- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момчетата...
Искам да ми отговорите честно... Абе вие изобщо понякога замисляте ли се какво точно искате от едно момиче? Гледам различните теми, чета мненията, но наистина не мога да ви разбера.
Когато момичето се държи по-здраво с вас, т.е., оставя ви вие да "тичате след нея" , веднага се проявява мъжката ви гордост и решавате че тя едва ли не ви "тъпче", а тя си прави каквото си иска и ходи наляво- надясно, с който й падне. В обратния случай, обаче, вие пък решавате че ви писва, когато момичето ви обръща повечко внимание и вие започвате да си правите каквото си искате...
Всичко това го забелязвам и от личен опит. Миналата година ходех с едно момче, но бях решила че ще се държа по-хладнокръвно. Изпитвах чувства към него и му ги показвах, но все пак винаги се държах леко дистанцирано. И резултата беше, че той ми изневери, а когато аз го разбрах той тръгна да обвинява мен, че аз съм го лъгала постоянно и дори си беше втълпил, че ходя с обвързан мъжБях потресена наистина и бях много наранена.
Тази година пък тръгнах с друго момче. Бяха минали 6 месеца от предишната ми връзка и мислех, че съм готова отново да опитам, но този път бях решила, че ще се раздам доколкото мога и няма да чакам, за да му показвам чувствата си във всеки един момент. Резултата: аз отново съм сама, с разликата че този път ме отрязаха с думите: "Съжалявам, но с теб сме твърде различни, ти си прекалено добра и твърде много ме обичаш, а аз не мога да те обикна и не мога да те залъгвам че те обичам. Нека бъдем само приятели!"![]()
И ето аз пак съм наранена, сама и вече незнам на кого да се доверя и как да постъпя. Незнам какво искате ВИЕ мъжете!!! Може ли някой да ми обясни по-точно какво трябва да направя, за да не бъда отново наранена...![]()
![]()
Наистина главата ми вече ще гръмне от всичко това
![]()
![]()
![]()
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...