.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Кофти .. ти си се заинатил тя също и ето какво е станало ...

А и това с смс-а е било глупаво .. така ли вече се честити някакъв такъв повод?

Потърси я да се изясните ... не бъди инат после ще съжаляваш ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ми ти си си виновен,за тия седем месеца не разбра ли че приятелката ти очаква ти да си по-решителен,ти да направиш първата крачка.Толкова ли не можа да и звъннеш,а чакаш тя да те потърси...Това всяко момиче щеше да го направи на нейно място.
    Прочети това мнение още 1 път -мноооого внимателно,ако трябва още един и още един и докато не зацепиш не спирай
    Найстина -ти в крайна сметка мъжът ли си във връзката ви или жената?Като знаеш,че на мацката ще й е кеф да види,че сам си се сетил и ако я обичаше колкото твърдеше щеше да изпиташ потребност и да й звъннеш!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Оф Боже ... Ебахти горделивото говедо си, честно !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    тоест ?!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    тоест ?!
    Превеждам: Понякога е нужно да си преглътнеш гордостта в името на доброто на връзката. Но нито тя, нито ти сте го направили. Следователно сте ДВЕ горделиви говеда !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    За добро или лошо и писах смс ... "ако все още ме цениш утре като станеш ми звъни да се изясним защото след няколко дена заминавам" нз ... ако не ми звъне

Мега фен Аватара на vagarious
    Еееееми като не ти звънне..ок..нали знаеш - не е първата, не е и последната.Така,че..смело напред я караш.
    Big or small, lies are lies!

Успех,момче!Наистина ,не си струва да си попилявате връзката за такава дреболия.Изглежда,че има какво да се доизживее от нея .Надявам се ,че и момичето ти мисли така.Още веднъж:Успех!

Град
    My empire of Dirt.
    Ти пък и един SMS си написал. Честно, май Тя е мъжа във връзката. Нищо лично, просто това е типично женски SMS.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    тоест ?!
    Тоест... оправи нещатаааа!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе ей п*тколизец мазен ти ташаци имаш ли бе?

Нещо мъжко изобщо има ли в тебе? Кви са тия смс-и, кви са тия глупости? Взимай се в ръце момче, и ЗВЪННИ ти по телефона, и си уреди среща НАВЪН за да говорите ОЧИ В ОЧИ. Ти си ВИНОВЕН за края на връзката ви и ако искаш да се оправи ТИ си този който трябва да я съживи.

Майкоооооо, как може да има такива мишоци.....

Пф, изнервих се...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Хммм тук не съм съгласна бате И двамата имат вина!!Тя щом го обича толкова що не се сети веднъж да му честити първа?!Или що не се опита да оправи нещата?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Хммм тук не съм съгласна бате И двамата имат вина!!Тя щом го обича толкова що не се сети веднъж да му честити първа?!Или що не се опита да оправи нещата?!
    Добре но той е поискал край заради такава простотия така че той е този който трябва да направи компромис.Пък и с тез мелодраматичните смс-и мале мале "ако още ти пука..." и някви такива не бъди женчо а мъж на място по ще го оцени да ти кажа.А така и не разбрах ти на колко години си защото има значение това ?
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе ей п*тколизец мазен ти ташаци имаш ли бе?

Нещо мъжко изобщо има ли в тебе? Кви са тия смс-и, кви са тия глупости? Взимай се в ръце момче, и ЗВЪННИ ти по телефона, и си уреди среща НАВЪН за да говорите ОЧИ В ОЧИ. Ти си ВИНОВЕН за края на връзката ви и ако искаш да се оправи ТИ си този който трябва да я съживи.

Майкоооооо, как може да има такива мишоци.....

Пф, изнервих се...
    Не си заслужава,Владо.Прави като мен,аз като видя такива тъпи теми по които съм се изказвал поне 1000 пъти се смея от сърце и след това драсвам някое саркастично постче

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Идиотчета valdesbg ти го каза просто и ясно ;]

Така че можеш да избираш дали да продължиш да си идиот или да се промениш и да оправиш нещата ;]

П.П.И ако отново тръгнете знай ,че ти си момчето и от теб ,колкото и да е гадно понякога , се очаква да правиш първите крачки !!

--------------------------------------------------------

оооо Боже,аз никога не се сещам за такива "годишнини" , прекалено лигаво е за мен

аз щях да и подпиша пътния лист ....

О Боже Мой.... И аз така чакам приятеля ми да се сети да се обади ама то наистина ако обичаш някой трябва да му го показваш и един час да сте направили обади й се кво се правите на интересни... Отделно едни приятели направиха година и тъпака забрави... Показаха му календар и пак не можа да се сети... Любов.. Ако любовта пък се изразява в дати евала!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от bloody_tower
    О Боже Мой.... И аз така чакам приятеля ми да се сети да се обади ама то наистина ако обичаш някой трябва да му го показваш и един час да сте направили обади й се кво се правите на интересни... Отделно едни приятели направиха година и тъпака забрави... Показаха му календар и пак не можа да се сети... Любов.. Ако любовта пък се изразява в дати евала!
    Tова за годишнината ме изкефи хахаха ама недей така на някой хора им е трудно да запомнят такива неща
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Т'ва пък е 'бати лигажщината. 1 месец, 2 месеца, 3-4-5... 6 по-приемлово или пък година, ама като почнете 15 дни... още малко ще почнете да броите часовете, минутите,секундите.

Авторе, каквото си си надробил, това ще сърбаш. Звънни на момичето и оправете кашата, 7 месеца НЕ са малко.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Бай хуюувич направил си правилното нещо... каква е тая да ти са прави на интересна бе... не я търси даже повече... тя ща намери. Ако и се обадиш ще е най-голямата грешка и ще тъпче до края на връзката ви. Би и майката. Даже ти се чудя как помниш тия дати... един път за малко да си забравя рождения ден, а пък на майка ми рождения при 3 напомнящи на телефона и пак забравям.. какво остава за приятелките

Повече от фен
    Каква чакаш само не разбрах ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си