.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен Аватара на Di
    да не са ви изнасилили че ги мразите толкова.. те могат да бъдат повече приятели дори от българите,няма да те предадат.. така че,нямам нищо напротив,но си малка за него.. оправяй се..

Държиш да пиша - окей. Сам си го направи
    О боже стреснах се...

Глупости на търкалета. Къде ти отива разума мой човек? Викаш да мсе безмозъчни глупаци и накъдето ни отвее вятъра на любовта натам да ходим.
    Пич, ти не вдяваш, прочети мнението на авторката! Това го казвам на авторката, която смята момчето за "много мил и добър", а ги спира само народността. За това и гхо казах, вниквай в думите, не чети само от горе и като буквално се хващаш.

Тъй ли..ми лови се за китайка тогава. Да видим как ще се справиш с техните традиции.
    Ако харесвах, щях. И к'во му е традициите? Важното е да бъдеш сериозен и да правиш това, което ти казват и това е... Не е сложно? Не съм българин, но свикнах на традициите и обичаите? Времето, във времето е отрговорът...

Ти имаш някакъв комплекс с това сърце...100 пъти го повтаряш във всичките си постове.

Това е идиотизъм, какво искаше да кажеш с това? Та то дори не се връзва с цитата ми? Плюс това, текстът е сбор от изречения, свързани по смисъл...

Сигурен ли си? Колко пъти си имал вземане-даване с мюсЮлмани?
    Достатъчно, а ти?

Като не знаеш, къде се буташ...
    Пак не вдяваш, деба. "Там не знам вече..." тук вече се говори за ролята на родителите...

Ахаа твойта е хубава, ама другите са паплач викаш.
    Случайно да съм казал, че единствено моята е свястна? Тук дори и в думите като вникнеш, ще се разбере, че не говоря само за моята! Наблегни на ВСИЧКИ. Има една неопредленост на броя, сещап ли се?

И какво те кара да си убеден че утре няма да стане с г*за на горе и да ти се изрепчи? (друг е въпроса за акъл у 14 годишните де, ама...и за чий разделяш нея от всички останали? с повече уши ли е, нещо и липсва, или си има в повече?)
    Да се изрепчи и к'во? Ще си разбере грешката по-късно и нещата ще дойдат на мястото. Всичко и перфектно за мен. В моят цитат се отнася до това, че ако едно момче знае как да постъпва, то няма да има опасност от неприятни случки. И какво ми говорите за чувствата на 13 годишните? Сега сме вече 11 месеца заедно и сме си щастливи...

Вика му се педофилия
    Нц, педофилът изпитва сексуално увлечение само към деца. Това при мен го няма . Преди да я срещна аз си харесвах и други момичета на моята възраст, че дори и по-големи.

Въй, то почва да мирише като изневериш, така ще се окаже накрая Щом се усеща. 24/7 ли си с нея бе мой човек?
    Прекарвам достатъчно време за да знам това, усещам я когато лъже. Ще усетя промяна и в настроението от тази гледна точка.

Сигурен съм че наркоманите са били възпитани така от родителите си. Убийците също Поздравления за мислите, драги
    Мале, не... ти не зацепваш от каква страна го говоря това. Не казвам, че те възпитават да станеш наркоман, но ако е лабаво или въобше го няма, то гореспоменатите неща са абсолютно възможни. И така виждам, че въобще не разбираш какво говоря, а тръгнал да ми прави психоанализ...

Е аз ли те сгаджосах с нея?
    Не, това пък за к'во го изплю? И аз не исках в началото, но на ето, че съм и пак повтарям, щастлив съм си.

Ти ли си Спасителя? Я ела и мен ме спаси.
    Твоят влак в това отношение е заминал...

А така, мойто гардже е най-хубаво, на другите "мама ви..." Отделно че си се набутал яко в шамарите с първата реплика

Пхаха ^^

2 години разилка имат. Баща ми е починал.
    Съжелявам за баща ти.

И на другите "посерковци" също
    Брей, ти много знаеш бре, да не си свещенник или сватовник?

Викаш изземваш ролята на баща и.
    Ето пак не ме разбра деба... Ти само повърхностно ли гледаш? В моя цитат искам да кажа, че няма правя каквито и да е интини занимания. Тя сама ще си реши, тя самата се пази, поне до възрастта, в която иска да го направи.

Следващият цитат пак е идиотизъм.

Сериозно....Аз си мислех че двете са съвместими
    ...

И въобще за какво трябва да ти се обяснявам? Техните нямат нищо против, нашите също. Най-добрият ми приятел е полицай, и к'во? Имам 2ма приятели висшисти: Единият учител, другият ПиАр. Те казват "Щом се обичате, то няма нищо лошо". Живеем на място, където се познаваме всичките, и мен познават и нея. Нищо лошо не казват. От това излиза, че разликата в годините зависи само от хорското мнение, но не мисля, че ще слушам, тъй като ако ги слушам, то тогава няма никаква любов... Ако ще продължаваме този спор, нека да е на ЛС, че тука много Оффтопик стана, а аз мразя това.

Edit: Извинявам се на потребителите, които обидих, но не успях да контролирам гнева си. Ако има нещо да казвате, то тогава на ЛС...

Какво като е турчин ,да не бида не е човек

Супер фен Аватара на l0lz
    Не забравяй кой ни е държал под робство цели пет века..
    Само тва щи кажа, ти си прави изводи..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Именно! В днешно време да мразиш турците заради това от преди пет века е глупаво! (макар,че разбирам) Мрази ги за друго..но ехо...сега не е като от едно време... Какво... страх ви е някой да не ви убие в 2 през ноща ли?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на producenta
    То и Симеон трепа гърчолята,сигурно за тва ни мразят :P
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ЛоЛз тоя път не сме на едно мнение.Незнам къде си бил в часовете по история,но би трябвало да знаеш че турците в днешно време нямат нищо общо с турците от османската империя,тези,под чието робство са били българите 5 века...Така че тези шаблони дето ги ползваш са толкова неадекватни че на моменти даже е смешно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си