Цитирай Първоначално написано от didss001
povqrvai mila bqh v su6tata situaciq po4ti 2 godini za edin 4ovek koito dori ne mu puka6e za men....naistina trudno go zabravih,no s vremeto vi4ko mina...edin suvet-prosto mu pokaji 4e moje6 da jivee6 bez nego i toi sam 6te doide pri teb i 6te razbere gre6kata si,no togava ti go otreji po nai-gadniq na4in i mu kaji da hodi da e*e "hubavite" mu priqtelki i togava naistina 6te ti olekne! i 6te vidi6 4e 6te po4ne da ne ti puka,puk i ne e do6ul kraqt na sveta nali?
И аз така само,че една година стана вече...и пак ми е трудно да го забравя ...ся си има приятелка и ми е още по-трудно.Реших да не се занимавам с него и не му писах в скайп като го видя някаде не се държа както преди(доста приятелски настроена,щастлива) ми му казвам "здрасти" без усмивка без нищо(понякога и тфа не правя) колкото и да ми е трудно,та преди 2 3 дни ми писа в скайп"чух Sharam feat Daniel Bedingfield - The One и се сетих за теб" и започвам да се обеждавам,че колкото по-малко ходиш след нечий задник толкова повече той се сеща за теб..

За тфа по-добре живей си живота,харесай си някой друг и когато бившия дойде и ти каже,че иска да е с теб го зарежи!