.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Бягане

Бягане

Ами най накрая се реших да почна да бягам. Мисля си всяка сутрин в 7.30 да ходя да бягам защото няма много хора тогава иначе ме е срам. Искам да ви питам горе-долу колко време трябва да бягам и с каква скорост

Мега фен Аватара на ameli
    поне час и със скорост, която можеш. в началото давай по бавничко, после забързваш. също си прави и малки почивчици, но не сядай веднага!

а и азащо те е срам?! няма нищо срамно
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    София
    час ти е много ако не си бягала досега. 20-30 мин като за начало са екстра.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    час ти е много ако не си бягала досега. 20-30 мин като за начало са екстра.
    Точно така. И зависи с ква цел ти е тва бягане? Стягане, отслабване, удоволствие? Няма нищо срамно.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Целта ми е да се науча да бягам по- бързо, защото ей сега съм в ново училище пък не мога да бягам и да не ми се хилят ! А и малко да се стегна

Супер фен Аватара на zero
    Лелеееее колко жестоко се закова
    таман се накефих като разбрах, че си момиче
    и ще ставаш да бягаш а то изведнъж на първо място
    се поставя мнението на другите а не твойто здраве
    Твоя работа, но моментните постижения
    не са трайни ка моли вечни ;]
    Прави го за себе си .. ще видиш какъв е кеф когато
    хората в тролея/автобуса те гледат със завист
    много е яко просто само като те лъхне студеният въздух .. навън
    е студено тъмно няма хора спокойно е ...
    Много е гот пробвай няма съжаляваш
    //7:30 ми се струва малко късничко, но твоя работа

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не повече от 20-30 минути, за да има ефект.. комбинираш 1минута спринт с 30 секунди ходене и така докато издъхнеш... ако искаш само да отбиеш номера си прави разни кросчета, пък по 2 часа да са ако щеш.

Вярно е,че е късно,но пък си е твоя работа.
    Аз ходя в 6 , преди да са тръгнали хората по улиците.
    Бягам не като за състезание,а по-леко,за да не се измарям много бързо...
    Примерно избрала съм си 6 песни,които общо са 21-минути и като пусна първата,не спирам докато не свършат.После почивка и пак...и така,но гледай да не прекаляваш и на другия ден да не можеш да станеш от леглото.
    С мярка е най-добре.

Да попитам нещо.. Кога е по-добре да се яде-преди бягането или след?

Мега фен Аватара на ameli
    след, но не съвсем веднага
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Някой казват преди,други след...
    Чела съм,че е най-добре да се закуси с нещо леко /не да седнеш да се натъпчеш.../ преди да започнеш да спортуваш,но аз се чувствам по-добре когато бягам и правя упражнения на гладно.

Град
    Русе
    Ако се натъпчеш като свиня преди бягането ... мисля че няма да ти е много лесно да бягаш после ... аз лично предпочитам след това ... после огладнявам, а и като стана нямам апетит веднага

И аз съм чела различни мнения, но повечето май са 'след бягането' особено ако е сутрин. Мерси и на 3те/мата.

Имам една книга за диети и бла,бла и там пише,че организма гори калории много по-лесно,когато преди това си хапнал лека закуска от сорта на плод с чай или един сандвич.

И все пак,аз не мога да ям,преди това.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Аз пък винаги съм си мислила, че е по-добре да се яде преди да бягаш, защото като бягаш ще 'свалиш' това, което си погълнала (т.е. изяла), но явно съм мислела погрешно. Иначе браво за решението.

Loko Sofia
    Manchester United

аз бягам от много време на стадиона в на6ия град ... една обиколко е 400м .. и аз правя наи малко по 6 обиколки наведнъж , а най много по 10 .. 4е и пове4е то се свиква с такта постепенно и по издружлива 6те става6...
    пък и невиждам от какво да те е срам... много хора бягат.. другите просто им завиждат 4е имат смелост
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

ще послушам съвета на zero да се опитам да стана по - рано ! Благодаря и за другите мнения ! Ще се радвам ако има още

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от jhygtygrf
    Да попитам нещо.. Кога е по-добре да се яде-преди бягането или след?
    След.
    Какво срамно има? Аз пък понеже лягам в 1 ч и ставам в 12, ходя на плаж и т.н., бягам чак към 19 ч в двора на даскалото, обикновено има момчета, които ритат или играещи деца; ама на мен не ми пука.

vampire_girl_, това е книгата "Диета само за тийнейджъри", нали? Истината е, че когато бягаш на гладно, горенето се цели точно в мастните депа, защото няма откъде да вземе достатъчно енергия... Бе не се изразих никак добре, ама карай.

Град
    Русе
    Много добре си се изрази * поне аз цепнах ... * . Не знам колко по-добре ще мога да го обясня, но когато бягаш след като си се нахранил така се горят мазнините от погълнатата храна, а когато бягаш на гладно се горят натрупаните по тялото мазнини А, за времето .. по принцип предпочитам сутрин ... по-хладно е, по-малко хора има и следователно е по-спокойно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си