- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 Месеца и буум
Кофти .. ти си се заинатил тя също и ето какво е станало ...![]()
А и това с смс-а е било глупаво .. така ли вече се честити някакъв такъв повод?
Потърси я да се изясните ... не бъди инат после ще съжаляваш ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Прочети това мнение още 1 път -мноооого внимателно,ако трябва още един и още един и докато не зацепиш не спирайПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Найстина -ти в крайна сметка мъжът ли си във връзката ви или жената?Като знаеш,че на мацката ще й е кеф да види,че сам си се сетил и ако я обичаше колкото твърдеше щеше да изпиташ потребност и да й звъннеш!![]()
Оф Боже ...![]()
Ебахти горделивото говедо си, честно !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тоест ?!Първоначално написано от Priceless
Превеждам: Понякога е нужно да си преглътнеш гордостта в името на доброто на връзката. Но нито тя, нито ти сте го направили. Следователно сте ДВЕ горделиви говеда !Първоначално написано от RoCkSpOt
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
За добро или лошо и писах смс ... "ако все още ме цениш утре като станеш ми звъни да се изясним защото след няколко дена заминавам" нз ... ако не ми звъне![]()
Еееееми като не ти звънне..ок..нали знаеш - не е първата, не е и последната.Така,че..смело напред я караш.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Успех,момче!Наистина ,не си струва да си попилявате връзката за такава дреболия.Изглежда,че има какво да се доизживее от нея.Надявам се ,че и момичето ти мисли така.Още веднъж:Успех!
![]()
Ти пък и един SMS си написал. Честно, май Тя е мъжа във връзката. Нищо лично, просто това е типично женски SMS.
Тоест... оправи нещатаааа!!!Първоначално написано от RoCkSpOt
Абе ей п*тколизец мазен ти ташаци имаш ли бе?
Нещо мъжко изобщо има ли в тебе? Кви са тия смс-и, кви са тия глупости? Взимай се в ръце момче, и ЗВЪННИ ти по телефона, и си уреди среща НАВЪН за да говорите ОЧИ В ОЧИ. Ти си ВИНОВЕН за края на връзката ви и ако искаш да се оправи ТИ си този който трябва да я съживи.
Майкоооооо, как може да има такива мишоци.....
Пф, изнервих се...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ Хммм тук не съм съгласна батеИ двамата имат вина!!Тя щом го обича толкова що не се сети веднъж да му честити първа?!Или що не се опита да оправи нещата?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре но той е поискал край заради такава простотия така че той е този който трябва да направи компромис.Пък и с тез мелодраматичните смс-и мале мале "ако още ти пука..." и някви такива не бъди женчо а мъж на място по ще го оцени да ти кажа.А така и не разбрах ти на колко години си защото има значение това ?Първоначално написано от 3oPuTy
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не си заслужава,Владо.Прави като мен,аз като видя такива тъпи теми по които съм се изказвал поне 1000 пъти се смея от сърце и след това драсвам някое саркастично постчеПървоначално написано от valdesbg
![]()
Идиотчета![]()
![]()
valdesbg ти го каза просто и ясно ;]
Така че можеш да избираш дали да продължиш да си идиот или да се промениш и да оправиш нещата ;]
П.П.И ако отново тръгнете знай ,че ти си момчето и от теб ,колкото и да е гадно понякога , се очаква да правиш първите крачки !!
--------------------------------------------------------
оооо Боже,аз никога не се сещам за такива "годишнини" , прекалено лигаво е за мен
О Боже Мой.... И аз така чакам приятеля ми да се сети да се обади ама то наистина ако обичаш някой трябва да му го показваш и един час да сте направили обади й се кво се правите на интересни... Отделно едни приятели направиха година и тъпака забрави... Показаха му календар и пак не можа да се сети... Любов.. Ако любовта пък се изразява в дати евала!
Първоначално написано от bloody_tower
![]()
![]()
Tова за годишнината ме изкефи хахаха ама недей така на някой хора им е трудно да запомнят такива неща
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Т'ва пък е 'бати лигажщината. 1 месец, 2 месеца, 3-4-5...6 по-приемлово или пък година, ама като почнете 15 дни... още малко ще почнете да броите часовете, минутите,секундите.
Авторе, каквото си си надробил, това ще сърбаш. Звънни на момичето и оправете кашата, 7 месеца НЕ са малко.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Бай хуюувич направил си правилното нещо... каква е тая да ти са прави на интересна бе... не я търси даже повече... тя ща намери. Ако и се обадиш ще е най-голямата грешка и ще тъпче до края на връзката ви. Би и майката. Даже ти се чудя как помниш тия дати... един път за малко да си забравя рождения ден, а пък на майка ми рождения при 3 напомнящи на телефона и пак забравям.. какво остава за приятелките
Каква чакаш само не разбрах ?!![]()