- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали не стана гаф?
Снощи с гаджето го правихме (с презерватив) и после си го извади, свали презерватива и ми се изпразни на гърба. Отиде да се измие, а аз през това време реших да се почистя малко. Погледнах към гърба си и видях контейнерчето от презерватива върху мен. Страшно много се шокирах. Гаджето предположи, че се е скъсало като е махал презерватива (извън мен). Дали има шанс да съм забременяла? Не е свършвал в мен или нещо подобно, но нещото, което ме плаши е, че презерватива може да се е скъсал леко все още докато е бил в мен.
е нали на гърба е свършил или тия неговите са десантчици
Щом е свършил върху теб, не мисля, че има проблем, дори и да се е скъсал преди това.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Еми няма проблем , щом не е свършил в презерватива , който е бил скъсан , няма проблем .Първоначално написано от devi
И да се е скъсал по-рано нали е свършил в/у теб , няма какво да се притесняваш толкова![]()
Станислава
Добре , че е било резервоарчето та да намали силата на струята , сигурно е щяло да има убити иначе .Първоначално написано от Alexandra93
ИИИИИИ,ЗНАЧИ!
Ти сама знаеш,че може да се е скъсал по-рано.
И сама знаеш,че ако е свършил в теб може да стане гафа.
И надявам се сама знаеш,че има тестове за бременност.
И за какво е пусната тази тема,ако сама знаеше тези неща?
Ние ли да ти кажем дали кондома се е скъсал по-рано?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
невярвам да се е скъсал по рано, но може другия път да пробва да ти свърши в устата по далеч е от влагалището
Да, знам тези неща но в момента ми е толкова притеснено, че не мога да мисля за нищо. Нали имаше някаква течност, която излиза преди момчето да е свършило, от която твърдяха, че също може да се забременее. Аз съм сигурна, че той не е свършил в мен, но тази течност ме притеснява. Междо другото имам проблем ( тесни тръби) и цикъла ми идва 1 на 3/4 месеца. Това по някакъв начин може ли да бъде успокоение, че не съм бременна? Отностно теста за бременност-продават ли го без рецепта?Първоначално написано от Extremescream
Спокойно бе, нищо не е станало.Вярно, че има някаква евентуална теоретична възможност.., но напрактика...Спокойно.
Тестовете се продават без рецепта.
И кой ти даде тази безумна диагноза, че си с "тесни тръби" и затова не ти идва редовно, не знам...
Situatin normal-All fucked up...
и какво толко моми4ето просто попита не мисля 4е е направила смъртен гряхПървоначално написано от Extremescream
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
ОК тя попита , нищо лошо в това , но ако прочете това, което е написала и да помисли малко върху него логически ще разбере , че същото е голяма простотия . Използвайте това на раменете Ви не само за равновесие .Първоначално написано от elit092
Голям праз,и на мен цикълът ми идва толкова често.А и това за теста ме разбиПървоначално написано от devi
.То не е лекарство.Мили боже,защо правите секс,като не знаете елементарни неща?Не е трудно:тестове за бременност,болести,кондоми ...
ок аз сам сиг 4е тя разбира вс това само 4е сиг иска просто някаква подкрепаПървоначално написано от ludiq0maks
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Аnother sob story....Това с подкрепата не го разбирам.Какво ще и помогне да и кажем,спокойно миличка,нищо няма.Може пък да има?Първоначално написано от elit092
А приятелите и за какво са-нормалните хора питат първо тях,а не непознати из форумите
Да... така е...Първоначално написано от Extremescream
И не се притеснявай толкова много
![]()
И кво като презерватива се е скъсал по рано
щом не е свършвал в теб няма страшно..не си бременна
Не се притеснявай напразно.. няма място за притеснение![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.