.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Голям фен

7 Месеца и буум

Днес направихме 7 месеца с 1 момиче... и аз исках да вида дали ще ми звъне да се видим ... чаках чаках и нищо и получих смс "мерси че ми звъна ае чао" след тоя смс почнаха караници и какво стана скъсахме аз я блокнах бесен съм но все пак ме е яд защото наистина я обичам ... исках само да споделя защото ми е адски тегаво ... но тоя път мисля да си останат нещата така ....

Супер фен Аватара на Di
    потърси я веднага!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ми ти си си виновен,за тия седем месеца не разбра ли че приятелката ти очаква ти да си по-решителен,ти да направиш първата крачка.Толкова ли не можа да и звъннеш,а чакаш тя да те потърси...Това всяко момиче щеше да го направи на нейно място.

Мега фен Аватара на vagarious
    Според мен и двамата сте се направили на горди и ето резултата.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    +1
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ми ти си си виновен,за тия седем месеца не разбра ли че приятелката ти очаква ти да си по-решителен,ти да направиш първата крачка.Толкова ли не можа да и звъннеш,а чакаш тя да те потърси...Това всяко момиче щеше да го направи на нейно място.
    Брато всеки път го права и преди тва разбрах,че 1 приялтека ще ходи у тях в 2 да се видат ... вместо с мен да се вижда тя ... от инат неискам да търса а и аз я скъсах ... казах й че повече няма да ме види и тя ми каза ок щом това искаш и това беше

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Играчка-плачка

Хората са го казали

Сам си си виновен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Попринцип момичето по-често не забравя тези дати,така,че ти трябваше да и звъннеш.Но това че сте се скарали е тъпо.Обади и се и и кажи истината и ще оправите нещата 7 месеца не са малко.

...hate my nickname

безмислено е да се разделяте за такава простотия. И двамата може би сте ядосани сега,изнервени.. нека се поуталожат нещата поговори с нея и и обясни : ) успех

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Брато всеки път го права и преди тва разбрах,че 1 приялтека ще ходи у тях в 2 да се видат ... вместо с мен да се вижда тя ... от инат неискам да търса а и аз я скъсах ... казах й че повече няма да ме види и тя ми каза ок щом това искаш и това беше
    Ясно,обчае трябва да се научиш да мислиш преди да действаш Като казваш нещо трябва да си сигурен че го мислиш,като късате е трябвало да се запиташ дали наистина го искаш.Сега като ти е тегаво какво да ти кажа...ти си си го надробил,ти трябва да оправиш кашата.Само не ме питай как,ти си реши.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    +1

Град
    В мислите на хората
    Ама авторе, хем си виновен, хем се и инатиш...
    Е какво очакваш

Не се дуй на Радо, щото верни неща ти приказва. Иначе за чий трибуквеник си пуснал темата?

Dr. Gregory House

Голям фен
    смешно е ако я потърса първо я късам а пък после я търса ... леле реве ми се

Град
    В мислите на хората
    Еми айде прави се на обидена кифла тогава, да видим какво ще постигнеш

А между другото между ушите си какво имаш и за какво го ползваш?

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз чаках моя да ми честити за 7-те месеца, но само с чакането си останах. После се изпокарахме, разбира се.
    Потърси я. Според мен си избързал със заключенията.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на RaZzer
    И какво като се е видяла с приятелка?! Като имате някаква дата да не би да е задължително да прекарва с теб целия ден или нещо такова? Момичето просто се е научило ти да й звъниш за всеки "празник" и е очаквала да го направиш и този път... Мисля, че и двамата си поделяте вината този път, но тъпо е, че сте се разделили заради това - бъди решителен (какъвто тя те иска) и оправи нещата... Това, че ти е казала, че е ОК, че няма да те види си е чиста гордост - няма нищо искрено в него... Ае успех!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Все едно аз да се сърдя на моя,защото ми честити на пети,а ние тръгнахме на четвърти в 23:50 и нещо Божеее,Божеее
    Не й обръщай внимание Утре ще й мине и ще започне да ти се извинява и да ти обяснява как е очаквала да се сетиш първи за нея ала-бала ... После ще започне да те обвинява,че не я обичаш,защото не си й честитил първи,а ти ще й отговориш с нещо от рода на "А ти щом ме обичаш,защо не ми честити първа?!" и тя пак ще почне с редовните номера "Ти си момче!ти трябва да се сетиш първи!" ... Еххх и аз като бях на 14 годинки с първия ми по-сериозен приятел съм имала подобни изпълнения Еххх спомени,спомени
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Тя е виновна.Не се е сетила! Да сърба, кфото си е надробила пък!

Голям фен
    Много ми е гадно но неискам да и звъна и да я търса неискам щото знам че съм прав !!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    поговорете за това ... и бъдете пак заедно ... 7 месеца не са малко

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Много ми е гадно но неискам да и звъна и да я търса неискам щото знам че съм прав !!!
    Чувал ли си за думата компромис ? А за това дали си прав е доста спорен въпрос.На колко си имам чувството че си доста малък щом заради такава смехория си готов да зарежиш 7 месечна връзка че на всичкото отгоре и горделив ще се показваш.Е да ти кажа с тия детски изпълнения така яко ще те отреже накрая момичето ти че ще се чудиш откъде ти е дошло.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    безмислено е да се разделяте за такава простотия. И двамата може би сте ядосани сега,изнервени.. нека се поуталожат нещата поговори с нея и и обясни : ) успех
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Чувал ли си за думата компромис ? А за това дали си прав е доста спорен въпрос.На колко си имам чувството че си доста малък щом заради такава смехория си готов да зарежиш 7 месечна връзка че на всичкото отгоре и горделив ще се показваш.Е да ти кажа с тия детски изпълнения така яко ще те отреже накрая момичето ти че ще се чудиш откъде ти е дошло.
    +++

Град
    Бургас
    по-добре сега да скъсате, отколкото след 2 месеца
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    + 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си