.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от BrandNewEyes
    А какви са тези упражнения на Синди ??
    http://zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1 тези май
    http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1 и тука има няк'ви, но не са със Синди мисля. Линкнах само, защото са ми ги хвалили. За първите нищо не мога да кажа.

До авторката - диети не спазвам и няма да коментирам режима, който си си наложила (въпреки че като прочетох ми звучеше добре, като изключим консумацията на мусака ). Та идеята ми е, защо вместо да "проспиваш" закуската, не ставаш малко по - рано за половин часов (минимум) джогинг примерно, плуване, коремни преси, скачане на въже - аве няк'во кардио там просто. И после след тренировката да си хапнеш нещо леко като плодче, кис. мляко and so on. Закуска не се пропуска . Ще видиш как ще почувстваш деня си по - пълноценен (поне при мен е така). По- важен е активния живот, отколкото да робуваш на няк'ви диети, да отслабнеш рязко и после да се чудиш защо имаш целулит и т.н. Както казаха - повече воля и скоро ще има положителен резултат.

Упражненията на Синди има ефект. Поне на майката на една приятелка много й е помогнала преди години и сега моята приятелка я прави.
    Stay up all night with the stars *

Голям фен Аватара на akinom
    Celulita ne e pro6tava i prez detskata vazrast, ako imash vazmojnosti si pravi anticelulitni masaji, ili ako nqmash nujnite sredstva si pravi kontrastni vani- toplo, studeno

(vinagi zavarshvai sas studeno!)
    i sled dush se maji s mnogooo vlajni losioni i leko masajirai. i vaprosa e dokato sviknesh sas sporta- edna sedmica i veche ne ti pravi vpechatlenie, dali sa bili 20 min ili 1 4as, samo kadeto se radva6 na postijeniqta si haide uspeh! {}
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от NIKY
    Хората преди мен казаха какво трябва да се прави, аз пък да ти кажа да не гледаш за модел тялото на DarkKiss... Поне според мен това тяло не е женствено.
    Нямам такова намерение...Подкрепям мнението ти, тялото й е прекалено мускулесто ...

Упражненията на Синди (изтеглих си торента, където има две програми - Shape your body и още една) на ден всички упражнения от програмата ли да правя?

Ами не знам, аз правя само първата програма

Цитирай Първоначално написано от TheSiren
    такамм мого добре те разбирам,защото съм го преживяла същото. Аз съм 170 см и преди около година бях 60 кг.Беше доста стряскащо ,защото винаги съм си била слабичка.Пробвах какви ли не диети ,но или нямаха никакъв ефект освен ,че огладнявах зверски или бяха прекалено драстични и се отказвах на втория ден.Но преди около 5/6 месеца прочетох за TaeBo това е аиробика само че с движения от различни бойни изкуства.Реших да опитам ,първият път беше малко трудничко защото натоварването беше голямо ,но с всеки изминал ден ставаше по лесно и ми стана нещо като ежедневие и ми беше даже приятно.Правех го през ден и резултата не закъсня след месец всичките ми дънки ми хлапуцаха.Претеглих се и направо не можах да повярвам на очите си бях станала 53 кг но продължих и така след близо 6 месеца съм 50 кг без дори за минута да съм почувствала глад ям си всичко но не прекалявам със сладкото и хляба Сега дори някои хора казват че съм прекалено слаба ама аз си се харесвам така че стегни се не се отчайвай изтегли си клипчетата от замунда и след месец няма да можеш да свалиш поглед от огледалото!
    може ли линк за това тае бо

Цитирай Първоначално написано от harmaiani94
    Ами не знам, аз правя само първата програма
    Всички упражнения наведнъж ли?

Ами някога пропускам тези с гиричките

А да попитам от бейкролса дебелее ли се?

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^^ Солети,марети бейкролс .. От всичко се дебелее.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си