- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пишкане след секс
Моя приятел при явна превъзбуда е отделил съвсем малко количество сперма по време на секс без презерватив но каза че не се е успял да свърши, притеснил се и е решил в краина сметка сложи презерватива след, което е свършил след 10-15 мин..
Ето въпроса ми е при този случаи:
Уринирането (пишкането) на момичето след акта може ли да намали риска от забременяване ? (Моля без обидни и малоумни отговори, просто искам да знам)
Направили са тест за бременност 3 дни след акта и е отрицателен
Но и закъснява с 6 дни а и според мен малко рано е направен теста (макар че са си купили от най-надеждните)
Да.. ти определено помогна няма що
В отговора му се съдържа доста подтекст,който ти явно не можеш да разбереш![]()
Абе човек не ми трчябват подтекстове.. просто изразете някакво мнение
Уринирането на момичето веднага след секса може ли да намали риска от забременяване ?
На тоя свят няма нищо сигурно така че,надявам се сега да ме разбра.
Да разбрах те, но отговора ти в случая не помага
Ми отговора който очакваш надали ще е тук.По-добре да направят още един тест за бременност.Иначе ползвайте презервативи бе хора,нехайствате а после се тюхкате...
Помисли само къде влиза пенисът при полов акт, къде свършва и от къде оринира момичето - май иам известна разлика, и според мен няма как това да помага. то е почти като да лекуваш хемороиди докато си миеш зъбите. Не става.
Теста се прави 14 дни след акта.
И да е "най-надежният" тест, няма да отчете правилно, ако не се направи както трябва.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Предеякулационна течност , не сперма да еба ...Първоначално написано от chochko02
Как ще изпусне сперма без да свършва ... Евала на момчето чудо , през целия акт да изпуска сперма
тест се прави след закъснение на цикъла за да е сигурен! И т'ва че си направила 3 дни след секс и е отрицателен е нищо...! То така за 1 ден се забременяваПървоначално написано от chochko02
![]()
И П.П.![]()
П.П.2 - Вие не заслужавате да правите секс! ...![]()
Станислава
Половата и отделителната система не са свързани-биология 8 клас. Тест се прави след 14 дни или на 1 ден от закъснението на цикъла-образовайте се малко, не боли.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Притеснил се е и е сложил презерватив,уау!Ако изобщо не знае,че това е предеякулационна течност и че се слага презерватив преди да се притесни(а не след дъжд качулка)какво е тръгнал да прави секс?!![]()
Колкото до теста,прави се на 14 ден след акта или от първия ден на закъснението.Като и закъснява 6 дни к`во чакат още,да направи още един.Естествено,че има реална възможност да е бременна.Пишкането не променя нищо.
Ало, голям капацитет си бил...Да ти споделя, че се забременява за няколко часаПървоначално написано от t0d1t0
...просто се разбира след известно време...
И посещението и в тоалетната, не може да има общо с какъвто и да е било вариант
Situatin normal-All fucked up...
биология 8-ми клас....или още не си стигнала до там?
какво подяволите може да има общо уреята с вагината?!?!
Ти май правиш некфи странни асоциации с момченцата, които пишкат и фърлят сперма от едно място...искаш да се изпишкаш и ти да изхвърлиш сперма или какво?
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
"Моя приятел при явна превъзбуда е отделил съвсем малко количество сперма по време на секс" - те тва ме утепа![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Momchence
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
добре, каквото ми трябваше го разбрах
и аз така му казах, да направят пак тест..
хайде вече стига сте филовствали
Човек да не ви попита нещо и го правите НАЙ-НЕГРАМОТНИЯ, НЕОБРАЗОВАН ТЪП И КАКЪВ ЛИ НЕ ОЩЕ..
ем имам предвид на за това кога се разбира , а не за точният процесПървоначално написано от Ico_
![]()
Станислава
30 мин след акане е наи-добре![]()
Абе ти си момиче, а не знаеш кво имаш отдолу??!?!!? Момичето пикае от друг.. отворБез майтап.