- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Целувка на първа среща?
качествена целувка, изпълнена с много чувства и дълбока нежност или свирка, извършена по най-животинския и лишен от всякаква капка морал начин?
![]()
Е ти да не мислиш, че ми пука за всяка. То ако ми пукаше, до са да съм се оженил. До сега не съм срещнал момиче, за което да ми пука, а само парцали и шаврантии, дето освен за ебане , за друго не стават.Първоначално написано от hardball
Като срещна, че ти пишем да ти кажа е.[/img]
Еми защо въобще ти е да водиш парцали и шаврантии на срещи като само ще ги опънеш и чао?![]()
Аз си го казвам хем кyp в гъза, хем душата в рая. Не съм поет по душа явно :/
Животинската свирка (животинска смисъл? Откъсваш му главата със зъби и му изпиваш кръвта?!) на първа среща до какво води?
И как точно го ситуирате в срещата? Преди или след като сте били някъде? Питаш ли "може ли да ти духам" ?
После какво си говорите?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Съдба, на такива попадам все, гледаш я, изглежда свястна, симпатична, а после като понаучиш нещо за нея, ти става ясно каква е всъщност. И така. И за това съм решил известно време да не се занимавам с парцали, пък ако имам късмет да попадна на някоя свестна.![]()
гинесгърл го каза : това е просто една целувка
не става въпрос за емоционални еквиваленти и такива щуротии....
Може да е просто целувка, а може и да не е. И просто чукане може да си е, обаче си зависи как гледаш на човека.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
явно гледаме на целувката по доста различен начин
Не е за целувката, просто обикновено се "стесняваш" повече от хора, за които повече те интересува какво мислят за теб и харесваш. Не избързваш и т.н.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Досега не ми се случвало да се каже, че ще е среща като среща и да няма целувка. И аз не съм от вървежните. Смятай... Само с тези, с които не сме си допадали сме се разделяли без прегръдки и целувки и лирически отклонения колко яко е било. Никой няма да те помисли за лесна от една целувка.
ами, говорим за 1ва срещаПървоначално написано от hardball
да приемем, че излизаш с даден човек, който искаш от доста време
той те кани навън, подсказва ти, че те харесва и се навежда да те целуне
ще имаш ли времето, което имаше тази вечер да премислиш нещата?
просто го целуваш и толкова.
Кой говори да те мисли за лесна?![]()
Обратното, колкото повече ме харесва едно момче, той не насилва нещата и не избързва чак толкова. А колкото повече напира и избързва е по- непукист.
В крайна сметка разликата от това, някой да излиза с теб, защото те харесва и някой да излиза с теб, защото не иска просто да е сам е оттук до небето.
А и съм 100 % сигурна, че всички розови истории дето ги разправяте са след дълги чат сеанси.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
--
Да бе, разбирам, аз и по- рано казах, че не съм се спирала като стане това, защото щом съм излязла с някого и го харесвам просто ще е тъпо.Първоначално написано от OtherDimension
Само че предпочитам някакво минимално търпение.
Какво става след целувката? Казвате си чао, не знаеш кога ще го видиш и т.н. ? Приемливо ли е да му звъннеш или да го държиш за ръка като ходите? Е такива тъпотии, които всъщност не трябва да ги мислиш, защото си идват ненасилено ако не се избързва.
Ето това имам предвид под "емоционален еквивалент". Защото според това колко харесваш някого и зависи колко е "просто целувка".
-I dont sympathize
Please open your eyes!
ам това са някакви неловки моменти, които е доста трудно да се избегнат.... май
Последното к'во общо има? Аз отказвам да си хабя времето с хора, в които не съм сигурна. По един или друг начин гледам да си играя на сигурно, пък макар и на дребно. Абе... не знам... Има целувки, които са супер специални обаче ситуацията, обстоятелствата, повода ги прави специални, а не това, че са първа, втора, н-та. Понякога даже нямаш и време да осмислиш к'во става. Ддз, спи ми са.
Какво значи да си хабиш времето? Аз и преди няколко страници споменах , за мен има разлика между някого, когото харесвам и "ако не си ти ще е някой друг, so show me what you got."
Целувката я прави специална човекът. Предпочитам да си изхабя времето.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аз не съм. Ама не излизам на среща с човек, с който съм за една вечер.
И не се нахвърлям веднага на човек, с който искам да се видя пак.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Добре бе, за теб си е така. Твое право. Аз продължавам да си смятам, че колкото по - прости са нещата, толкова по - добре. Едно бавене, примерно, на целувката е усложнение. И веднага казвам защо. 'Щото не смятам, че съм единствената филмарка. Мисълта ми беше, че всяка се чуди "оле той направи това, ама дали го прави, защото иска да си помисля или защото си мисли, че аз ще си помисля, че той си мисли еди-какво-си" и тогава става.... лайна. Аз така или иначе не поемам инициативата за целувката, да ме целуне когато сметне за добре. Целувката дори не задължава.
А слувало ли ти се е да излизаш с момиче, дето не знае какво иска или запълва време един вид?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Или пък ти да излезеш с някоя, дето не ти е много на сърце, ама става, обаче не е за ОНС?
Еми за мен това е тъпо.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Еми тогава за какви срещи говорим![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
че хубавите неща стават точно когато не ги искаш/търсиш/чакаш иПървоначално написано от hardball
си излязал на Среща за ЕБ.
еб-едното ебане
черинка редовно си излиза за кисело мляко, а се връща с краставица в ръка![]()
Брей, да бе![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ми да, некой път краставицата е супер, друг път е крива.
За тва живейте си живота както ви е кеф, пък квото има да ви се случва, ще се случи.![]()