.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Какво правите когато сте с любимия човек ?

и така как прекарвате времето с любимия човек.. (за секса то е ясно ..) споделете другите неща .. излизания.. занимания заедно : )
    Ние лично с моя гледаме някое филмче в къщи или сме някъде извън града когато можем и когато времето не ни гони..и мн други неща и така гледаме да избягваме баналните кафета и т.н.

Гледаме филми,ядеме ;д ,разхождаме се,говориме си,гушкаме се,целуваме се ии такива неща ..

Супер фен
    Ходим на кино,разходки в паркове,седене/лежане по пейки,ходим на Витоша,ако някой иска да си купува нещо ходим заедно,зимата го мъкна с мене да караме кънки на лед ии така...понякога просто си седим, приказваме си,гледаме се,прегръдки,целувки,милув и :Ь И без друго имаме само по ден,два заедно... така че цял ден правим каквото дойде на ум.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Амиии какво правим . . та за секса пропускам да споделям ,иначе ние също както по-горната потребителка имаме само 2 дни ,в които сме заедно и сме само за няколко часа заедно (сега поне през лятото, защото той работи) и аз отивам в тях и го събуждам винаги с целувка (оставя отключена задната врата) ,той работи до късно и е много уморен ,нямаме време да ходим на ляво на дясно ,за това сме в тях, обичкаме се ,целуваме се ,прегръщаме се, слушкаме си музика, говорим си .. след това ме кара с колата до спирката на автобуса и си продължава за работа . . иначе ,когато у-ще почне ,пак ще можем да си излизаме навън и да се разкарваме, да седим по пейките в парковете както преди и тн

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе тая търсачка не я ли оправихте вече бе ??

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    айде да се успокоиш малко, ако не искаш да пишеш по темата не го прави. Ако я има тази тема СЕ ИЗВИНЯВАМ че я пуснах.Ама с тези тъпи намеци се успокои. : )

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тихо деца мои

И каза Бог - нека бъде Светлина

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

аз съм тихо Щастие и Любов да има : )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    айде да се успокоиш малко, ако не искаш да пишеш по темата не го прави. Ако я има тази тема СЕ ИЗВИНЯВАМ че я пуснах.Ама с тези тъпи намеци се успокои. : )
    даже в момента съм прекалено спокойна ако трябва да съм честна ..

а по темата съм писала доста пъти ... но за да не е спам ... ходили сме в парковете (защото там е по-спокойно) ... на кино ... на билярд, дарц, боулинг ... а точно кафетата и секса са липсвали ...

Обикновенно ходим на кафе като излезем после обикаляме някъде се разхождаме .. общо взето повече разходки си правим .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И ние с моя се виждаме за по два дена-два дена и половина на седмица-две и когато сме заедно гледаме да си наваксаме пропуснатото време И тези два дена по принцип минават така:

Сутринта като стана му пускам сигнал и когато той стане ми звъни.Аз отивам в магазина на една приятелка за да й правя компания,той идва до там с колата,стоим 15-20 мин. още за да се уговорим за вечерта.После с него отиваме някъде извън града - я до пещерите,я до язовира ... Стоим там и си лафим,гушкаме се,целуваме се и така После се връщаме в града,минаваме през една пицария,вземаме три пици и отиваме пак при тази наша приятелка Наяждаме се,тя затваря магазина,отиваме до тях за да си вземе багажа и заминаваме.Отиваме в едно градче на 25 км. от Силистра (приятеля ми и половината ни компания са от там).Решаваме в кого да се съберем вечерта и отиваме до магазина за алкохол и мезета.После се започва с мъките,защото почти винаги не успяваме да запалим барбекюто от първия път и После цяла вечер ядене,пиене,танци,приказки и така На края се прибираме в моя (ако не сме били в тях де) ... Заспиваме почти моментално и на другия ден рано,рано си обличаме екипите и айдеее на пещерите Там отново се започва с едни скари,мезета ... Вечерта ме прибира в Силистра и веднага след това заминава за Варна

Миии общо взето това правим като си дойде Сега обаче обмислям варианта другия вторник да отидем на една вила до Дунава амааа ще видим дали той ще се съгласи
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Wonderland
    разхождаме се,седим,говорим си,пием бира в разните паркчета,понякога просто се гледаме и се гушкаме,правим секс..
    нормалните неща

ама си нямам сега гадже
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Голям фен
    на кафе,в парка,на някоя пейка седим гушнати
    love is gone!

аз обичам разходките...

Голям фен Аватара на producenta
    МНООО ЯК СЕКС
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Супер фен
    Какво ли не .. на река,дискотеки,катефа,по парковете,по купони,в тях,в дома,сред природата,на кино,футбол (някой път се включвам ),по магазините,готвим си,пийм (някой път и се напиаме заедно ),по пейките ии т.н. Мързи ме да изреждам сега и други неща.
    Обичам те <3 !!!

Важното е кеф и разнообразие да има, пък дали ще са разходки, прегръдки, кино, кафета, секс, напивания,..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    От отдавна не съм имал такъв човек до мен ,но попринцип яко натискане из парка

--------------------------------------------------------

Ми или аз съм в тях илли той в дома гледкаме някое филмче (е не само) гушкаме се хапваме и така докато не стане след обед и тръгваме по разходки парк , тук там или наблизо има една месност много е готино там катериш ени камъни и си точно над града и виждаш всички селца и тн забавно е

ами по принцип едно и също... излизаме я на кафе я някъде другаде... понякога просто си лежим в леглото с часове и си говорим иначе веднъж в седмицата (през учебно време на 2 седмици) правим нещо по голямо което отнема цял ден например пикник или отиваме извън града и се прибираме късно вечерта такива ми ти неща

секс секс и само секс базикам се, сексът е нещо нормално,но в умерени количества

Ние по цял ден сме заедно,той понякога ходи да бачка в магазина им и ме вика при него,иначе или сме в къщи и правим някви глупостии и се хилим като луди или се разхождаме , понякога билярд, дарц, но дори и когато е някво сдухано пак ни е приятно защото сме си двамката
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Разходки, спорт(но тази година е уморен и почти няма), хапване, седене на 1 определена пейка и дъъъъълги разговори. Същото, но и с приятели. В къщи-телевизия и гушкане. Ако е у дома-зяпане на нещо в нета, разговор с наш`те, хапване и пийване. Скоро правихме каталог на библиотеката у тях. Имаме още книги да описваме, а 3 пълни вечери с това се занимавахме. Сега съм решила да го навия да ми прочете дипломна работа, но снощи на първото изречение се скапа. Абе не е много разнообразно, но просто не мога да си представя деня си без да се видим. Дори и да му държа ръката е 1000 пъти по-забавно от всяко занимание у дома сама.

П.С.Миналата седмица бяхме на Видима с приятели, а след седмица живот и здраве заминаваме на море...там ще разнообразяваме.

-Караме колелета
    -Той ме кара на колелото си
    -Аз го карам на моето
    -Ходим на Витоша с приятелите
    -Бием се и винаги печеля.
    -Танцуваме заедно.Е,понякога се случват и инциденти,забравени с помощта на една целувка.
    -Помага ми с математиката..(БЛАГОДАРЯ ТИ,МИЛО!!!!)
    А на морето нещата са дори още по-хубави...
    -Гледаме заедно звездите на нашето място.
    -Състезаваме се по плуване.Любим мой номер-задържъм си дъха и му изчезвам за 15 секунди.После става весело...
    -Разхождаме со до скалите и си говорим за всичко.
    -Нощем се срещаме тайно...
    -Тичаме заедно сутрин,ако успея да го събудя.
    -Когато сме заедно,падат звезди посред бял ден.
    Надявам се съм била изчерпателна

Град
    **<S><T><Z>**
    излизаме си, висим на площадката на училището, натискаме се, ходим заедно по магазини (не го изнервя това, щом не го изнервя, да се възползвам ) ту у нас, ту у тях, гледаме филми, висим на компютъра, понякога ходим на фитнес заедно и така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си