.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Пишкане след секс

Моя приятел при явна превъзбуда е отделил съвсем малко количество сперма по време на секс без презерватив но каза че не се е успял да свърши, притеснил се и е решил в краина сметка сложи презерватива след, което е свършил след 10-15 мин..
    Ето въпроса ми е при този случаи:
    Уринирането (пишкането) на момичето след акта може ли да намали риска от забременяване ? (Моля без обидни и малоумни отговори, просто искам да знам)

Направили са тест за бременност 3 дни след акта и е отрицателен
    Но и закъснява с 6 дни а и според мен малко рано е направен теста (макар че са си купили от най-надеждните)

Да.. ти определено помогна няма що

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    В отговора му се съдържа доста подтекст,който ти явно не можеш да разбереш

Абе човек не ми трчябват подтекстове.. просто изразете някакво мнение
    Уринирането на момичето веднага след секса може ли да намали риска от забременяване ?

Град
    Някъде из София...
    На тоя свят няма нищо сигурно така че,надявам се сега да ме разбра.

Да разбрах те, но отговора ти в случая не помага

Град
    Някъде из София...
    Ми отговора който очакваш надали ще е тук.По-добре да направят още един тест за бременност.Иначе ползвайте презервативи бе хора,нехайствате а после се тюхкате...

Град
    Sofia
    Помисли само къде влиза пенисът при полов акт, къде свършва и от къде оринира момичето - май иам известна разлика, и според мен няма как това да помага. то е почти като да лекуваш хемороиди докато си миеш зъбите. Не става.

Теста се прави 14 дни след акта.
    И да е "най-надежният" тест, няма да отчете правилно, ако не се направи както трябва.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на t0d1t0

Re: Пишкане след секс

Цитирай Първоначално написано от chochko02
    Моя приятел при явна превъзбуда е отделил съвсем малко количество сперма по време на секс без презерватив но каза че не се е успял да свърши.
    Предеякулационна течност , не сперма да еба ... Как ще изпусне сперма без да свършва ... Евала на момчето чудо , през целия акт да изпуска сперма
    Цитирай Първоначално написано от chochko02
    Направили са тест за бременност 3 дни след акта и е отрицателен
    Но и закъснява с 6 дни а и според мен малко рано е направен теста (макар че са си купили от най-надеждните)
    тест се прави след закъснение на цикъла за да е сигурен! И т'ва че си направила 3 дни след секс и е отрицателен е нищо...! То така за 1 ден се забременява

И П.П.

П.П.2 - Вие не заслужавате да правите секс! ...
    Станислава

Повече от фен
    Половата и отделителната система не са свързани-биология 8 клас. Тест се прави след 14 дни или на 1 ден от закъснението на цикъла-образовайте се малко, не боли.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Притеснил се е и е сложил презерватив,уау!Ако изобщо не знае,че това е предеякулационна течност и че се слага презерватив преди да се притесни(а не след дъжд качулка)какво е тръгнал да прави секс?!
    Колкото до теста,прави се на 14 ден след акта или от първия ден на закъснението.Като и закъснява 6 дни к`во чакат още,да направи още един.Естествено,че има реална възможност да е бременна.Пишкането не променя нищо.

...hate my nickname

Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    тест се прави след закъснение на цикъла за да е сигурен! И т'ва че си направила 3 дни след секс и е отрицателен е нищо...! То така за 1 ден се забременява
    Ало, голям капацитет си бил...Да ти споделя, че се забременява за няколко часа ...просто се разбира след известно време...
    И посещението и в тоалетната, не може да има общо с какъвто и да е било вариант
    Situatin normal-All fucked up...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    биология 8-ми клас....или още не си стигнала до там?
    какво подяволите може да има общо уреята с вагината?!?!

Ти май правиш некфи странни асоциации с момченцата, които пишкат и фърлят сперма от едно място...искаш да се изпишкаш и ти да изхвърлиш сперма или какво?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

"Моя приятел при явна превъзбуда е отделил съвсем малко количество сперма по време на секс" - те тва ме утепа

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    биология 8-ми клас....или още не си стигнала до там?
    какво подяволите може да има общо уреята с вагината?!?!

Ти май правиш некфи странни асоциации с момченцата, които пишкат и фърлят сперма от едно място...искаш да се изпишкаш и ти да изхвърлиш сперма или какво?
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

добре, каквото ми трябваше го разбрах
    и аз така му казах, да направят пак тест..
    хайде вече стига сте филовствали
    Човек да не ви попита нещо и го правите НАЙ-НЕГРАМОТНИЯ, НЕОБРАЗОВАН ТЪП И КАКЪВ ЛИ НЕ ОЩЕ..

Мега фен Аватара на t0d1t0

Цитирай Първоначално написано от Ico_
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Ало, голям капацитет си бил...Да ти споделя, че се забременява за няколко часа ...просто се разбира след известно време...
    И посещението и в тоалетната, не може да има общо с какъвто и да е било вариант
    ем имам предвид на за това кога се разбира , а не за точният процес
    Станислава

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Повече от фен Аватара на YourPoison

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    +1 !!!

30 мин след акане е наи-добре

Абе ти си момиче, а не знаеш кво имаш отдолу??!?!!? Момичето пикае от друг.. отвор Без майтап.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си