- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо един ден казва че ме обича а на следващия отрича ? :@
Как да постъпя и какво да му кажа ?
не може да се говори с него на всеки мой въпрос неговия отговор е "така"
а това ме подлудява !!
Blagodarq vi![]()
какво отича на другия ден че те обича? Ако днес ти казва Обичам те.. а утре казва че не те обича що за човек е това..?!
прати го на майната му кфо толкова го мислиш ... щом си сменя ей така мнението нищо не стаа от него .. само си играе с тебе и очевидно не те зема на сериозно![]()
защото не знае какво иска .. не си струва да се занимаваш с него , ако е толкова несериозен ..Защо един ден казва че ме обича а на следващия отрича ? :@![]()
.. поговори с него , ако пак започне така , не се занимавайКак да постъпя и какво да му кажа ?![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
има рима
умна си за трима![]()
Та като го прави това...едниственото нещо,което би разбулило мистерията,е да поговорите...толкова ли е далеч от акъла ти![]()
++++Първоначално написано от smiirnoff
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Иве за целта физически трябва да съществува мозък, за да може да генерира акъл
Пък вече има и други катори като да знаеш как да го оплзваш, дали е в досаттъчно количество...
Недей така - сложна работа е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щото си се хванала с лигльо,който незнае какво иска.![]()
Започвам да си мисля,че трябва да се направи раздел "Да поговорим за идиоти" ....
И аз съм на това мнениеsmiirnoff написа:
Защо един ден казва че ме обича а на следващия отрича ? :@
защото не знае какво иска .. не си струва да се занимаваш с него , ако е толкова несериозен ..
.. поговори с него , ако пак започне така , не се занимавайКак да постъпя и какво да му кажа ?
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Поговорете с него,питай го наистина защо така прави и ако продължи с обичайното най-добре го зарежи![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Играе си с теб.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
"Защо един ден казва че ме обича а на следващия отрича ?"
Nice rhymes, man..
Колкото по-рано се откажеш от него, толкова по-малко наранена ще бъдеш накрая! Опитай да поговорите - обясни му, че искаш диалог и смислени отговори - ако не се получи - го оставяй!
Щото е мъж![]()
поговори с него ,ако не стане.. явно не те обича и го остави
Негативно отоношение ли усещамПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
Оффтопик:
YEAH POST №1000 :P![]()
![]()
![]()
![]()
Ае вече съм сериозен.
Защото се мисли за единствен и че ще му тичаш след задника постоянно.Я го зарежи, за кво се занимаваш още с него!?
Big or small, lies are lies!
^_^Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.