- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Целувка на първа среща?
no names, no names!!!![]()
What you give is what you get!
а така...
абе бате тва кво общо имаше между другото ? Аз съм простак, но хората не знаят "другата" ти същност ! И да, кво като се пипаме под душа ???
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Братле, кво се правиш.. ние с теб още на първата среща се целунахме ! Няма да я забравя... на рампата... преди.. 200 години. хахахаха![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ако беше богат щях да те нарека гей. Сега познай как те наричам...
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
не, не CM Punk!![]()
What you give is what you get!
Аз на този въпрос наистина не знаех как да отговоря. Пича си го каза абсолютно сериозно, и аз се изненадах. Много при това. След това казах едно деликатно "не".Първоначално написано от hardball
Battlescarred гледам те лошо от снимката в подписа !![]()
"Life shows no mercyyyyyyy"![]()
Сега сериозно по темата. Първата среща е за да опознаеш човека срещу теб. Ако част от опознаването е и опознаването на устната кухина, що не![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Седя си пред мола и чакам един наш общ приятел с Battlescarred и от всякъде започват да ме заливат от онези гнусни фешъни дето вече бият на клошария. С изпокъсани дрехи и гадни прически. И седи една млада дама на около 13 с един млад господин на около 14-15. И си говорят не просто за секс, ами за ЖИВОТИНСКО ЕБАНЕ ! Малко преди моят човек да дойде техния разговор завърши със "Можи ли дъ тъ цилунъ ? "
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
^ Нищо общо, аз както си казах- ако изляза на среща с някого значи ми е приятен и интересен и едва ли ще му зашия шамарите ако ме целуне. Просто не го приемам за нещо нормално и ми говори, че човекът няма някакво намерение. Т.е. аз също не го взимам на сериозно.къде сте бе,резачките Laughing кво демонстрирате нещо висок левъл ли,режете яко,недостъпни сте
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
баси![]()
Аз ще летя в небето от щастие ако само си напъха езика в устата ми.
Вече по първи срещи хората секс и свирки искат, ти тука за една целувка се притесняваш![]()
Не съм запозната, ама тогава сигурно не е първа, а единствена среща![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
От части си права.
Но зависи как се представиш, ще има и следващи 'срещи'.
Ти с тея хора въобще общуваш ли на друго ниво, смисъл разменяте ли някоя дума?![]()
Много брутално ми звучи да излезете за сефте и ако му духаш като хората може да има и втора среща![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аз като никога останах без думи![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Под 'представяне' нямах предвид разменянето на каквито и да било интимни ласки.
Точно обратното.
Макар, че когато откажеш на мъж, който е свикнал винаги да си получава от една жена, тогава чувството е великолепно.![]()
м..само веднъж..
Първоначално написано от FockidyFockFock
а как е "А с мен искаш ли да се целунеш?"
Първоначално написано от bulgarche
![]()
току-що прочетох всички отговори, извинете ме![]()
понякога си има нужда и от "детинщини", както ги наричате.
ако пича е много висок, как да понеча да го целуна? Естествено, че ще види, че се правя на срмежлива и ще изцепи нещо от сорта на "Цункай ме де", "Дай целувка", "Цункай ме по бузката", "Няма ли да ме цункаш по бузката" или ситуацията с Бузката и да си извърти главата и хоп по джуките
ама много е глупав тоя пост
Черинка, честно твоя пост ме разсмя в положителния смисъл на думата.
Тоя класически номер с бузата съм го правил и веднъж свърши работа, но в друг случай хапнах шамар![]()
![]()
![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
много ме дразнят жени,които се правят на недостъпни,смешни са ми.
ако човека ти допада,и искаш пак да излезете,не виждам нищо лошо.
все пак..това е една целувка.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
от една целувка понякога се раждат деца
К'ва целувка бе. Нема ли си свирче на първа среща, не ми ги фали такива девойки![]()
Ми не е точно така. То и да спиш с някого, защото ти харесва на първа среща е ок, само че всяко нещо си има емоционален еквивалент.
Т.е. лесно е да го сториш с някого, за когото не ти пука, но ако говорим за да харесваш някого, това да ти допада, обаче да не сте си особено близки едно избързване е малко тъпо.
Да не говорим че всички си изчекнаха езиците колко по- готини са нееманципираните жени, дето са срамежливи и не се притесняват да въртят тенджерите, само че в крайна сметка всеки се чуди как да вкара нещо в тялото ти възможно най- бързо.
Еми няма хем кур в гъза гем душата в рая.
-I dont sympathize
Please open your eyes!