- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Целувка на първа среща?
От там трябваше да започнешПървоначално написано от hardball
Така си мислиш ти! Попитай някое момиче, дали може да я целунеш, и се наслаждавай на отговора (става дума за случаите, в които тя отдавна иска това).Първоначално написано от FockidyFockFock
Само на форумна среща е разрешено.Първоначално написано от woshata
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не смятам, че е редно да си губиш времето в говорене, камо ли в искане на разрешение. Когато искаш да правиш нещо, просто го правиш.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
първо си се заиграва с ръчичката, ръсиш неква простототия, на която тя да се усмихне и тогава![]()
знаете си имената от няколко дни, примерно, а това ви е пръвото излизане... няма отдавна. (:Първоначално написано от bulgarche
В 21 век знаенето на имена от няколко минути е рядкост, понеже интернет комуникациите до толкова силно са влязли в живота ни, че навън рядко става нещо, което да няма общо тук.Първоначално написано от FockidyFockFock
А и едва ли още при случайно запознаване в автобуса се брои първа среща (зависи как се гледа на думата "среща": срещане/запознаване или любовна среща). Ще се разберете да излезете "еди кога си".
Много си те харесфам. Може ли да те цункам по бузката?![]()
Искаш ли да станем гаджета?![]()
Battlescarred, точно това казвам, че на истинска среща няма да се позвавате на момента и току-що евентуално да сте си научили имената. А ще е планирана седмица по-късно, всичко ще е нагласено и т.н. Тогава, имам предвид, че ще го е искала "отдавна", защото е искала да се разделите с целувка, била е влюбена, как щяла да си вдигне крака и т.н. (слушали сте ги тия женски приказки).
Toя въпрос "Може ли да те целуна"...е това е възможно най-големият автогол, който можеш да си вкараш, когато си на среща...![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
ПРАВА :PПървоначално написано от Pliok0019
Мене ме попитаха и се смях, смях, смях, после се извинявах, че се смея и после пак се смях.Първоначално написано от bulgarche
Каква реакция се очаква?
А за намеренията- еми ако харесваш някого и имаш някакви намерения можеш да почакаш до втора среща. Ако си на "ако не си ти, след теб има още 10" е логично да не ти пука особено.
Като е излязла с теб, логично, че няма да те отблъсне или да ти набие шамарите, ама пак е леко спек.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аз не целувам момичето преди да съм й купил кола, дрехи и апартамент в центъра...
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
^ айде да се целуваме![]()
What you give is what you get!
Виж колко са продажни жените.
Е не с лошо де. Шегичка.![]()
Battlescarred, тъпак ! Кво ме прееба мене ся... тамън щях да се целувам с момичето...
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ххаххаха, то от теб ако зависи аз мъж няма да си хвана.![]()
Копеле, аз те мислих за приятел....![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
ЖО-РО !
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!