- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-гадното нещо случвало ми се някога
Ето какво мисля аз. Чисто психологическо разсъждение за теб![]()
Поради факта, че е ревала, това ми говори, че явно има някакви чувства към теб. Това че го е направила с първия си, вероятно идва от привързаността и избощо от идеята за първия. Трудния въпрос тук е, че ти трябва сам да усетиш, дали да продължиш с нея или не. Трябва наистина да се запиташ можеш ли да бъдеш с нея. И тук не става толкова въпрос за постъпката, а за това как тя въздейства на теб, дали те наранява и защо те наранява? Прецени фактите, прецени обстоятелствата. Дали тя държи на теб или не, дали има чувства или не? В случая няма значение аз или който и да било какво ти казва. Важното е ти как ще усетиш нещата, но е важно също и да помислиш много сериозно над тези неща. Та това е
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Мерси много за всичките съвети![]()
Днес бях с въпросното момиче и си поговорихме много сериозно..
Просто нямаше как да не и дам втори шанс, след като видях колко е искренна и колко много съжелява, а и като се вземе впредвид това, че аз адски много искам да съм с нея![]()
Единственото нещо което искам е да стискате палци и сичко занапред да бъде наред в тази връзка![]()
![]()
Точно това ми е постаПървоначално написано от Dark0
` ЪпСуРт....
Ние си пишем, ама автора пак си знае неговото...
Живи и здрави да сте![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House