Здравейте на всички. Така дълго време се чудех дали да споделя проблема си тук или не .. Защото честно казано незнам кой как ще може да ми помогне .. Та такам . Еми на 16-т съм а още нямам гърди. Тревожа се защото вече съм окосмена навсякъде вкл. и половите органи. Имам и цикъл .. Не искам някви Огромни гърди както се изразяват някои моичета тук които са на 12, но още изобщо не са почнали да растат.. Майка ми е мед.сестра и малко преди да ми дойде за първи път я питах нали кой е нормалният начин на развитие ? Всмисъл : Първо да ми порастнат гърди и тогава да ми дойде или обратното ? А тя Каза: че първо трябва да ми порастнат гърди и тогава да ми дойде.. При мен обаче е обратното и това ме тевожи .. Разбирам също че всичко е индивидуално за всеки но все пак .. А и вече ми омръзна от много хора около мен които постоянно гледат да ме злепоставят точно във връзка с това. На мен лично не ми пука особено но когато видя някой да ми се присмива /сякаш не е нормално/ и предпочитам да не излизам навън .. .. Моля ви се Кажете какво знаете . Нормално ли е . Трябва ли да ходя на лекар .. Незнам