.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0

Помогнете ми при избора на телефон !!!

ЗДРАВЕЙТЕ !!! ТЪЪ Така сега съм с К800и и съм доволен но нали знаете някак си ми писна искам по хубав пък и не се чува много силно снимките му са мн добри и мислех да си зимам к850и ама сякаш се отказах штот четях в др форуми хораата имат мн проблеми с него телефон и сега се чудя препоръзвате ли да си зема к850и или някои друг тел казваите плс че мн си чудя и ако може имам саму 2 изисквания към телефона
    Да се чува силно и звука да е качествер
    и даима поне 2 мпх или 3,2 мпх КАМЕРА !!!
    БЛАГОДАРЯ ..!!
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

w900i

Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    Аз ползвам Нокиа Н78 и покрива твойте изисквания но ако искаш наистина музикален телефон Нокиа5800 е за теб

Nokia 5800
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Бе кажи им, че са жени и не ги обиждай повече
    Шегувка

К850 е проблемен понякога, не си струва

Не си посочил/а цена, няма как да те ориентираме точно

5800 ще се хареса повече на тези, които си държат на Нокиа като марка и са свикнали на интерфейса и чалъмите му, не толкова на останалите, имай го напредвид и ти, първо го поразцъкай и виж дали ти допада
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на Di
    Имам 5800 и да ви кажа освен за фукане и за музика,др не става..

Само аифон, за другите няма нищо интересно пък като искаш хубави снимки си земи апарат щото няма хубав тел дори и самсунг хд и н95 н82 и т.н. не правят добри снимки ако ги сравним с 1 апарат.Казвам го от личен опит

Най-новото HTC

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Само аифон, за другите няма нищо интересно пък като искаш хубави снимки си земи апарат щото няма хубав тел дори и самсунг хд и н95 н82 и т.н. не правят добри снимки ако ги сравним с 1 апарат.Казвам го от личен опит
    Имам приятели/връзки в ГлоБул:
    50% от АйФоните продадени са връщане с някакви дефекти
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Nokia N78 на мен много ми допада . Свири добре снима добре , може да говориш по него ! Бее телефон
    Everybody lies !

ако си фен на японско-шведската корпорация и искаш перфектни снимки - вземи си като моя c905.и аз бях с к800 и лоша дума не мога да кажа за него телефона си е перфектен отвсякъде
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    K850i не дава дефекти, стига да се пази Един фр имаше K850i направо го смля за 1 месец... купи си K850i и си го пази, и ще му се радваш дълго време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си