- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме !?
.
Според мен, ако е доста мила и иска просто да те приобщи към новата среда може да се държи така(и на мен ми се е случвало).
А и можеш просто да е питаш
Ъм кфо е тфа училище август месец бе?!![]()
![]()
Иначе приказвай с нея,покани я да излезете някъде и и кажи,че я харесваш ала бала,ще видиш,че няма да съжеляваш![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Използвай я за да подобриш социалнните си възможости с жените като цяло. Излизайте като приятели и се запознавай с приятелките и. Тя да ти остане приятелка само, не Гадже.
Мерси за бързите отговори.
Опитвам се да отговарям на усмивката с усмивка, но без резултат.Да не говорим, че дори когато не мога да измисля тема за разговор, тя измисля вмисто мен, а аз само се хиля, като глупак. :P Ама, като съм затворен и не мога да бъда уверен, както преди...
![]()
намеквай й и ти,че я харесваш..то ще се усети какви са нейните намерения..![]()
кога ''преди'' си бил отворен, та изведнъж си се затворил?Първоначално написано от ivobg1
![]()
ако момичето е като теб, нищо чудно, че към теб се е ориентирала. може просто да смята, че с другите няма шанс. а и неопитните момиченца (както и момченца) лесно се впечатляват, когато някой им обърне дори малко внимание. и бтв верно кво е тва училище през август месец?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Много те харесва,напрао не може да живее без теб.Не изпускай момента да се награбите.И не забравяй да използваш презервативи!!1
Бях уверен преди да се преместя в нов град и в ново училище. А що се отнася за училището - просто през последните дни си мисля често за нея, затова и го свързах с училището. Просто така ми дойде на ум.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Това ме разсмя!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
бе едва ли едно местене може да ти повлияе дотолкова, че така да се затвориш изведнъж. който е отворен, си е отворен във всички ситуации. май си се заблуждавал колко си бил ''уверен'' ;д а сега, през лятото, чуваш ли се/ виждаш ли се с това момиче?Първоначално написано от ivobg1
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не, нямам и нито скайпа, нито телефона. Що се отнася до скайп, отскоро и аз нямам, защото нямам с кого да си пиша. Само ми гълта рам.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
хаха, що, с УОУ и ЦС ли е пълен компа?Първоначално написано от ivobg1
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не, от доста време не съм ги играл.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Изполвам го само за гледане на филми, слушане на музика и ровене в интернет, но почти никакви игри не играя...![]()
ми то добре, ама като нямаш никаква връзка с нея толкова време, не ти ли хрумна, че може и да й изчезне интереса?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Напълно те подкрепям!!1В правилната насока на мислене си!Първоначално написано от sladur4etyYy
че аз винаги мисля в правилната насока ;дПървоначално написано от Sh@d0w
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да и изчезне интереса... ако изобщо има такъв...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Възможно е и да има и да и изчезне, ама като никога не ме е бивало в такива работи...![]()
Е са комплекси ли избиваш...като казваш "не ме бива" не си помагаш особено.Вярвай в себе си.Както гласи подписа на моя познат Владо-Уважавай себе си-БЪДИ ПИЧ!1 (май така беше)Първоначално написано от ivobg1
ПП.Още 4 поста до 1000 и спирам глупостите![]()
ми изтегли си скайп, намери нейния, пиши й 10 минути някакви глупости и я викай да излезете. и не се плаши, просто го направи, без много мислене ;д
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да,то така става като в сапунен сериалПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Тя дали те харесва не знам, обаче на теб яко ти хлопа дъската...
Я се социализирай малко, щото такива глупости бръщолевиш че ме е срам да си пусна поста в темата ти...
Самочувствие а-у, мнение за себе си имаш ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
незнам дали е хлътнала тя по теб но ти по нея определенозадължително намери връзка с нея
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
просто я покани на кафенце![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
мда... и рискувам да ме резне и повече да не ми проговори...
Мисля да и пускам разни комплиментчета и разни други закачки и така ще я накарам тя сама да си каже... Защо трябва аз да рискувам...хихи...![]()
![]()
![]()
Човек трябва да станеш по-отворен.Знам ,че не е лесно,но трябва да положиш усилие.Попитай момичето дали те харесва.Ние няма как да знаем точният отговор. Действай ,не чакай ,няма какво да загубиш![]()
Щом я смяташ за сладка.Отиди кажи и го ,покани я да излезете ,целуни я и т.н.
Просто действай ,защото може да я изпуснеш![]()
--------------------------------------------------------