей, не мислих, че трябва да се карам в този форум, ама ще ти кажа. Ти тъп ли си? Къде видя да ви агитирам да тръгнете с такива?
    Ми никой не иска да се кара,явно ти си го втълпяваш.Сам си го просиш като започваш да обиждаш наляво надясо "тъп ли си...прост ли си".Нито аз,нито валдес сме.Не опира до това въпроса.Явно щом виждаш че няма какво да кажеш и веднага почваш да нагрубяваш.Хубаво мен не ми пречи.

Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Радко, айде само да си единтнеш поста, щото сега илзиза че аз приказвам простотиите за 13 годишните

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

[quote="Sh@d0w"]
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Sh@d0w, ей, не мислих, че трябва да се карам в този форум, ама ще ти кажа. Ти тъп ли си? Къде видя да ви агитирам да тръгнете с такива?
    Ми никой не иска да се кара,явно ти си го втълпяваш.Сам си го просиш като започваш да обиждаш наляво надясо "тъп ли си...прост ли си".Нито аз,нито валдес сме.Не опира до това въпроса.Явно щом виждаш че няма какво да кажеш и веднага почваш да нагрубяваш.Хубаво мен не ми пречи.

Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.
    ПЪ чи хубу мнение имаш мъ остави и другите да искажат тяхното бре!

Ся като се различава от твоето трябва да тръгнеш да ги обеждаваш,че си прав ли аре беги от тука

пп
    шъ станиш духовен лидер на талибаните в тоя дух
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от producenta

Ся като се различава от твоето трябва да тръгнеш да ги обеждаваш,че си прав ли аре беги от тука

пп
    Ретард,научи се да пишеш първо после ми прави забележки.Ти за дискусия чувал ли си?Бахти хората вече не можеш да постнеш без да ти направят забележка...аман от хейтъри

ПП.Владо кое точно не ти хареса в поста ми

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от producenta

пп
    Ретард,научи се да пишеш първо после ми прави забележки.Ти за дискусия чувал ли си?Бахти хората вече не можеш да постнеш без да ти направят забележка...аман от хейтъри

ПП.Владо кое точно не ти хареса в поста ми
    бахти дискусията къртиш китари

ама хубу прав си аре млъквам ся отивай си легнеш доволен от себе си
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Град
    В мислите на хората
    Код:
    Ми никой не иска да се кара,явно ти си го втълпяваш.Сам си го просиш като започваш да обиждаш наляво надясо "тъп ли си...прост ли си".Нито аз,нито валдес сме.Не опира до това въпроса.Явно щом виждаш че няма какво да кажеш и веднага почваш да нагрубяваш.Хубаво мен не ми пречи. Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.[/quote]
    Копирай го така. И забележи разликата А продуцента да ходи да снима еФтини п0рно филми.

Dr. Gregory House

Код:
    Ми никой не иска да се кара,явно ти си го втълпяваш.Сам си го просиш като започваш да обиждаш наляво надясо "тъп ли си...прост ли си".Нито аз,нито валдес сме.Не опира до това въпроса.Явно щом виждаш че няма какво да кажеш и веднага почваш да нагрубяваш.Хубаво мен не ми пречи. Та сега да ти отгаворя.Никъде не си га казал това в пряк текст,но прозвуча като хвалба-"аз ходя с 13 годишна за да не стане к***а,и това е много хубаво...".А относно моята приятелка не знаеш нищо за мен така че по-добре не говори...Ако имаш да кажеш нещо конкретно казвай го,аз си отстоявам мнението че 13 годишна да ходи с 18,19,20 годишни си е пълна простотия.Нито и е на възрастта,нито и е на акъла да се занимава с тия работи,пък колкото ще да е "напреднала".Виждам опитваш се да разсъждаваш трезво,вземи се замисли над това.
    Копирай го така. И забележи разликата А продуцента да ходи да снима еФтини п0рно филми.[/quote]

ти кво мислиш че правя по цял ден
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

тия са се спазарили май
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    aaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaA НЕ НЕ НЕ не на турците.Кажи му да си ходи в турция да си хване някоя туркиня и да се гледат там.ВЪН ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ тази измет.Аз съм от поколението на промените в България ние или обичаме до болка родината или останалите си заминават за чужбина отричайки се от нея.Твърдо съм против турците може да ми е набито в главата,но това е правилния път.Всички знаем защо лично аз ги мразя!!!!!!!!!!!Сега за постовете след мен,в който очаквам да пише "какво ти е направило това момче,за да го мразиш.той е мил и добър".Хайде помислете сега това добро момче дали няма да ви взема работата като пораснете,защото е турчин и някой ще го бутне нали малцинствата трябва да се тулерират турците в България се ползват с повече привилегии от колкото един българин ФАКТ!.Освен това в политическо отношение турци,цигани и пенсионери определят съдбата на младите хора в страната ни.Факт е,че държавата турция е забранила двойното граждансвто изключение правят турските българи?Защо?Защото искат вечно да се бъркат в нашите дела и да ни създават проблеми.Ако давате път на тези хора в нашето общество и да ги толерирате скоро ще се казваме БУЛГАРИСТАН и българите ще сме малцинство контролирани от турци на всички нива !!!!!!!!!?????!!!!!!Ще позволите ли това да се случи или не ви пука за бъдещето и за ваще деца!Тогава за нас няма да има никакво толериране!ГАРАНТИРАНО!ДАВ АЙТЕ ИМ ЛЮбов да се чувствак като у дома си ......... ,това ли е тяхната земя или нашата.Изчезнаха ли милите добри и красиви българи???????Турците ли са най-най !?!?!?!?
    100% съм на тфа мнение!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Повече от фен
    Благодаря на всички за мнениата и съветите ! Вижте не съм безмозъчна пикла която иска само секс ! - аз съм на 13 и нямам намерение да правя секс на тези години ! Не съм казала че ще спа с него , не съм казала и че ще приема да сме заедно . Просто попитах какво бихте направили на мое място . А и по лично мое мнение на момчетата на моите години им си Е*Е повече от колкото на някой на 18 .

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    А и по лично мое мнение на момчетата на моите години им си Е*Е повече от колкото на някой на 18 .
    Бъркаш

Dr. Gregory House

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    А и по лично мое мнение на момчетата на моите години им си Е*Е повече от колкото на някой на 18 .
    Бъркаш
    Възможно ! Но човек се учи от грешките си

Ти може да казваш,че няма да спиш с него,но той с теб ще спи
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си