- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защооо????
еее момчето няколко пъти ти е казал, че те харесва, а ти не си реагирала...
може и наистина да няма свободно време, но за приятели такова винаги се намира...
може би е осъзнал, че няма смисъл да се ''бори'' за теб и да си губи времето...
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Загубил интерес към теб. Жалко е наистина, но това е животът...
Авторке - що си седите на ушите?
Момчето милион пъти ти е казал че те харесва, а ти блееш. Е няма вечно да тича по теб. Нормално е, аз ако съм на негово място отдавна да съм те разкарал...
Усещаш ли как се вкарваш в един ужасен филм - защо той не ми пише първи? Защо не ми праща мечки? Защо...? Защо...?
Бита карта си вече....другия път да знаеш и да не се правиш на толко отворена.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ще видииш колко е важно е това след някоя друга годинка... И аз бях така с бившия.Не го разбирах, не му влизах в положение, че има да учи..Скъсахме и него го сакъсаха на всички изпити..Е, аз не искам да ми се случи и на мен,за това за момента 11 и 12 клас са най-важните и трябва да се стягаме...Не ни минават подобни неща през главата..Повярвай му..Ако ти казва, че учи- наистина е така..Първоначално написано от n3ri7ka
Не си вкарвай излишни филми.Дошъл му е реда, той да се прави на недостъпенРешил е и той малко да си поиграе
Все пак и ти си го мъчила :С Не де, но може би е чакал някаква по-специална реакция от теб
Може би е чакал да подхвърлиш нещо за ходене и тн . . може би е чакал една целувка . .
Ела си ,пък ще видим какво ще се случи![]()
[8:51:00 PM] ٿ НериТо ٿ каза: mislq 4e imam pravoto da znam pri4inata da ne e taka ve4e
[8:51:01 PM] ٿ НериТо ٿ каза: (think)
[8:51:10 PM] ٿ НериТо ٿ каза: sig sam 4e ne e samo tva 4e si zaet
[8:52:31 PM] *VaLLL* каза: am vremenata vinagi se promenqt
[8:52:40 PM] *VaLLL* каза: kvo ne6to specialno li
[8:53:09 PM] ٿ НериТо ٿ каза: zna4i tva e? 4e vremenata se promenqt
[8:53:12 PM] ٿ НериТо ٿ каза:
[8:54:20 PM] *VaLLL* каза: da taka e
[8:54:36 PM] *VaLLL* каза: dobre neznam 6to taka reagira6
[8:55:13 PM] ٿ НериТо ٿ каза: ami 6oto izvinqvai mnogo ama do predi nqkolko sedmici mi govore6e edno i izvednuj vsi4ko svur6i
[8:56:03 PM] ٿ НериТо ٿ каза: no qvno za teb ni6to ne e imalo zna4enie
[8:56:21 PM] *VaLLL* каза: kakvo sam govorel
[8:56:26 PM] *VaLLL* каза: ????????
[8:56:32 PM] ٿ НериТо ٿ каза: ami ne
[8:56:46 PM] ٿ НериТо ٿ каза: pozdravi,me4ki,komplimenti,obqsneniq v lubov
[8:57:05 PM] ٿ НериТо ٿ каза: mai ima6e ne6to takova ili se barkam
[8:57:07 PM] ٿ НериТо ٿ каза: (think)
[8:57:12 PM] *VaLLL* каза: ne se barka6
[8:57:14 PM] *VaLLL* каза: no
[8:57:17 PM] *VaLLL* каза: ne samo na tebe
[8:57:34 PM] *VaLLL* каза: pravq komplimenti
[8:58:59 PM] *VaLLL* каза: neznam 6to taka si misli6,no vinagi sum mislil,4e e samo priatelstvo
и такаа,оказа се,че той не е човекът за когото го мислех през последните месеци,явно за него всичко е било ПРОСТО зарибяване и не е имал намерение за нищо повече,въпреки че по думите му се очакваше МНОГО повече.Но нищо,животът продължава,хич ми е неима и други,и то много
Извинявайте,че ви занимавах с мойте глупости,но тогава ми беше много гадно,а сега ми олекна
Мерси на всички![]()
Може да махнете темата![]()
Ми такааааа!!!!!
Тъпо заглавие -.-.
По темата - еми единственото което се е променило,че човека е зает.Виждаш отговаря ти,пак се държи по един и същи начин...Може верно да е зает,'сеш ли се?
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Явно просто няма време. Не е нужно веднага да изпадаш в истерия. Все пак не може да се очаква по цял ден да си дърдори по телефона с теб и да си чатите по скайп. Като се видите по-добре направо си поговорете. Ако още изпитва интерес - ще бъде много хубаво. Все пак положението нямаше да е такова, ако беше действала навреме и двамата сте знаели, че изпитвате нещо взаимно.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
^^ Абе вие сериозно.. не четете ли преди да пишете в някоя тема?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ммм.. това е моята история само, че мене по тактичен начин ме заебаха .. и сега пак иска да сме заедно ама аз.. не съм сигорна но нмз.. незнам дай му още време дай време и на себе си не му пиши нека видим дали поне 1 път ще се сети да ти пише ...![]()