- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 Месеца и буум
Днес направихме 7 месеца с 1 момиче... и аз исках да вида дали ще ми звъне да се видим ... чаках чаках и нищо и получих смс "мерси че ми звъна ае чао" след тоя смс почнаха караници и какво стана скъсахме аз я блокнах бесен съм но все пак ме е яд защото наистина я обичам ... исках само да споделя защото ми е адски тегаво ... но тоя път мисля да си останат нещата така ....![]()
Ми ти си си виновен,за тия седем месеца не разбра ли че приятелката ти очаква ти да си по-решителен,ти да направиш първата крачка.Толкова ли не можа да и звъннеш,а чакаш тя да те потърси...Това всяко момиче щеше да го направи на нейно място.
Според мен и двамата сте се направили на горди и ето резултата.![]()
Big or small, lies are lies!
+1Първоначално написано от vagarious
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Брато всеки път го права и преди тва разбрах,че 1 приялтека ще ходи у тях в 2 да се видат ... вместо с мен да се вижда тя ...Първоначално написано от Sh@d0w
от инат неискам да търса а и аз я скъсах ... казах й че повече няма да ме види и тя ми каза ок щом това искаш и това беше
![]()
Играчка-плачка
Хората са го казали
Сам си си виновен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
безмислено е да се разделяте за такава простотия. И двамата може би сте ядосани сега,изнервени.. нека се поуталожат нещата поговори с нея и и обясни : ) успех
Ясно,обчае трябва да се научиш да мислиш преди да действашПървоначално написано от RoCkSpOt
Като казваш нещо трябва да си сигурен че го мислиш,като късате е трябвало да се запиташ дали наистина го искаш.Сега като ти е тегаво какво да ти кажа...ти си си го надробил,ти трябва да оправиш кашата.Само не ме питай как,ти си реши.
Първоначално написано от smiirnoff
Ама авторе, хем си виновен, хем се и инатиш...
Е какво очакваш![]()
Не се дуй на Радо, щото верни неща ти приказва. Иначе за чий трибуквеник си пуснал темата?
Dr. Gregory House
смешно е ако я потърса първо я късам а пък после я търса ... леле реве ми се![]()
Еми айде прави се на обидена кифла тогава, да видим какво ще постигнеш
А между другото между ушите си какво имаш и за какво го ползваш?
Dr. Gregory House
И аз чаках моя да ми честити за 7-те месеца, но само с чакането си останах. После се изпокарахме, разбира се.
Потърси я. Според мен си избързал със заключенията.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И какво като се е видяла с приятелка?!Първоначално написано от RoCkSpOt
Като имате някаква дата да не би да е задължително да прекарва с теб целия ден или нещо такова? Момичето просто се е научило ти да й звъниш за всеки "празник" и е очаквала да го направиш и този път... Мисля, че и двамата си поделяте вината този път, но тъпо е, че сте се разделили заради това - бъди решителен (какъвто тя те иска) и оправи нещата... Това, че ти е казала, че е ОК, че няма да те види си е чиста гордост - няма нищо искрено в него... Ае успех!
![]()
Все едно аз да се сърдя на моя,защото ми честити на пети,а ние тръгнахме на четвърти в 23:50 и нещо
![]()
![]()
Божеее,Божеее
![]()
Не й обръщай вниманиеУтре ще й мине и ще започне да ти се извинява и да ти обяснява как е очаквала да се сетиш първи за нея ала-бала ... После ще започне да те обвинява,че не я обичаш,защото не си й честитил първи,а ти ще й отговориш с нещо от рода на "А ти щом ме обичаш,защо не ми честити първа?!" и тя пак ще почне с редовните номера "Ти си момче!ти трябва да се сетиш първи!" ... Еххх и аз като бях на 14 годинки с първия ми по-сериозен приятел съм имала подобни изпълнения
Еххх спомени,спомени
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тя е виновна.Не се е сетила! Да сърба, кфото си е надробила пък!
Много ми е гадно но неискам да и звъна и да я търса неискам щото знам че съм прав !!!![]()
поговорете за това ... и бъдете пак заедно ... 7 месеца не са малко
Чувал ли си за думата компромис ? А за това дали си прав е доста спорен въпрос.На колко си имам чувството че си доста малък щом заради такава смехория си готов да зарежиш 7 месечна връзка че на всичкото отгоре и горделив ще се показваш.Е да ти кажа с тия детски изпълнения така яко ще те отреже накрая момичето ти че ще се чудиш откъде ти е дошло.Първоначално написано от RoCkSpOt
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от anonimchetou
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
по-добре сега да скъсате, отколкото след 2 месеца![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (: