.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..

Частни уроци

Здравейте, от Добрич съм и искам да уча фармация.Интересува ме сега частните уроци.Има ли добри учители по химия и биология в Добрич, и какво точно аз ще правя там? Веднъж моята учителка по химия ми каза, че като отидеш при някой учител ти ще задаваш въпросите, а тя просто ще ти обяснява.
    П.П Нека да пишат хора от Добрич или тези, които поне знаят нещо все пак

Според мен е трябвало да почнеш миналата година.Трудно се взимат химия и биология за една година.Аз съм специалност биология и много хора от моя клас ще кандидатстват с това.
    Попринцип е най-добре да се ходи в 11 клас на химия, а 12ти на биология.
    Моя съученичка ходи на курс по химия миналата година.Той траеше 3 или 4 часа.Там госпожата ти преподава, диктува ти теми, които трябва да научиш и след това те изпитва в/у тях(т.е. пишеш ги).Тази година ще ходи на биология и май ще е същата процедурата.Но там е курс и са по 4-5 човека, не знам дали е същото, ако си само ти.
    Помоли някоя от госпожите ти да те насочи към частна учителка, няма как да не знаят
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Забравих да отбележа, че сега ще ставам 11 клас, моя е грешката.От тая година ще почвам по химия, догодина по биология.Това за курсовете ми хареса, ако е така много ще е хубаво!А моята учителка ми предложи едни учители, уж чувам добри отзиви за тях, но да видим.

Повече от фен
    Във Варна ли ще кандидатстваш?Ако да,препоръчвам ти да учиш две години биология,и една - химия.
    А,и да ти кажа - парите,които ще дадеш за био,ще са много,много грешни.Сядаш и научаваш.Имаш си учител в училище,нали?Винаги можеш да попиташ,макар лично аз да смятам учебниците за написани като за прогимназия,но..уотевър.
    Няма да ти е от полза

Химията...добре е да си намериш човек,за когото си чувал,че знае да СТРУКТУРИРА МАТЕРИАЛА.
    Тука му е цаката.
    Успех!

Е, щом тази година ще си 11ти, ще имаш време да се подготвиш.Аз лично предпочитам индивидуалните уроци, вместо курсовете.Но, ако на теб ти харесва този начин-провери за курс, въпреки че, методът на преподаване и изпитване може да не е същия, като този който аз ти казах
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak
    Във Варна ли ще кандидатстваш?Ако да,препоръчвам ти да учиш две години биология,и една - химия.
    А,и да ти кажа - парите,които ще дадеш за био,ще са много,много грешни.Сядаш и научаваш.Имаш си учител в училище,нали?Винаги можеш да попиташ,макар лично аз да смятам учебниците за написани като за прогимназия,но..уотевър.
    Няма да ти е от полза

Химията...добре е да си намериш човек,за когото си чувал,че знае да СТРУКТУРИРА МАТЕРИАЛА.
    Тука му е цаката.
    Успех!
    Да във Варна ще уча, но за фармация е удачно в София въпреки, че ще откриват новия факултет по Фармация във Варна.Незнам сега за частните уроци ми е аз даже мисля по биология да не ходя тей като тя ми е по лесна от самото начало, а по химия си имам пропуските, особено по неорганична.. и все пак благодаря за мненията Ако някой знае нещо нека пише

Град
    София
    Не се залъгвай, че ти трябва повече време по химия за подготовка. По химия нещата се учат за 4-5 месеца, докато по биология е далеч по-различно. Темите не спадат под 5 страници. И трябва буквално да ги знаеш на изуст. Наблягай повече на биологията, химията са задачи и е по-лесно, ако не ходиш в Пловдив. Започвай от сега да пишеш теми, ако щеш и на уроци ходи, за да можеш да се подготвиш и ЕВЕНТУАЛНО да влезеш от първия път.
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си