- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъп "проблем"
aaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaA НЕ НЕ НЕ не на турците.Кажи му да си ходи в турция да си хване някоя туркиня и да се гледат там.ВЪН ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ тази измет.Аз съм от поколението на промените в България ние или обичаме до болка родината или останалите си заминават за чужбина отричайки се от нея.Твърдо съм против турците може да ми е набито в главата,но това е правилния път.Всички знаем защо лично аз ги мразя!!!!!!!!!!!Сега за постовете след мен,в който очаквам да пише "какво ти е направило това момче,за да го мразиш.той е мил и добър".Хайде помислете сега това добро момче дали няма да ви взема работата като пораснете,защото е турчин и някой ще го бутне нали малцинствата трябва да се тулерират турците в България се ползват с повече привилегии от колкото един българин ФАКТ!.Освен това в политическо отношение турци,цигани и пенсионери определят съдбата на младите хора в страната ни.Факт е,че държавата турция е забранила двойното граждансвто изключение правят турските българи?Защо?Защото искат вечно да се бъркат в нашите дела и да ни създават проблеми.Ако давате път на тези хора в нашето общество и да ги толерирате скоро ще се казваме БУЛГАРИСТАН и българите ще сме малцинство контролирани от турци на всички нива !!!!!!!!!?????!!!!!!Ще позволите ли това да се случи или не ви пука за бъдещето и за ваще деца!Тогава за нас няма да има никакво толериране!ГАРАНТИРАНО!ДАВ АЙТЕ ИМ ЛЮбов да се чувствак като у дома си ......... ,това ли е тяхната земя или нашата.Изчезнаха ли милите добри и красиви българи???????Турците ли са най-най !?!?!?!?
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..