- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най - скапаният ми сън ;х // my f**kin' Dream ..
първо , добро утро ;х , ама не е хич добро ..
таа направо към съня
няма да навлизам в никакви подробности , просто главното е , че сънувах , че целувам един приятел , до тук ше кажете къв е проблема ..
да ама този мой приятел е мъртъв от 4 години![]()
.. ии понеже ми стана любопитно какво означава това , реших да проверя в тъпия съновник ( за което сега съжалявам толкова много .. )
и какво се оказа
влезнах аз в 6 - 7 съновника и навсякъде пише - ако целунете мъртвец или говорите с него ви очаква смърт ( някъде беше и като смърт в семейството ;хх )![]()
![]()
и сега ми стана супер гадно , като го видях това , щото аз по принцип много не вярвам в такива неща , ама от един минал сън , се сбъднаха някои неща , които ги пише в тоя грозен съновник ..
ии сега ми е супер гадно , ми ако се окаже истина ? !![]()
![]()
![]()
амм написах го , за да ме поуспокоите малко ( главно тези , които не вярват в смотани съновници ) , щото след малко ще ми се разбие психикатаии започва да ме обхваща жестоката параноя ;х
![]()
P.S няма раздел сънища , за това я сложих тук , вместо в кофата , където ще получа само кретенски отговори ..
P.S 2 мерси предварително![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
споко човече.. ня се притесняаш .. ако тря вярваме на сънища аз тря умра на 17 години.. така че дишааайййййй виж кво хубаво слънце има навън и не се стягай толкова..![]()
майка ми сънува мъртвата ми баба облечена в бяло и точно след 1 година почина дядо ми![]()
И как да те успокоим, като ти си си навила на пръста нещо и се тормозиш сама?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
е виждате ли сега , после как да не вярвамПървоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
![]()
мм не съм си го навила , просто от един сън се сбъднаха някои неща и са това като го прочетох се психясах ;ххПървоначално написано от valdesbg
Оф айде стига сте се навивали за глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не,че нещо,ама темата беше по-подходяща за всичко тийн![]()
Спокойно мацко![]()
Един мой приятел (приятел е малко относително де ... по-скоро BFF на тогавашния ми приятел,а на мен ми беше познат само от скайп) се самоуби преди две години (и то точно ден преди срещата,която си бяхме организирали за да се запознаем лично).Не успях да отида на погребението,защото бях с гипсиран крак,а с патериците не се оправях много добре,но на първия месец решихме с едни приятели да отидем на гробищата и точно предишната вечер го сънувахГоворихме си,той плачеше и се обвиняваше за глупоста,която извърши (същата тази вечер и една приятелка е сънувала почти същия сън,но това няма значение в случая).След това го сънувах още 10 вечери (т.е. до 40-я ден),но (за щастие) никой от роднините ми или приятелите ми не почина
По принцип вярвам в подобни неща и съм много суеверна,но точно на съновниците някак си нямам голямо доверие![]()
По-добре спри да мислиш за това нещо
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Благодаря ти много , мм надявам се наистина да няма нищо вярно ;ххПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Е то рано или късно някой твой роднина ще почине,но това няма да има нищо общо със съня ти от тази вечерПървоначално написано от smiirnoff
Спри да се вманиачаваш,защото най-много да предизвикаш съдбата
![]()
Като чуеш смърт не значи,че някой ще умре задължително!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Някои неща от един твои сън са се сбъднали? Ама в повечето случаи не се сбъдват, нали? Това са измислици.. Ако вярваш в тях само ще се тормозиш.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от ThePowerOfLove
спокойно,и аз сънувах татко когато почина миналата година и още от време на време продължавам,но нищо ми няма нито пък на някой от семейството ми...не вярвай много на теб глупости![]()
Зори,това със самоубийството е било наистина гадно![]()
СпокойноАз много често сънувам починалият си приятел
Не съм умряла до тук.Нормално е да се сещаме ,за починалите хора.Не се притеснявай ,това изобщо не е вярно
Аз всяка вечер като го сънувам толкова си говоря с него и толкова време съм му в прегръдките. . и това е от великден на сам, така че представи си ,трябваше да съм умряла
Не си вкарвай филми ,иди на гроба на момчето ,запали му една свещ или му сложи едно цвете
![]()
Спокойно![]()
понякога починалите идват в сънищата ни с някакво послание. Но не винаги. Може би само там можем да се срещнем с тях.. и може би зтова идват там![]()
благодаря за успокоениетоПървоначално написано от DevilWish
, помогнахте ми всички
искам но не мога да отида на гроба , защото аз съм в София , а той е погребан в Хасково , но при първа възможност ще отида
.. ии пак Благодаря на всички , наистина ме успокоихте![]()
![]()
Гадно беше,но какво да се прави - такъв е животаПървоначално написано от lipsvashh_mi
Той си избра да сложи край на живота си без дори да каже на някого причината за това свое решение
Както и да е - живота продължава
![]()
Еее спокойно дее ... в крайна сметка аз пък съм чувала, че като сънуваш мъртвец е на добро ...Ня всякъде е нещо различно ... че сънищата ни показват нещо вярвам ... но не се тълкуват буквално ...
Спокойно не се шашкай толкова ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
МЪРТВЕЦ - Ако сънувате или разговаряте с мъртвец - ще се радвате на добро здраве;ако го целунете - животът ви ще е дълъг
Ето ти една извадка от съновник ... Виждаш ли , както каза Hilary_ навсякъде е различно .. Затова спокойно,мацко![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Още веднъж , Благодаря на всички ^^