- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най - скапаният ми сън ;х // my f**kin' Dream ..
успокои ли се малко или трябва да почна да ти разказвам аз какви глупости съм сънувала??Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ .. не не , успокоих се доста , ии пак , пак мерсии на всички ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
я дай,дайПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
az kvo sam sanuvala izvrateni gluposti blq ne vqrvai tolkova na toq sanovnik ;d
Авторката вече май е добре,ама аз да споделя.Във трети клас на една позната я бяха спряли й и бяха казали,че няма да доживее навършванито на седемнайстата си година.Тя много се стресна още тогава,но с времето го заврави.Като стана на 16 си помням много добре как тя лично на мен ми каза,че се е сетила за този случка и година-година и половина беше понаплашена и то доста.И какво стана?Вече е на 18 и е жива и здрава.Така че не се вързвайте на такива простотии.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не се притеснявай.Много често сънувам починалата си баба и още нищо не е станало.Споко и другия път не гледай съновници.Само глупости пишат там.
Боже какви неща сънували децата![]()
Да бе и аз знам,че е на хубаво . Даже така бях чела в нета.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Виж, сънищата са нещо много индивидуално и най-често са резултат на някакви скрити помисли, дори не толкова явни за теб. Всеки случай, само ти единствена можеш да си обясниш какво означава съня, а не някакъв съновник.
Не отричам, че съществуват пророчески сънища, случвало ми се е броени пъти, но също и много пъти съм сънувал как се случват лоши неща на мои близки, а накрая нищо не е ставало, слава Богу.
Тъй че не се впрягай, ще го забравиш за нула време.![]()
Ще ми кажеш ли дали скоро ще си намеря ново гаджеПървоначално написано от Jericho
![]()
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Моля те, моля те![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти сам ще си кажеш. :PПървоначално написано от Sh@d0w
всъщност вече наистина ми мина
но просто най - странното е , че точно него най - малко очаквах да го сънувам , въпреки че и преди съм го сънувала , но или само съм го мяркала ей така в съня .. или нещо безсмислено
но просто е странно , защото когато той почина , бях малка , на 10
чувствах го наистина като близък приятел , но никакви други чувства ..
а сега изведнъж да сънувам , че го целувам
ии целувката не беше просто ей така невинната детска целувка по бузката или устата , а нещо наистина направено с чувства.. при това в съня
ии някак си чувства в съня ? ! , самото това нещо ми се струва някак си без логика , като се има предвид , че ми е бил само приятел , не съм изпитвала някакви чувства към него , различни от приятелски ..![]()
ии понеже си имам приятел , в съня целувката по - скоро беше като изневяра ..
да всъщност тя беше такава
ии все пак е странното , че точно с него се случи това![]()
.. но няма значение , вече спрях да мисля толкова за това , ии за 100тен път Мерси на всички ^^
ох кофти ,и аз съм така , . само дето аз съм в друга страна :СПървоначално написано от smiirnoff
Няма нищо ,той оценява, че мислиш за него.Сигурна съм
![]()
Не се притеснявай ,не трябва да се чувстваш виновна пред приятелят сиПървоначално написано от smiirnoff
Сънищата не са изневяра ,защото ние не можем а ги контролираме.А и сама казваш ,че си нямала други чувства.Просто сън.Всичко става насън . . имах сън ,в който ходих с едн човек ,който ми беше враг ,като се събудих се чувствах глупаво ,защото на сън му казах ,че го обича ,а всъщност го мразих
)
спокойнооо.. недей да мислиш мноого за това .. било е просто ... сън
охх , благодаря ти много ^^Първоначално написано от DevilWish
не че го чувствам като изневяра , просто в съня беше така и така го приемах .. сега като се позамислих , напоследък доста често се сещам за него , защото преди седмица бях на село ( той почина там)
ии реших да отида до мястото , където стана всичко ии два дена по ред ходих самичка до там с колелото и наистина много мислих за него .. може би за това съм го сънувала ( а и действието в съня се развиваше на село )
просто май мисля повече за него сега , отколкото преди .. и може би за това го сънувах
но все пак вече спрях да се психирам по тая тема и ми мина ^^
даа , и пак мерси за всичко ^^![]()
Слушай ме сега .. всичко е до нагласа .. я по - спокойно нищо ,ама нищо няма да стане .. повярвай ми ... всичко ще си е наред , всички ще са добре ...Макар и да ти е минало другия път да знаеш .. казваш си "нищо няма да стане" но и го почувствай със сърцето .. Имай вяра ..![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼