.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Харесва ли ме !?

.

Според мен, ако е доста мила и иска просто да те приобщи към новата среда може да се държи така(и на мен ми се е случвало).
    А и можеш просто да е питаш

Ъм кфо е тфа училище август месец бе?!

Иначе приказвай с нея,покани я да излезете някъде и и кажи,че я харесваш ала бала,ще видиш,че няма да съжеляваш
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Използвай я за да подобриш социалнните си възможости с жените като цяло. Излизайте като приятели и се запознавай с приятелките и. Тя да ти остане приятелка само, не Гадже.

Мерси за бързите отговори.
    Опитвам се да отговарям на усмивката с усмивка, но без резултат. Да не говорим, че дори когато не мога да измисля тема за разговор, тя измисля вмисто мен, а аз само се хиля, като глупак. :P Ама, като съм затворен и не мога да бъда уверен, както преди...

намеквай й и ти,че я харесваш..то ще се усети какви са нейните намерения..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ivobg1
    Мерси за бързите отговори.
    Опитвам се да отговарям на усмивката с усмивка, но без резултат. Да не говорим, че дори когато не мога да измисля тема за разговор, тя измисля вмисто мен, а аз само се хиля, като глупак. :P Ама, като съм затворен и не мога да бъда уверен, както преди...
    кога ''преди'' си бил отворен, та изведнъж си се затворил?
    ако момичето е като теб, нищо чудно, че към теб се е ориентирала. може просто да смята, че с другите няма шанс. а и неопитните момиченца (както и момченца) лесно се впечатляват, когато някой им обърне дори малко внимание. и бтв верно кво е тва училище през август месец?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Много те харесва,напрао не може да живее без теб.Не изпускай момента да се награбите.И не забравяй да използваш презервативи!!1

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ако момичето е като теб, нищо чудно, че към теб се е ориентирала. може просто да смята, че с другите няма шанс. а и неопитните момиченца (както и момченца) лесно се впечатляват, когато някой им обърне дори малко внимание. и бтв верно кво е тва училище през август месец?
    Бях уверен преди да се преместя в нов град и в ново училище. А що се отнася за училището - просто през последните дни си мисля често за нея, затова и го свързах с училището. Просто така ми дойде на ум.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Много те харесва,напрао не може да живее без теб.Не изпускай момента да се награбите.И не забравяй да използваш презервативи!!1
    Това ме разсмя!

Мега фен
    Бях уверен преди да се преместя в нов град и в ново училище. А що се отнася за училището - просто през последните дни си мисля често за нея, затова и го свързах с училището. Просто така ми дойде на ум.
    бе едва ли едно местене може да ти повлияе дотолкова, че така да се затвориш изведнъж. който е отворен, си е отворен във всички ситуации. май си се заблуждавал колко си бил ''уверен'' ;д а сега, през лятото, чуваш ли се/ виждаш ли се с това момиче?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

... а сега, през лятото, чуваш ли се/ виждаш ли се с това момиче?
    Не, нямам и нито скайпа, нито телефона. Що се отнася до скайп, отскоро и аз нямам, защото нямам с кого да си пиша. Само ми гълта рам.

Мега фен
    Не, нямам и нито скайпа, нито телефона. Що се отнася до скайп, отскоро и аз нямам, защото нямам с кого да си пиша. Само ми гълта рам.
    хаха, що, с УОУ и ЦС ли е пълен компа?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

хаха, що, с УОУ и ЦС ли е пълен компа?
    Не, от доста време не съм ги играл.
    Изполвам го само за гледане на филми, слушане на музика и ровене в интернет, но почти никакви игри не играя...

Мега фен
    ми то добре, ама като нямаш никаква връзка с нея толкова време, не ти ли хрумна, че може и да й изчезне интереса?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Някъде из София...
    ми то добре, ама като нямаш никаква връзка с нея толкова време, не ти ли хрумна, че може и да й изчезне интереса?
    Напълно те подкрепям!!1В правилната насока на мислене си!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Напълно те подкрепям!!1В правилната насока на мислене си!
    че аз винаги мисля в правилната насока ;д

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Да и изчезне интереса... ако изобщо има такъв...
    Възможно е и да има и да и изчезне, ама като никога не ме е бивало в такива работи...

Град
    Някъде из София...
    Да и изчезне интереса... ако изобщо има такъв...
    Възможно е и да има и да и изчезне, ама като никога не ме е бивало в такива работи...
    Е са комплекси ли избиваш...като казваш "не ме бива" не си помагаш особено.Вярвай в себе си.Както гласи подписа на моя познат Владо-Уважавай себе си-БЪДИ ПИЧ!1 (май така беше)

ПП.Още 4 поста до 1000 и спирам глупостите

Мега фен
    ми изтегли си скайп, намери нейния, пиши й 10 минути някакви глупости и я викай да излезете. и не се плаши, просто го направи, без много мислене ;д

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Някъде из София...
    ми изтегли си скайп, намери нейния, пиши й 10 минути някакви глупости и я викай да излезете. и не се плаши, просто го направи, без много мислене ;д
    Да,то така става като в сапунен сериал

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тя дали те харесва не знам, обаче на теб яко ти хлопа дъската...

Я се социализирай малко, щото такива глупости бръщолевиш че ме е срам да си пусна поста в темата ти...

Самочувствие а-у, мнение за себе си имаш ли?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

незнам дали е хлътнала тя по теб но ти по нея определено задължително намери връзка с нея
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Повече от фен
    просто я покани на кафенце
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

мда... и рискувам да ме резне и повече да не ми проговори...
    Мисля да и пускам разни комплиментчета и разни други закачки и така ще я накарам тя сама да си каже... Защо трябва аз да рискувам...хихи...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Човек трябва да станеш по-отворен.Знам ,че не е лесно,но трябва да положиш усилие.Попитай момичето дали те харесва.Ние няма как да знаем точният отговор. Действай ,не чакай ,няма какво да загубиш
    Щом я смяташ за сладка.Отиди кажи и го ,покани я да излезете ,целуни я и т.н.

Просто действай ,защото може да я изпуснеш

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си