Значи аз съм на 19 и от около 2-3 седмици излизам с 1 момиче на 17, но за този малък период адски много се привързах към нея. Държа се адски мило с нея, а тя още в началото взе че направи много голяма грешка, с която направо ми е*а майката. Значи тя си имаше сериозен приятел, но заради мен го заряза и му обясни, че иска да си останат само приятели, но преди няколко вечери когато отидох вечерта до тях, тя излезна и веднага започна да плаче и първоначално не искаше да ми каже какво е станало, но след около 1 час я накарах да ми каже и ми съобщи " преди няколко часа спах с миналото си гадже " и аз 10 мин. не знам какво да кажа и гледам тъпо и не вярвам какво се случва. Знам че много съжелява че го е направила, най-добрата и приятелка я познавам от преди нея и тя ми казва, че попринцип само за мен си говорят и не знае защо е направила тази глупост.
Обясних и че не съм с нея само заради едното е*ане а искам нещо много по сериозно от нея и тя това нещо го разбира, но явно след като предишното и гадже е първото и момче в леглото, трудно и е да направи крачка да си легне с друго момче.

Много искам да и простя и да забравя какво се е случило, но просто от вътре нещо ме спира, само като се сетя какво ми е казала и сърцето имам чувство, че ще се пръсне
Говорихме си 2 часа за това какво ще става между нас и 2 часа реване от нейна страна и молеики ме за прошка ...
Адски много искам да и простя, но просто не знам по какъв начин това нещо ще го забравя, а и 100% няма д се държа с нея както преди ...
Сега ще се махна от града за 2-3 дни да си помисля на спокойствие, съответно и тя да си помисли докато мен ме няма.

Кажете какво да правя ...

П.П. моля без постове "тая е к*рва, заеби я и т.н."