.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Защооо????

Hybrid View

Голям фен

Защооо????

Ситуацията е следната:
    От средата на май се зарибявах с едно момче,той е на 18,а аз на 16,познаваме се от повече от 10 години,но никога не е имало нищо повече от "здравей-здрасти",даже от 2 години учим в едно даскало.В началото на тази учебна година страшно много се заяждахме,обиждахме и т.н.Това продължи до началото на 2ри срок,тогава даже здрасти не си казвахме.Априлската ваканция започнах да излизам с неговите приятели,които станаха и мой приятели.Започнахме често да излизаме в обща компания,да се прибираме всички заедно след даскало и т.н.И така през май бяхме на кафе преди даскало няколко човека и той беше там.Аз споменах че ми трябват едни теми и той каза,че знае къде да ги намери и ще ми ги даде.Още същата вечер ме намери в skype и ми ги прати и толкова.След няколко дни той имаше класна и беше излезнал до тоалетната да си снима пищовите,срещна ме и ме помоли да му взема листовете иии когато ми ги даде незнам какво стана ноо ... след това цял ден мислих за него.От този ден почнахме по цяла вечер да си пишем,чак до сутринта,когато ходехме заедно на кафе.Той все ми казваше,че ме харесва,правеше всичко за мен,говореше ми толкова мило,както никой никога не ми е говорил.Ходи на екскурзия в Турция и донесе подарък само на мен от компанията ни (нямал пари за всички ) Когато свършихме училище стана още по-хубаво-по цял ден не спирахме да си говорим по телефона,вечер се виждахме (но никога не сме оставали сами) и т.н.И той продължаваше да ми повтаря,че ме харесва,аз също го харесвах,но не правехме нищо по въпроса.И така до 12.07 когато дойдох в Англия за около месец.До края на юли си пишехме пак по цял ден и си беше същото.
    И идва моментът,в който незнайно как всичко се промени.Изведнъж той започна много рядко да влиза в skype,пишехме си по половин час на ден преди 3-4 дни го попитах защо така се промени всичко без причина,а той каза,че просто няма време да ми пише,защото учи теми по история,ходи на шофьорски курсове и тренира.И от тогава не сме си писали,а той доста често влиза в skype но аз няма да му пиша първа защото ми писна само аз да го търся.
    Питах всички от компанията ни да не ходи с някоя или да няма нещо друго,всички казват,че той излиза само с тях и на курсове,никъде другаде не ходи.
    Кажете ми според вас кое го накара така изведнъж да спре да ми пише и защо всичко се промени
    Ужасно е,защото много се привързах към него,харесвам го,заради него скъсах с приятеля ми,с който бях 2 години.И сега какво-без никаква причина всичко свърши незнам дали когато се върна в БГ всичко ще е както преди,предполагам,че не.
    Защоо????

P.S.:Благодаря на тези,който прочетоха историята ми и се извинявам ако съм ви отегчила,но ми е кофти и исках да си го излея

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Може НАИСТИНА да няма време човека .. Затова замисляш ли се?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

мисля че когато се върнеш в Бг ще си най-наясно с нещата .. Така сте на разстояние ти не можеш да видиш изцяло какво се случва с него . Като си дойдеш и се видите и поговирте ще си най-наясно.Мисля че от толкова разстояние не можеш да направиш почти нищо. Трябва да си тук да се видите и да говорите тогава ще разбереш според мен.

Синдормът "Имам да уча трябва да разкарам всичко женско да се съредоточа" Като го приемат ще мине

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    лелее все едно ми разказа историята на една приятелка,само че тя ходеше с момчето ии според мен също наистина няма време и както казаха преди мен,като го приемат и като се успокои ще влиза по-често
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Синдормът "Имам да уча трябва да разкарам всичко женско да се съредоточа" Като го приемат ще мине
    Да ама той сега ще е 12 клас и чак след почти година ще кандидатства,но от ся е почнал да учи щот през учебната година нямало да му стигне времето ако ще чакам цяла година

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    да може,но след като влиза понякога в skype значи има малко свободно време,но не ми пише

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами може да си пише с много други хора и да не му остава време за теб,не може само с тебе да си пише човека
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Нормално е да е зает ,не се тревожи

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    да може,но след като влиза понякога в skype значи има малко свободно време,но не ми пише
    Е моя скайп е 24/7 включен, но мен през повечето време ме няма
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    Е моя скайп е 24/7 включен, но мен през повечето време ме няма
    ама той влиза само като няма кво да прави
    оооох и мойто не е лесно

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ем първо се върни в бг .. така ще видиш по-реално как седят нещата ..

Мега фен Аватара на mynichka
    и аз това щях да те питам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    и аз това щях да те питам
    ами винаги е намирал време за мен,как така сега не може поне 5 мин да отдели да ми каже пак:"аз ще те пазя,щот не мога да допусна на най-яката мацка да й се случи нещо" или "много добре знаеш,кво ми е мнението за теб-харесвам те" или "крайно време е да приемеш,че си красива" или да ме поздрави пак с някоя песен,както правеше по 2-3 пъти на ден.Мамка му как ми липсва
    И защо като влиза в skype не ми пише,а трябва аз да му пиша първа.
    Преди няколко дни му писах и той не върна,и на другия ден ми писа:"гледам,че вчера си ме търсила,какво има?" Не разбира ли,че аз не го търся защото ми трябва нещо,аз го търся,защото искам да съм с него

Мега фен
    може би нещо се е променило, но ние няма как да ти кажем какво. като си дойдеш в Б- я, най- вероятно всичко ще се изясни.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ...като си дойдеш в Б- я, най- вероятно ...
    Тц,тц,тц...щом вече ви мързи да изпишете и България...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    не ми е до криворазбрания ви патриотизъм в момента ;] тва как съм я изписала, няма нищо общо с това, че обичам родината си ;p
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    не ми е до криворазбрания ви патриотизъм в момента ;] тва как съм я изписала, няма нищо общо с това, че обичам родината си ;p
    Ае сладурче влез ми в положението трябват ми още 7 поста до 1000 и се чудя кво да напиша вече

А и има общо не се измъквай,тия чатове и тия съкращения ви е****т м*****а на правописа.За повече инфо виж подписа ми.

Благодаря.

Мега фен
    аз не виждам някакъв проблем в правописа си, не знам ти къде го откриваш ;д

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    тъкмо си писахме-10 мин и както му разказвах нещо той ме прекъсна и каза:
    [7:28:04 PM] *VaLLL* каза: am sorry
    [7:28:07 PM] *VaLLL* каза: az 6ee stavam
    [7:28:20 PM] *VaLLL* каза: trqbva da pomogna na edna 4ujdenka tuka
    [7:28:22 PM] *VaLLL* каза: ne6to
    [7:28:30 PM] *VaLLL* каза: za edni snimki
    [7:28:35 PM] *VaLLL* каза: aide 4aooo

а преди имаше прегръдки,целувки,тръгва да излиза и чак след 1-2 часа наистина излиза

Мега фен
    тъкмо си писахме-10 мин и както му разказвах нещо той ме прекъсна и каза:
    [7:28:04 PM] *VaLLL* каза: am sorry
    [7:28:07 PM] *VaLLL* каза: az 6ee stavam
    [7:28:20 PM] *VaLLL* каза: trqbva da pomogna na edna 4ujdenka tuka
    [7:28:22 PM] *VaLLL* каза: ne6to
    [7:28:30 PM] *VaLLL* каза: za edni snimki
    [7:28:35 PM] *VaLLL* каза: aide 4aooo

а преди имаше прегръдки,целувки,тръгва да излиза и чак след 1-2 часа наистина излиза
    ох, стига си се измъчвала, остави го да опрай чужденката, като му е толкова спешна сериозно, като си дойдеш, ще се разправяш. сега няма какво да направиш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    ами аз се прибирам ся в неделя вечер,и в сряда или четвъртък ще си празнуваме заедно с брачед ми рождените дни (въпреки,че бяха бая одавна )и естествено и той ще е поканен,надявам се да дойде,защото тогава ще говоря с него,ама още незнам точно кво ще му кажа

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    мисля че когато се върнеш в Бг ще си най-наясно с нещата .. Така сте на разстояние ти не можеш да видиш изцяло какво се случва с него . Като си дойдеш и се видите и поговирте ще си най-наясно.Мисля че от толкова разстояние не можеш да направиш почти нищо. Трябва да си тук да се видите и да говорите тогава ще разбереш според мен.
    ++

s

Не се притеснявай,може да е в труден период човека.Имам един приятел,които един ден е много весел и може да се напикаеш от смях с него,а друг ден само мълчи и се мръщи,но просто такъв е характера му.Изчакай,като се върнете ще говорите на четири очи,само недей да се панираш и всичко ще е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си